Майки пак на протест, не приемат извинението на Симеонов

Според недоволните то е направено под натиск
96

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Днес е поредният ден на протести за оставката на вицепремиера Валери Симеонов и след неговото извинение заради "уж болните деца".
Още по темата
Докато в парламента обмислят как да променят новите закони, преди да бъдат окончателно приети, на улицата хората продължават да искат Симеонов да се оттегли, предаде bTV.

Тази вечер протестиращите тръгнаха в шествие от сградата на Министерския съвет до Софийския университет. Настояват вицепремиерът Валери Симеонов да подаде оставка заради коментара му по повод законопроекта за хората с увреждания.

Те не приемат извинението му, според тях е направено под натиск. Към недоволството се присъединяват музиканти и певци, a на футболния мач между „Левски” и „Верея” миналата седмица агитката на сините изрази подкрепата си към майките като разпъна транспарант "Господин уж политик, пожелаваме ти да си уж здрав".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
14
 
20
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Мда, той в интерес на истината се оказа прав за кресливите майки. Много прав...
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ненормален си ти 43...защото ТИ СИ ДЪРЖАВАТА --АМА НЕ ГО СЪЗНАВАШ ИЛИ НЕ ГО РАЗБИРАШ!КАКЪВТО СИ ТИ --ТАКАВА ЩЕ Е И ДЪРЖАВАТА!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политиците са като певците и артистите. Важното е за тях да се говори. Лоша реклама няма.
37
3
 
8
 
! Отговори
?! преди 5 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
36
11
 
21
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Тия за какво тръгнаха да протестират, а сега за какво протестират! За оставки. А децата забравиха ли? Там постигнаха ли това което искаха, та са тръгнали вече и оставки да искат? А знаят ли всъщност какво искат?
35
9
 
15
 
! Отговори
И АЗ СЪМ ОБИДЕН... преди 5 години
но . не правя ПОЛИТИКА ОТ ЛИЧНАТА СИ ДРАМА И БОЛКА!ОПРАВЯМ СЕ В ЖИВОТА , ЗАЩОТО СЕ БОРЯ И НЕ ЧАКАМ ПАРТИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО ДА МИ ПОМАГАТ И НАПЪЛНЯТ ДЖОБА С ПАРИ!!А ТИЯ --ТОЧНО ТОВА ЧАКАТ И ПРАВЯТ...!И...ВЕЧЕ ГО ПОЛУЧИХА ...КАКВО ОЩЕ ИСКАТ....??!!ВЛАСТ--НЯМА ДА ПОЛУЧАТ !АЗ , ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА В.СИМЕОНОВ ЗАЩОТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ИМ КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ!!!ИСТИНАТА И ...САМО ИСТИНАТА , И ТО ДИРЕКТНО В ЛИЦЕТО..!!!
34
3
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Господин Балевски, много добре знаете, че за Истината трябва да се страда. Господин Исус Христос дори е бил прикован към някакво дърво. От Вас се иска единствено да се оттеглите.
33
16
 
12
 
! Отговори
??? преди 5 години
Защо умственно болен човек е в парламента ?Фашистката идеология е като змия която се само изяжда !
32
20
 
12
 
! Отговори
Бг преди 5 години
Накрая ще победят. Симеонов трябва да си отиде.
31
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Написах "затвор за всички, които са престъпили волята и интересите на народа и са предали и продали държавата" и ясно подчертах, че няма значение от коя партия е, и някой цъкна минус! Какво по-голямо доказателство за това какви хора пишат тук. Дано да ви плащат добре...
30
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия с черните знамена , наистина вече преиграват и пресоляват манджата.
29
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дръж се валери , скоро идва студ и виелици и тези ще се скрият до пролетта
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да ги чакаме, те вече ни опъват колко години. А ти по-долу: уважение към болката и обидата ти, но ти повече от всички би трябвало да протестираш при всеки удобен случай, платен или неплатен.
27
9
 
28
 
! Отговори
И АЗ СЪМ ОБИДЕН... преди 5 години
Майка ми умираше от емболия от счупена става , в Пирогов , а аз трябваше да ходя на работа , за да я издържам и не смеех да взема отпуск , защото щяха да ме изгонят от работа !!И ТОВА ПО ВРЕМЕТО НА мин.ГАЙДАРСКИ ОТ БКП/БСП --ЧОВЕКА С ЧАСТНАТА КЛИНИКА ВЪВ ВИДИН ,НАПРАВЕНА СЪС "НАРОДНИ ПАРИ"!АМА , АЗ НЕ НАПРАВИХ ОТ БОЛКАТА СИ----- ЗНАМЕ В ПОЛИТИКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А , ТИЯ --НАЙ -НАГЛО ГО ПРАВЯТ ..ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА!!!!
26
6
 
9
 
! Отговори
До "БИЛИ ОБИДЕН преди 5 години
Абсолютно си прав. Обиден съм и по тази причина не "НИКАКВИ ОСТАВКИ", а "ВСИЧКИ ОСТАВКИ" и затвор за всички, които са престъпили волята и интересите на народа и са предали и продали държавата. И комунистите, и ГЕРБ и цялата останала пап.лач.
25
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, и ще продължавам да ги давам с кеф, ако знам, че отиват при "кресливите" майки, а не в джобовете на продажни, арогантни престъпници, като всички, които са се наредили за властта, включвам всички в това число, не само това недоразумение, което си въобразява, че като е хванал власт и може да се държи без оглед на обществената си позиция.
24
9
 
17
 
! Отговори
"БИЛИ ОБИДЕНИ&q преди 5 години
А ..КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА НАРАЧЕ БЪЛГАРИЯ "БЛАТО" В ПЛОВДИВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ , ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ ,БЕ...??!!НЕ СТЕ ЛИ ОБИДЕНИ , ЖАБАРИ НЕЩАСТНИ..??!!А , КОГАТО КРУШОВСКАТА КРАВАРКА НИ НАРЕЧЕ "УБИЙЦИ" ЗАРАДИ КАТАСТРОФАТА В СВОГЕ ...НИЕ КАКВО . ДА И РЪКОПЛЯСКАМЕ ЛИ..!!??НИКАВИ ОТСТЪПКИ НА ТИЯ ..ПОДСТАВЕНИ И ПЛАТЕНИ НАГЛЕЦИ!!!!НИКАКВИ ОСТАВКИ!!!!!!!
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25Ти ли даваш парите?
22
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета коментарите, се убеждавам, че българинът си заслужава гнета. Мръсни животни. Не си знаете приоритетите. Утре ще сте вие в нужда и пак същите селяци ще ви решават бъдещето. Вие се чудите на коя партия да лижете кафявата точка. Взели им били от джоба 150 млн. лв. Половината тука не можете да изработите 1500 и я плащате данъци, я не, ама цирикате, като недосукали. А колко ви издърпаха от джобовете тези нахални животни, дето ви управляват. Всички партии в момента са за затвора! Казах!
21
12
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Аз не съм имал толкова болно дете, но имах дете което беше с херния и крещеше по 4-5 часа на вечер. Нямам идея как съм имал сили, но спях по 2-3 часа, ходех на работа, учех и имах време и да се занимавам с детето. Това че ти си мързелив търтей, не очаквай и другите да са такива.... Битките трябва да се водят, иначе такива злодеи като вицето и ко им се дава чувство на безнаказаност!