На бойното поле: Тервел Пулев с войнишка униформа

Боксьорът се включи във възстановките на боевете при Сливница
21 ное 2018 10:45, Анисия Иванова
17

Професионалният ни боксьор Тервел Пулев смени залата и ринга с бойното поле. Европейският шампион в полутежка категория се включи във възстановките на боевете при Сливница от Сръбско-българската война през 1885 г. Събитието бе организирано от Национално дружество "Традиция".

"Поканихме го да се включи, за да ни помогне да популяризираме събитието, както и да запали децата по идеята. Безспорно пожънахме успех", сподели пред Bulgaria ON AIR председателят на дружество "Традиция" Радослав Иванов.

"В наши дни войните се водят по коренно различен начин. Но е хубаво дори съвсем бегло да се доближим до събития от историята чрез възстановки", написа боксьорът в социалната мрежа на Instagram и сподели снимки във войнишката униформа.

А неговите последователи приеха радушно ролята му.

"Благодарение на битката при Сливница, България днес е това, което е. Най-славната ни победа. А Тервел и Кубрат Пулеви са истински родолюбци, не само на думи. Чрез различни инициативи те определено успяват да повдигнат духа на нацията ни", отбеляза кметът на Сливница Васко Стоилков в студиото на "България сутрин".

Преди по-малко от месец Тервел Пулев спечели първия си пояс в професионалния бокс. Той грабна титлата за шампион на Европейския съюз, побеждавайки с ноакут Леонардо Брусезе от Италия в "Арена Армеец".

До момента българинът е с актив от 12 победи в 12 мача, 11 от тях с нокаут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кубрат е силен и опитен боксьор, доказал се е не един или два пъти на ринга. Изявленията му са понякога малко странни но все пак той е просто боксьор, не политик.Докато брат му Тервел е едновременно добър бокьсор и умело борави с думите си, не му липсват качества и в двете насоки. Нека не забравяме че той те първа прохожда на ринга а вече има 12 от 12 победи. От това което видях на двубоя с италианеца, според мен го чака добро бъдеще.
16
0
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До 6:Принципно днешните "патриоти" са като теб, обиждат и мислят първосигнално... Пулев прекали с глупостите, както преди мача така и след мача където трябваше да отдаде уважението си към очевидно по-добрия си опонент. Но залата наистина беше пълна с "патриоти", като теб, които дружно освиркваха химна на украинеца, как пък не ги беше срам такова неуважение към госта не знам... Както и да е, такива като теб ще бъдат и пребъдат неспособни да видят повече от първосигналното си мислене...
15
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-2 малко съмнение ,че са истински българи,разпитай,в родното им място,какви са.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Циркаджия та дрънка.Бойко Борисов 2.Сигурно ползват един и същи PR-отдел.
13
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
изпаднал германец в униформа.
12
0
 
5
 
! Отговори
Tyson Fury преди 5 години
Абе тоя Тервел не го виждам в ранглистата каква е тая тенекия дето е спечелил щом го няма в топ 100 в полу тежката !!!! Патриотар хонорараджия
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича на Шварценегер в роялта на руски милиционер.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновен клоун.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха, жалък *** - видяхме го колко може на ринга.Иначе ПР отделът му добре се грижи.
8
2
 
6
 
! Отговори
Сотир преди 5 години
С тази битка бъргарина извоюва сам свободата си.Това е най -важната битка в най-важната война за България.По времето на комунизма се споменаваше бегло и забравяше под натиска на агентите-историци....Какъвто и да е Пулев щом помага за популяризирането на събитието е патриот....
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моа ли попитам, като е "възстановка" що са му дали "Мартина" а не "Бердана"? Комедия!
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До DiscoveryКое пък им наглото на братя Пулеви? Бокса е шоу, взаимните заплахи преди мач са нещо нормално, така се търси по-голям интерес, това че ти си *** и не можеш да проумееш това си е твой проблем. И патриотизма не е измислен, но не е за неудачници, гейове, примадони, кухи меркантилни *** и злобни завистници.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Братя Мулеви !
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешна постановка !
3
8
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Не искам някой да си мисли, че така типично по БГ си хейтя, ама братя Пулеви са ми най-противните БГ спортисти. Толкова нагли и парадиращи с измислен "патриотизъм"... респект за успехите, които имат. Всъщност точно Кубрат Пулев ме накара да се поинтересувам от бокс, когато парадираха с мача срещу Кличко. Не знаех, че имаме такъв боксьор. Но всички интервюта и изказвания от негова страна, резултата от мача и другите глупости, които почна да ръси след това, ме отказаха от тея двамцата...
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се възпитава патриотизъм, това е висша ценност, това те прави част от голяма кауза, това те прави част от общността, това те прави българин. Братя Пулеви заслужават уважение заради безусловния си патриотизъм, такива хора са истински българи, за такива хора род и родина са основна ценност.
1
7
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Тервел Президент!