Коки търси помощ за лечение на гъба "Аспергилус"

Трябват 20 000 долара за лечението на детето в Израел
Обновена: 3 яну 2019 11:11 | 3 яну 2019 09:23, Александър Попов
41

Зов за помощ отправят родителите на 4-годишния Калоян Казаков, който страда от заболяване, което не се лекува у нас.

Освен че страда от аутизъм, при изследване, на малкия Коки е установено, че в кръвта му се развива гъба "Аспергилус". След многократни запитвания към различни болници на територията на страната родителите установили, че това заболяване не се лекува у нас. Семейството се свързва с десетки клиники извън България и от една от тях, намираща се в Израел, получава положителен отговор.

За първият етап на лечение на гъбата в кръвта на Коко са необходими около 20 000 щатски долара, като в тази сума са включени и всички изследвания на детето.

Гъбата "Аспергилус" е рядко срещана в човешкия организъм в кръвта, затова и не навсякъде предлагат лечение. Трудно се третира, но след навременното, правилно и продължително лечение се изчиства. Ако не започне лечение веднага, гъбата може да стигне до всички органи на Коко и да бъдат "изядени" от нея.

Сумата за лечение е непосилна за семейството, а крайният срок да бъде събрана и да се заплати е твърде близо - 12 януари. Нека помогнем на Коки!

Открита е и дарителска банкова сметка с цел набиране на средства за лечението на малкия Калоян:

IBAN:BG89PRCB92301049318117
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк
Калоян Пейчев Казаков

helpkarma.com/help/koki

PayPal- help_koko@abv.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: КокиКалоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понякога при малки деца аутизмът е обратим. Това се постига с рехабилитация, хипербарни камери, диети, хранителни добавки и тн.. Явно аутизмът няма една причина, но има много неща за опитване, които са евтини, безопасни и научно подплатени. Стволовите клетки не са сред тях. Родителите да не се подвеждат от шарлатани. Успех на Коки.
18
2
 
15
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Всеки има право на живот ! Всеки има право на пълноценен живот ! Никой не е казал , че е само Коки . Има десетки други кампании . Всеки решава на кого и как да помогне . Но не изливайте злобата си и негативите си върху детето и родителите които се борят за него . Майката винаги отговаря на въпроси , свържете се с нея да ви обясни всичко . Лек ден !
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му дадат от Българската Коледа.
16
2
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
алооо ПриятеляАре малко по спокойно бе, успокой си емоциите, не е само коки единственото дете на света.Аре стига си обиждал рано сутирн, писна ни от логореята ти.Аре у лево
15
3
 
7
 
! Отговори
До 14 ! преди 5 години
Нито стволовите са влети в Турция ! Нито имуностимулатора е в Германия ..... толкова сте незапознати и злобни .... моля ви , заемете се с вашите деца , не вредете на чуждото ! Прегърнете ги , целунете ги ! Благодарете , че са живи и здрави !
14
2
 
5
 
! Отговори
до Приятел преди 5 години
Приятел, искаш да кажеш, че в Турция има революционно лечение на аутизъм, ДЦП и др, но биг фарма конспирацията го блокира? Чакай първо да се разберат механизмите и причините за заболяването, а лечението после. Пари за чудодейни ствололи клетки в Турция и имунотерапии за рак в Германия не давам, защото това или ще е безполезно, или ще навреди - току виж си се озовал с някакви странни гъби. Детето се е подобрило заради рехабилитацията. Това е моето мнение. Всеки решава за себе си кое е правилното!
13
3
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
никой не е казал че родителите си измислят. Но пък и на всеки 2-3 месеца да просят пари. Аутизъма не се лекува. Има хиляди други деца в България , на които с тези пари можем да подобрим живота. Редно е родителите му да приемат истината. Дете с аутизъм не е чак толкова страшноо, не е тумор все пак. Аре стига утре ако му излезе пъпка на г*за пак ли ще събираме пари !?
12
5
 
4
 
! Отговори
Приятел ! преди 5 години
Гъбата е в Кръвта ! Кръвта !!! Не в белия дроб ! Има огромна разлика ! Родителите са писали с над 10 болници по света и са получили отказ ! Защо ли ? Защото е толкова лесна за лекуване ? Защото и в България се лекува ? Казах вече - спрете да коментирате и не пречете , след като не сте запознати .
11
1
 
8
 
! Отговори
ха преди 5 години
Ако не си измислят, то те са жертва на шарлатани.Напредъка на детето е основно заради заниманията с него. То няма да стане като децата без аутизъм. За гъбата кажете, как така нещо, което се лекува тук и не е толкова скъпо, му се искат 20000 долара? Ето тука вече си мисля, че някой просто иска да събере едни пари.
10
3
 
5
 
! Отговори
Приятел ! преди 5 години
Според вас , родителите си измислят за състоянието на детето ли ??? Молете се , никога да не сте на тяхно място ! Никога да не молите познати и непознати за пари , за здравето на детето си ! Няма застраховка здраве в този живот !
9
1
 
4
 
! Отговори
ха преди 5 години
Може и в нета да се прочете за тази гъбичка и че тя се лекува в България и лечението й не е толкова скъпо. Пише и как се диагностицира наличието й и дали е нужно лечение.Въобще тези 20000 долара за какво ще са им? Какво ще е лечението на гъбата.Изкарвате пари на гърба на детето.
8
4
 
2
 
! Отговори
ха преди 5 години
Сега някаква гъба са открили, а следващия път?Чакаме да видим развитието на всичките тези неща, които периодично се откриват в организма на детето.
7
3
 
17
 
! Отговори
Приятел ! преди 5 години
Познавам лично Коки и родителите му ! Твърдя с ръка на сърцето , че Коки е направо друго дете след стволовите клетки ! Родителите му не спират да се борят за него и правят всичко възможно да бъде нормално дете ! Престанете със злобните коментари ! Като не искате да помогнете , поне не говорете глупости след като не сте запознати !
6
4
 
6
 
! Отговори
ха преди 5 години
Явно родителите на детето са с връзки в този сайт. През няколко месеца все кампании за събиране на пари се правят. Сега пък някаква гъбичка. А какво стана с предните кампании? Резултати? Шарлатанска работа.Напредъка на детето се дължи само на работата му със специласти като логопед и т.н.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите на Коки докога ще си правят експерименти с детето? Аутизъм се менажира с рехабилитация и това е. Няма никакви магически стволови клетки и не знам си още какво. Не бих се изненадал, ако тази гъба е следствие на някое "новаторско лечение".
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е много странно - съобщиха по телевизията, че сме похарчили близо 2 милиарда лева около Коледно-Новогодишните празници??? Не че не бива, ама...Има нещо гнило в Дания, сори.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всеки два-три месеца Коки търси между хиляди и десетки хиляди левове за лечение с недоказани или шарлатански практики. Общата сума вероятно е потвече колкото нужната за спасяване на няколко деца с животозастрашаващи заболявания, за да може Коки да казва двайсетина думи, които вероятно и иначе щеше да научи. Сега се оказва, че в България противогъбични препарати няма и семейството иска да им дадат едни десетки хиляди на вяра. Време е това да спре.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека бъдем по-добри и всеки да помогне според възможностите си!
1
7
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
какви пари нали сме спасили гражданите на израел има паметници по тозиповод