10 дни след убийството на Виктория: Справедливост... за всички!

Свекърът на жената апелира хората да бъдат добри един с друг
Обновена: 17 окт 2018 12:55 | 17 окт 2018 10:45,
67

След смъртта на Виктория нейният бивш свекър смята, че напрежението, създало се след убийството, показва разделението в обществото ни.

Румен Максимов благодари на хората, които подкрепят семейството след убийството на Виктория.

"Трябва да се справяме, остана едно малко слънчево дете и заради него сме длъжни да се държим", каза Румен Максимов пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той е бил един от първите, които са научили, че Северин Красимиров, заподозрян за убийството, е бил задържан в Германия. Максимов поясни, че и семейството е имало своя версия за убийството, но са се доверили на МВР.

"Вики не беше човек, който да се даде лесно. Тя спортуваше редовно, физически здрава. Тук явно са се насложили няколко негативни фактора наведнъж", обясни Максимов.

Той заяви, че дълго време е предполагал, че нападателят на Вики не е бил сам, и дори и до сега се съмнява. Надява се, че следствието ще установи това с точност.

"Не искам всичките последствия да ги носи един човек, ако не е бил сам", заяви мъжът.

Към Виктория не е имало заплахи, обясни още бившият й свекър. Тя е била ориентирана към добрите истории и едва наскоро е започнала да се занимава с по-сериозни теми.

"Това беше и основното, което ни подтикна да излезем с апел към хората, към хилядите, които се събраха - да направят едно добро на непознат и го помолят той да направя същото", обясни Максимов.

Той коментира и напрежението след убийството.

"Това показва дълбокото разслоение в обществото ни", смята Максимов.

Според него част от публикациите за убийството са били "треторазрядни криминални съчинения", а други - открит апел за мъст.

"Убиецът заслужава най-тежкото наказание, този случай показва голяма дупка в законодателството", посочи той.

Румен Максимов обясни, че е недопустимо хора, които извършват такива престъпления да могат да се възползват от вратичката в закона, която намалява корупцията.

"Обществото не би приело едно такова споразумение", смята той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо писаха,че е обезобразена????това не става с един удар в челюстта!!!????и как става ,че от търкане в земята пак е обезобразена????!!!хм!!въпроси без отговор,,!!!!
18
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давате ли си сметка, че ГЕРБ доста бързо скриха трупа на момичето.Никой външен освен Цацаров и Гешов не са го видяли. А те знаете на кого слугуват.
17
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя знае най добре кой е убиеца'зеницата на окото и е запечатала неговия образ.най жалкото е,че преди да умре не е видяла любимите си хора,а гадняра ,който я убил!!!!!
16
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А всички ограбени, пребити, изнасилени и убити баби по селата и те ли са говорили за еврофондовете? Това си е просто повсеместната ромската престъпност, пред която държавата е клекнала, защото ни управляват страхливци! А за еврофондовете ще има думата ОЛАФ, не се безпокойте, ще им излязат кирливите ризи на герберастите. Въпросът е какво ще правим с ромите и докога управляващите ще си затварят очите!
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До14. Заканваше ли се?
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14 . И Ценко от Галиче го сготвиха.
13
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До14. Като ти загреят по врата ще ти стане ясно. Винаги има ново начало.
12
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина ли вярвате, че е убита по случайност от един случаен наркоман? В България няма случайности. Даже числата от тотото се паднаха едни и същи два пъти подред.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се заканих да пиша до Брюксел стана по лошо. Почна саморазправа. Хората са уплашени от системата и за самостоятелна обработка на земята. Няма все още решение от институциите. Всичко върви бавно и мърляво.
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички медии им се пускат отгоре заглавия, съдържания и те само едно си повтарят. Справедливост, една основна версия, необяснима сексуална агресия от мъж, който си има приятелка, пътуване до германия 1 час след убийството, бил пиян и дрогиран, ама същевременно пълен със сила и контрол ... нищо не се връзва и всичко изглежда като нагласено
9
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба ти е поръчена от марсиански юпитерианци :)
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До11. Тия с добрите теми никои не ги закача.
7
3
 
27
 
! Отговори
частник преди 5 години
Като почнах лично да си обработвам земята 2007г./ наследствена/ в бедния северозапа. Зависта на местните арендатори / колхозници от соца/. Скочиха на саморазправа. Поземлената комисия застана зад " латинофондиерите" тях с многото декари. В печата също против такъв земеделец от града. Еврофондовете са за партиините арендатори, това е. Поръчана е.
6
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що търсите под вола теле? Тези от Бивол са си живи и здрави, както и други журналисти пишещи по темата. Защо да се поръчва човек, който само повтаря нещо, което вече е излязло по медиите?
5
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зарежете това с еврофондовете, стана ясно, че връзката е чисто случайна. Но от целия случай боли, много боли и е показателен, защото е жертвата един обикновен човек, нормален, добър, съзидателна морална личност; защото извършител е един от една социална група, която отдавна вече е опасна и по-лошо ще става, а ножът опрял до кокал; защото всеки от нас би могъл да стане жертва на подобна гадория.
4
28
 
26
 
! Отговори
shady преди 5 години
Оффф, стига с тия *** еврофондове. Тя като че ли голямото разследване е направила, достигнала до някакви конкретни изводи, че ще я убиват заради това. Тук престъплението си е чисто сексуално /може би има и елементи на грабеж/, извършено от абсолютен бokлуk, който просто трябва да намерят начин да му прекъснат безполезния живот час по-скоро.
3
13
 
36
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Никаква справедливост няма да има.Всичко е една добре изпипана поръчка.Селяйдин ще се признае за виновен и няма да получи доживотна.Ще му дадат 20-30 години и след като случаят се забрави, тези които поръчаха Виктория ще го извадят и ще го изпратят в Германия да си харчи заработеното.
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама, той човека си каза,за другата версия.....
1
11
 
12
 
! Отговори
хилти преди 5 години
Дупе да му е яко на грозника.