Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!

"Не ми се мисли какво би било, ако шофирах собствения си автомобил"
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:45,
304
Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!
Снимка: Facebook

Първата дама Десислава Радева публикува пост във Facebook за вчерашната случка от столичния булевард "Фритьоф Нансен", при който служител на НСО и катаджия влазоха в пререкание, че пилотката на службата е навлязла в насрещното.

В поста си президентшата твърди, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина, още по-малко ескорт.

Пред Bulgaria ON AIR обаче, човекът, снимал клипа настоя, че именно тя е слязла от колата и е влязла в магазин. Спорът се разразил след това.

Ето целия текст на поста на г-жа Радева:

Още по темата

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
19
 
! Отговори
до Аз преди 5 години
За разлика от теб, човекът излиза с името си! Ако не е било вярно до сега щеше да има заведено дело, ама президентската институция не ще, щото нали знаеш, че някои неща колкото повече ги бъркаш, повече миришат!
21
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще търпим тая маскара да се прави на велика
20
8
 
20
 
! Отговори
ЕреванРадио преди 5 години
Пази боже сляпо да прогледа!
19
18
 
17
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Невероятно, колко много злобни хора има у нас! Ще се пръснат от яд, че някой е президент, а те - не, че има съпруга, а те - кой знае каква... Затова сега ще си счупят пръстите да драскат какви ли не лъжи и клевети, да калят, да плюят... А не виждат себе си!
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съд и присъда за тоя дето е снимал,как така ще снима...
17
4
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Не съ знай, питай президента , той Шъ кажи
16
5
 
13
 
! Отговори
Да видим дали не е преди 5 години
късно и да са ИНСТРУКТИРАНи всички ИТ спец. да ИЗТРИЯТ образа на Д.Радева от камерите наоколо.Остава дамата- охрана от 18г. Или ВЪОБЩЕ ще бъде изтрито всичко!
15
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вън чехльото радефф от президентството
14
8
 
20
 
! Отговори
;) преди 5 години
На лъжата краката са къси.
13
16
 
21
 
! Отговори
Деси-то, преди 5 години
признат грях, половин грях.Хъ признай се де, нищо няма да ти напраим
12
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази какво се оправдава, знаем че компост, нали затова си я наричаме Деса компоста
11
11
 
25
 
! Отговори
Не познавам преди 5 години
Богдан Асенов, но сигурно не лъже, щом е излязъл с името си: Всевластната машина на президентски кабинет, военни ще гледа да го сломи.А точно постъпката на Б.Асенов е ГРАЖДАНСКО съзнание.ЩОМ Радева не е била, да каже шофьорът и ОХРАНАТА от НСО, ЗАЩО са карали в насрещното? КОГО са карали?Никой от всевластните не трябва да лъже: това са стари соцнавици.Затова , г-н Богдан Асенов, много внимавайте, КОЙ върви около ВАС- и очите- на четири!
10
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая кобила пак лъже.
9
5
 
28
 
! Отговори
Този преди 5 години
случай трябва да се разчепка! И да не е била Десито в колата, защо автомобил на НСО влиза в насрещното? Важи ли ЗДП за колите на НСО? Ако не важи, защо? Защо КАТ-аджията не е съставил акт? Бил ли е заплашван? Ще понесе ли някой наказание и какво? Ще бъде ли тиражирано по медиите, или всичкото чудо за три дни, като се казва?
8
3
 
31
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Както винаги в БГ никога няма виновни, никога ...
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички камери в района на работа,да се види била ли е или не!Видът на роклята не ни интересува!
6
3
 
29
 
! Отговори
:) преди 5 години
"За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил."А в момента на нарушението? Иначе би трябвало да има глас как да се движи този автомобил. Предполагам със сълзи на очи и тежка душа заобикаля задръстването и съчувства на всичките нещастници, които трябва да следват закона, но какво да направиш - НСО са я убедили в наложителността.
5
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ходиш пеш, ***, куволитино.Два милиона шофера сте, и всеки е по-по-най
4
38
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев - Оставка, незабавно.
3
26
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, тя не е била в колата, а в магазина. *** се оправдава...