Да свалиш 70 кг, но с пържоли в менюто!

Бях 140 килограма, сега съм 73-74, обясни Атанас Узунов
5 фев 2019 12:40, Анисия Иванова
64

Да свалиш над 30 килограма за година, без да изключваш пържолите от менюто. Да, напълно постижимо е. Това доказват Атанас Узунов и Александър Сарамандов, които гостуваха в "България сутрин", за да споделят тайната на успеха в битката с наднорменото тегло.

Примерът на Узунов вдъхнови повече от 250 хил. души в социалните мрежи. Сарамандов пък свали 65 килограма, следвайки съветите на Атанас.

"Бях 140 килограма, сега съм 73-74. Трудно намерих пътя, минахме през всички диети. Обиколки на градинки, тичане и нищо не ставаше. Трябваше да взема нещата в свои ръце. Това е режим на хранене, който изключва всички въглехидрати - хляб, тесто, захар. Влизане в кетоза. По този начин горим мазнините по нас и подобряваме здравето си от мозък до кости", сподели специалистът по хранене Атанас Узунов пред Bulgaria ON AIR.

Той вече залага на пълномасленото сирене, маслото, яйцата, зеленчуците, рибата и периодична гладува от 15 до 36 часа.

Консумираме само естествени мазнини, подчерта Александър Сарамандов. За него закуската трябва да е изключена, освен ако човек сутрин не приема медикаменти. А ако се закусва, то трябва да се приемат 1-2 варени яйца и малко сирене

"Хубаво е между обядът и вечерята да има поне 5-6 часа. Препоръчително е да се избягва йодираната сол", каза още Александър.

И двамата мъже не спортуват. Настояват, че храната е на първо място за здравето на човек. Според Атанас и Александър българите масово не знаят как и с какво да се хранят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е да горите повече калории, отколкото приемате.Всичго гениално е про сто.
16
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз свялам килограми като гладувам. 1 седмица глад - минус 8 килограма, 2 седмици глад - минус 16 килограма, 3 седмици глад - минус 24 килограма.Проверено е през годините.Все пак не препоръчвам да гладувате повече от 3 седмици - това е максимума.И органите стават като нови.
15
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диетата е най-важна и другото което помага много са студените душове и плуване в студена вода (между 0 и 5 градуса), от собствен опит говоря.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Габриела не харесвам дебели жени
13
3
 
4
 
! Отговори
Диди преди 5 години
До ЖенаБлагодаря.
12
4
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
Точно обратното - от зеленчуците полезни са само тези, които растат ПОД ЗЕМЯТА - основно всички кореноплодни - ряпа, цвекло и моркови.Те са извор на вечна младост и очистват основно токсините и храносмилателния тракт.
11
6
 
5
 
! Отговори
Жена преди 5 години
До АнонименИ бъбреците и черния дроб са ми перфектни. Изследвания пускам на 3 месеца, заедно с ехография
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко се обяснява с енергийното счетоводство в организма. Известно е, че при разграждането на месото, организма влага много енергия п този процес. Може да се каже, че кпд-то при този случай не е много високо. Влагаш повече енергия, отколкото получаваш при високопротеиновата диета. Ако не консумираш въглехидрати, организмът няма откуде да вземе енергия и се започва разграждане на мазнините. Е, до тук добре, ама така не се такова мамата на бъбреци, черен дроб...
9
5
 
14
 
! Отговори
Жена преди 5 години
До ДидиИзключвате всички въглехидрати - бяло брашно и производни, зеленчуците са позволени само, ако растат над земята - грах, зелен боб, домати, краставици. Забранени са картофи, боб, леща, ряпа. Има хиляди рецепти и са много вкусни нещата. Плодове - само горски и то малко. Аз се борех с кг много време, сега се чувствам перфектно
8
24
 
8
 
! Отговори
Габриела преди 5 години
Абе един мъж не е ли поне 110-120 кила не ми го хвалете.
7
3
 
7
 
! Отговори
Диди преди 5 години
До Жена Поздравления.Може ли по- подробно да опишете този хранителен режим. Благодаря предварително.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БГ вече на мода са обезкосмените хетеро-метро-сексуални мъжленца.Като #4, оня с плочките и изскубаните веждички.
5
2
 
17
 
! Отговори
1 преди 5 години
Само с желание не става. Трябва глад и воля. Браво на момчетата.
4
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, а ако бягате по 15-20 минути на ден, ще сте не само слаби и а и стегнати. Ама нали сме бегенце, трябва да ви висят шкембяците ... А ако някой е стегнат и има плочки, ама не се е подул, като Мистър Анаболия, той бил ***, не бил мъж ... Нищо че ви лашка женичките.
3
1
 
16
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Аз свалих с този начин на хранене 20 кг и успешно задържам теглото вече 5-ти месец. Работи, само воля е необходима
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен1 - Тоест, пожел си си смного силно, да отслабенш?
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз свалих 50 кг без да спазвам никаква диета и без да спортувам.Всичко е въпрос на воля.