Мелодрама в съда. Мегз припадна в залата, Рончев остава в ареста

Въпреки обвиненията на любимия й, дизайнерката все пак го подкрепи
15 яну 2019 18:10, Нели Христова
58
Мелодрама в съда. Мегз припадна в залата, Рончев остава в ареста
Снимка: Facebook

Въпреки че на заседанието миналата седмица Румен Рончев обвини любимата си Мегз, че се опитва да открадне фирмата му, днес дизайнерката беше в залата за да подкрепи мъжа си.

Още по темата

"Господин Рончев е под много силен психически стрес. Влизат хора при него и се възползват, че аз не мога да говоря с него. Обясняват му как съм затворила фирмата, как съм се отказала от него. Това никога няма да стане. Въпреки цялата ми болка съм тук”, с треперещ глас обясни Меглена Каканашева пред trafficnews.

Според думите й, преди нейната намеса, фирмата почти била фалирала и тогава съпругата на Румен Рончев не говорила за никакво щастливо семейство, но сега, когато бизнеса е в най-доброто си състояние от години, тя иска своя дял.

В залата, Мегз не остана незабелязана, тъй като припадна по време на процеса, съобщават от Plovdiv24.
Спрямо Румен Рончев са повдигнати обвинения за обсебване и кражба заради опит за застрахователна измама с откраднатия джип на дизайнерката Мегз. Решението на съда бе той да остане в затвора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуснете и музиката от лебедово езеро да е по правдоподобно.
5
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е много ме кефи Мегз! Никога не й е скучно, харесва ми, че нещата при нея не са никога само черни или бели. В съда беше с готино палтенце ;)
4
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая да стане рапърка. Говори като картечница
3
2
 
73
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Абе Румка, абе Ронка, ти акъл имаш ли, с коя глава мислиш? Как можеш да се хванеш с тая кифла от Болшой театър, дето никой не я иска?Дизайнерка не знам дали ще стане , но актьорка със сигурност! Кой знае колко е репетирала сцената с припадането, докато се получи. Евала, има талант момата!
2
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като щраус, като не ти отърва нещо забождаш глава в пясъка ... тоест припадаш.Поредната ВИП която си присвоява и премята държавата и така става ВИП. Всички и се възхищават на 2-те гънки на мозъка и народа тъпее ли тъпее.Събудете се бе хора.
1
4
 
92
 
! Отговори
БАШ майстора преди 5 години
силно развит втори талант към артистично припадане