Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"

Пожалиха само Румен Радев, БСП и Мая Манолова
Обновена: 3 мар 2019 18:29 | 3 мар 2019 18:15, Нели Христова
322
Ултраси опорочиха празника на Шипка. Крещят "Ууууу!", "Оставка!"
Снимка: 24 часа

Двайсетина привърженици на партия "Възраждане" със знамена, надписани с името на партията, стояха на стъпалата на паметника на връх "Шипка" и крещаха и дюдюкаха, докато се поднасяха венците, съобщават от "24 часа".

Те успяха да освиркат и оплюят венците на всички институции и партии, с изключение на тези на президента Радев, омбудсмана Мая Манолова и БСП.

Мая Манолова стоеше сред тях с усмивка. При официалните лица не се качи и лидерката на БСП Корнелия Нинова, въпреки че бе сред тях по време на словата на паркинга, отбелязаха наблюдателни участници в тържествата.

Зад крещящите като озверели ултраси партийни привърженици по-високо на стълбите стоеше лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и диктуваше на хората си кога да викат "Ууууу!", кога "Мафия!", кога "Оставка!".

Другите участници в тържеството негодуваха и викаха на хулиганите да млъкнат, но без успех. Откога "Възраждане" се управляват от БСП?", попита един от присъстващите.

Други му отговориха, че въпросната партия отдавна е патерица на БСП и дадоха примери как са съпровождали Корнелия Нинова при протеста на майките. "Нищо чудно да направят коалиция на изборите и сега да си я отработват", подхвърлиха зрители.

Десетина от ултрасите са се качили на паметника още сутринта и са заели местата на стълбите, за да са в стратегическа позиция за поднасянето на венците. Явно всичко беше подготвено и координирано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
20
 
20
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
По брутални мафиоти от БСП няма.
188
16
 
30
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ХОРАТА СЪВСЕМ ПРАВИЛНО ОСВИРКАХА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ !!!
187
6
 
23
 
! Отговори
ввввввввввввв преди 5 години
вчера сестра ми ми разказа а това ... грозно и пошло са мн леки думи за да го опишеш ...и др. гнусотийки е имало .... нито едно добре дошли или довиждане към народа ... нито една дума в благодарност или признателност към русия ... с две думи ...българска работа
186
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко плащаха от БСП?
185
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ООООХ...Умна е, приватизира Техноимпекс и сега сина й е в САЩ.
184
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То Пеевски беше предложен от вашият Станишев за шеф на ДАНС, забрави ли?
183
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партия "Възраждане" набира популярност и сила.Вижда се с невъоръжено око, че предизвиква страх сред ВластИмащите.По-смело Костадинов, Пасков, Банкова, Христов.На миналите избори 1.11%, а на предстоящите - 21.11%.
182
11
 
25
 
! Отговори
ООООХ... преди 5 години
НАЛИ БЯХМЕ ТАМ НЯМАШЕ ТАКОВА НЕЩО ПОДМАЗВАЧИТЕ ЖУРНАЛИСТКИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАК СИ СЪЧИНЯВАТ РАЗНИ НЕЩА - ТОВА ЧЕ СА БИЛИ ТАМ ХОРАТА НА КОСТАДИНОВ НЕЗНАЧИ НИЩО ТАМ БЯХА И МНОГО ДРУГИ НО НАРЕДИХА НА НЯКОЙ КАКВО ДА ПИШЕ И МИСЛЯТ ЧЕ НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ПРОТИВ НИНОВА - ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ НИНОВА ЗА СЕГА Е НАЙ УМНИЯ ПОЛИТИК КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ПРОТИВ НЕЯ МНОООГО СА КОИТО Я ХАРЕСВАТ А ТОВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ НА ИЗБОРИТЕ
181
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лидерка простачка, *** простаци, ултраси простаци, това е БСП, най просташката партия.
180
4
 
22
 
! Отговори
ултрас преди 5 години
До ***: Аре от мен да мине. Малко почивка ще ти там.Но бойко борисов си е предател и слуга на ердоган.
179
6
 
29
 
! Отговори
ултрас преди 5 години
Да наричат ултраси тези които освиркват гербавите престъпници е същото лицемерие както в германия да наричат протестиращите срещу ислямското нашествие неонацисти.Много кефи как гербавите подсмърчат. Скоро и за лов на вещици ще пискат. Скоро!...
178
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УУУ !Стани да седна аз! УУУ, И аз ламтя за власт!УУУ, На мен ми се краде като на Вас!УУУ! Долен Гербераст!
177
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи тези ги наричате "озверели ултраси" и "хулигани", защото казват истината в очите на Буда Тиквоний, а онези, които вандалски мацаха паметници, които цяла година oпикaвaхa центъра на столицата и пречеха на софиянци да съществуват нормално, ласкаехте с "умни, красиви, креативни, творчески натури".
176
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платени червени плюнки, и по форумите е пълно с тях.
175
3
 
25
 
! Отговори
: преди 5 години
Присъствието на политици осквернява празника, а не наличието на недоволни от безобразното им престъпно управление, да не се показват на национални празници, точно както не се показват, когато трябва да защитят народа си.
174
29
 
15
 
! Отговори
kkk преди 5 години
До Анти ГЕРБТова е национален празник,кратуно,не му е времето и мястото за политически циркове!На този връх прадедите ни са се били за свободата ни,а БСП-то се борят за кокала!Не симпатизирам на партии,но БСП ме отвращават с долнопробното си поведение и липса на скрупули!
173
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако БСП имаха и минимално доказателство за кражби от Герб, то щеше да бъде забучено на копие и Нинова с кобилата щеше да обиколи държавата триста пъти да го показва.
172
25
 
5
 
! Отговори
Перо Антич преди 5 години
Руския изродд и прасе Юри Лужков унищожи СТАРИЯ ГРЪЦКИ ХРАМ НА РЕКА ХОНДРОГЕТАС (Камчия на турски) и построй РУСКИ МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР А ШПОРТ И ТУРИЗЪМ (Неофициално за разузнаване и диверсии), -- ПРЕДИ 11 ГОДИНИ -- 2007 Г. ЛЯТОТО !!ЗАТВОР ЗА ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ , КОЙТО ДАДОХА ЗЛАТНАТА ГРЪЦКА РЕКА НА КГБ И ГРУ !
171
2
 
34
 
! Отговори
без пари! преди 5 години
И аз съм ултрас! ..... Безплатно! Ууууууууу за националните предатели и грабители на България!
170
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За по 15, 20 лв си продадоха майките на бесепято.