Българи от ново време и зад граница ще оправят България?

Засега е трудно да стане, коментира Калоян Буковски
Обновена: 25 фев 2019 10:31 | 25 фев 2019 10:31, Петя Славова
168

Проект "Българи от ново време" на клуб "Милениум" включва млади българи, които работят и живеят в чужбина. Колко са сънародниците ни, които са извън България обаче не се знае. Последната информация, която беше предоставена от Министерството на външните работи, показваше около 2 милиона.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" обаче смята, че това е най-малкият възможен брой и по думите му всичко зависи от това кои хора се броят в това число.

Той коментира и информации за евентуално сформиране на политически проект от страна на сънародниците ни зад граница, който да има претенции за власт у нас.

Буковски беше категоричен, че това сега е трудно да стане, защото такава партия ще разчита именно на гласовете зад граница, но липсата на лесно гласуване в чужбина е проблем.

"Това, което искаме да направим с този е проект, е обединение на всички социални групи", каза Буковски пред Bulgaria ON AIR по повод целта на "Българи от ново време".

От студиото на "България сутрин" той призова българските политици да търсят български кадри от чужбина, защото според него имаме много успели и доказали се сънародници, които са добри професионалисти и могат да помогнат на страната ни.

Калоян Буковски от клуб "Милениум" каза още, че сега в организацията им работят по това да няма проблеми за сънародниците ни във Великобритания да гласуват на изборите за Европейски парламент и то след Brexit.

"В последните дни се говори много за отлагане на Brexit. Една от основните пречки е европейската страна, а не британската. Ако трябва да се задържи датата, ще бъде твърд Brexit", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
9
 
11
 
! Отговори
Фандъкова преди 5 години
Пак ли някой ше ни оправя. Особено пък някви дезертьори дето не плащат данъци от години в България!
64
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМИГРАНТИТЕ АКО ИМ ПУКАШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ШЕШЕ ДА СА ТУК И ДА СЕ БОРЯТ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО И ОТ ЕС И НАТО ! НО БЪЛГАРСКИЯ ИМИГРАНТ Е НАГЛО, НЕЩАСТНО, ЕЛЕМЕНТАРНО ТАРИКАТЧЕ. ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ТАМ КАТО НЕГОВАТА СТРАНА КРАДЕ НАС И ДА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ ТУК, ЗАЩОТО ТАМ Е НИКОЙ. ТАРИКАТЛЪЦИ ! СТАНЕТЕ БИЗНЕСМЕНИ ТАМ БЕ, ХАРЧЕТЕ, КУПУВАЙТЕ ИМОТИ ТАМ, ЖИВЕЙТЕ СИ ТАМ
63
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтратегГоворим за две различни неща. Ес я ясен. Аз говоря, че хората мизерстват тук. Никой не иска децата му да стоят гладни и без образование. И аз да съм и аз ще замина. Детето застава на първо място след появяването му на бял свят.
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ehaПък който не гласува, гласува за Местан и Доган.
61
1
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Това не са нашите млади деца на народа-- Това са деца на богати политици и бизнесмени- Всичките тези в клуб Милениум са били с американски стипендии и повечето са завършили Американският колеж в София-деца набори 1990 1992 г Като сложим тяхните 18 г и после учене чужбина -то точно съвпада с датата 2008 2010 г Или казано повечето от тях са дечицата на ГЕРБ- След като са толкова "Успели" в чужбина -- Защо искат да "помагат" в БГ-за да КРАДАТ ЕСТЕСТВЕНО! Некъдърните в чужбина не виреят -а само в БГ
60
6
 
6
 
! Отговори
eha преди 5 години
Който гласува поддържа системата...
59
5
 
8
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименС какво мога, се боря, мойто момче, борбата, не е да излезеш с една плюкало и да стреляш по първият полицай;))), борбата е нещо много тънко. Дечко;))) Ти, какво си мислиш? Че революцията е ихааа, ухааа, с един автомат на площад аи готово? Знаеш ли, колко предварителна подготовка, има,за да се случи този автомат? И колко жретви? Ха?
58
13
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Магазините са пълни със стоки, караме западни коли, можем да излизаме в чужбина, в интернет можем да говорим свободно против правителството, имаме свобода, свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека! Какво по хубаво от това, какво искат повече да оправят, и така си е добре, българите сме доволни от най-висшето благо.
57
3
 
13
 
! Отговори
варна преди 5 години
Избягали са, защото мислят за семействата. Какво да правят? Да чакат новия "месия" ли? Или да се "борят" ( неясно как) със системата, както пише "стратег". Хората вместо да чакат новия месия живеят живота си. Не ги съдете защото като ви гледам само цъкате на компа и толкоз
56
0
 
7
 
! Отговори
Ааааа , патриоти -- преди 5 години
---и тук си имаме ,хич не се връщайте ,че веднага ще паднат умрелите заплати на още по ниско ниво--- нали им знаете думите отвънка чакат други...даже и ако може и др. да избягат иначе глад....нещата стават по-зле ,стандарта пада всеки ден ---да те може да вдигнат заплати с 10% на служителите предизборно ,НО нима никой не вижда галопиращите цени , ами цените на имотите , кой и как с българска заплата на среден специалист ще може да създаде семейство и купи жилище-- да банкерите живеят ,ама др
55
7
 
12
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименЕС е бита карта. Той е една куха геополитическа структура, дори СССР имаше повече съдържание;))) Единственото съдържание на ЕС е да възпира Русия за Европа. Факт е, че самият ЕС припозна като свои слуги, "болшевишкият елит" на България и ги преназначи на служба. Затова в България е ака, както го пишете, а Юнкер идва тук, да пийне на воля;))) Селяни прости, вие сте много наивни!
54
18
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!! преди 5 години
БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СА НАЙ ЗАБЛУДЕНИТЕ, *** СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА ! ЩЕЛИ ДА ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ НАГЛЕЦИТЕ ! ЗА ДА Я ОПРАВИТЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СТАЧКУВАТЕ ТАМ ПРЕД ВАШИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА, ТЕЗИ НА АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ ТЕ ОБИРАТ И РАЗСИПАХА СТРАНАТА НИ МАЛОУ. МНИЦИ. ТЕХНИТЕ ФИРМИ НИ ИЗПИХА КРЪВЧИЦАТА. ЗАТОВА И ВИЕ ТАМ ЖИВЕЕТЕ ПО ДОБРЕ, ЗАПЛАТИТЕ ВИ СА ПО ГОЛЕМИ ЗАЩОТО ОБИРАТ НАС
53
0
 
4
 
! Отговори
Чужбина преди 5 години
Как пък ще си оставя рафатлъка да се нервя с ***😀😀😀😀
52
1
 
18
 
! Отговори
Max преди 5 години
Ще ни оправят, колкото и един друг ни оправи за 800 дни : )
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринНие не се натискаме.
50
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтратегКаква борба бе ***. Ти с какво се бориш. С автомата ли...с какво? Като почнете такива да ги плещите...направо...
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ромите в България ще я оправят...
48
1
 
2
 
! Отговори
eha преди 5 години
тома биков: "щом са гласували 60% от Българите, значи са доволни"Доволните хора гласуват, а в България 50 процента задължително си гласуват...Нали така гласоподаватели:)И за Слави Трифонов гласувахти, но то ви подведи с чалгийката...Държата ни е разпродадена и опозорена...аз НЕ ГЛАСУВАМ и смятам че това е най-правилното нещо
47
0
 
16
 
! Отговори
seira преди 5 години
ОСНОВНА ЗАДАЧА НА ЕДНИ ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ-ДЪРЖАВНИЦИ У НАС, ОСТАВА ВРЪЩАНЕТО НА ТЕЗИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ!ЗА ДА СТАНЕ ТОВА РЕАЛНОСТ Е НЕОБХОДИМО СТАНДАРТА НА ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ, ДА Е ТАКЪВ, ЧЕ ЕДИН СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ СЪПРУГ И БАЩА, ДА Е В СЪСТОЯНИЕ СЪС СВОИТЕ ДОХОДИ, ДА ИЗДЪРЖА СЕБЕ СИ, СЪПРУГАТА СИ И ДВЕ ДЕЦА!!!ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И УТОПИЯ!ГОЛЯМИЯТ ВЪПРОС Е:ОТ КЪДЕ ДА НАМЕРИМ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ-ДЪРЖАВНИЦИ?!НАРОДЕ!!!!!
46
0
 
10
 
! Отговори
Филма свърши преди 5 години
Бая милионери има в последните години --както знаете баницата е една Е те изядоха парчетата на вашите деца и те сега се спасяват ,а богаташчетата мислят как да се продължи цоцането затова сега на всеки на който през пръстчетата минава някаква пара ще си купи новао фискално апаратче и не само това...10-те % който са обещани са отдавна стопени на майките дадоха пари ,но орязаха инвалидните пенсии...с тези селски врътки просперитет не се прави--за здраве вече се плаща и още как ....и още и още...