Медведев пристига у нас, ще говори с Борисов и Радев

Двудневната визита е по покана на премиера
4 мар 2019 08:48,
135
Медведев пристига у нас, ще говори с Борисов и Радев
Снимкa: Reuters, архив

Днес на официално двудневно посещение у нас пристига министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев. Визитата е по покана на премиера Бойко Борисов.

Визитата на руския премиер ще започне с церемония по официалното му посрещане от премиера Бойко Борисов на пл. "Св. Александър Невски" в София, след което председателят на руското правителство ще поднесе венец пред Паметника на Незнайния войн.

Още по темата

Премиерите Борисов и Медведев ще проведат разговор на четири очи в сградата на Министерския съвет, последван от пленарна среща на двете делегации. Основните теми, които ще бъдат обсъдени между българската и руската страна, са свързани със сътрудничеството в енергетиката, икономиката и туризма.

Президентът Румен Радев ще приеме днес на "Дондуков" 2 министър-председателя на Руската федерация Дмитрий Медведев. Държавният глава и гостът ще разговарят на четири очи, след което са предвидени пленарни разговори на двете официални делегации.

Във вторник, 5 март, министър-председателите Бойко Борисов и Дмитрий Медведев ще открият Българо-руски бизнес форум в областта на туризма.

От 1993 година досега е имало три официални или работни посещения на премиерите на Русия в България и 11 визити на български министър-председатели в Москва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
9
 
7
 
! Отговори
санкциите остават преди 5 години
Медведката ще хапне и ще пийне с ушатия ни президент, после ще се примоли на Тиквoка да му махнем най-накрая санкциите, и като разбере че санкциите остават ще си се прибере по живо, по здраво.
60
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Деньги нет, но вы держитесь"Страшен лаф! Медведев го каза в Крим, в гр. Феодосия на една пенсионерка която му се оплака че и е ниска пенсията. И после добави: "вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья!"*** да теглят крепостните роби. Те друго и не искат.
59
4
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До шашкодиверсификация на международните отношения.
58
6
 
2
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
диверсификация на националната отбрана е начина, по който хитлер е провел втората световна, и резултата му е отвял тиквата. а ако имате предвид, че требва да си купиме руски чайници при програма за унификация на въоръженията на нато, си го кажете в прав текст. и без това сме в тоя алианс, да ни се смеят на диверсификационните (в случая да се разбира фурнаджийски) номера.
57
9
 
4
 
! Отговори
шашко преди 5 години
Защо Медведев , а не Путин ? Уважаваните европейски страни са посещавани от президента на Русия , а не от "безгласната буква" Медведев.Путин посети Сърбия , Унгария ,Австрия.Къде сме ние за него ?За мен е показателен факта на неуважение от ръководството на Русия към нас, благодарение на отношението на правителството ни.От това загубата ни е двойна - от Запада и от Русия.Оставаме с глупавата си вярност към " партньорите".
56
3
 
0
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
До Анонименимаш ли идея кво означава тая дума ?
55
5
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
...и след един месец арсенал ще фалира, а ние ще си купим реактори за аец-белене трети път.
54
8
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Ще издава заповеди от Кремъл.
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На четири очи може да разговаря Фендъкова, защото е с руска филология! И с френска да е, все ще се справи!
52
6
 
5
 
! Отговори
Шок и ужас преди 5 години
Ама нужно ли е да му спонсорираме на Медведев фешън кампанията? Да в дошъл на 4-ти! Добре че се сетил да ходи и президента! Леле мале!
51
7
 
1
 
! Отговори
БСП преди 5 години
Исторически ден и празник за *** от Димитровград!
50
12
 
10
 
! Отговори
Анастаси преди 5 години
Вън на руското джудже от бъалгария
49
12
 
6
 
! Отговори
saki преди 5 години
Пиянка пълна. Сигурно ще се натаралянка още в самолета .
48
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще строим газопровод на Русия и Сърбия за 3 милиарда ,като го плащаме ние...Гениално Тиквоний...
47
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До запознат"Деньги нет, но вы держитесь"!--гледай филма на дневалния за именията на малкият мук и уникалните офшорни схеми за придобиването им.сигурен съм, че и по нашето море нещата са купани по този начин. това е престъление и който е продал тия имоти е за затвора!
46
9
 
7
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Добре,Борисов го е поканил и ще си говорят на 4 очи как да се разберат за повече икономика и взаимна изгода. Това добре, но какво ще си говорят на 4 очо Медведев и прецедента Радеф ? Ами те няма да си говорят, ще говори само Медведев ,а нашата *** ще клати клепоухата си тиква и ще мига често. (вече сме го виждали как "разговаря ").
45
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медведев: Честит ви 3-ти на патерица!Тоя е първия руснак сигурно с такова честитене и натрисане. Или първия хуманоид, защото дори селския Илийчо знае че честит 3-ти март се казва на 3-ти март
44
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Нинова! Снощи не подкрепи тази русофилия, докато цялата заря герберасти бе там начело с президента! И зад него наредени Карастанчева, Бойко, Фандъчката - даскалка по руски на младини.....
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дженди ПрайдОт туско робство ни е освободило НАТО !--със сигурност не е раССия!как си представяш - 500 години едни владеят територията и идва някакъв бас-тун и хоп... с една битчица и 500 годишният владетел вдига байряка? а дали вече не е бил стар, уморен и изтощен този владетел така, че и без бас-туна на роба са щели да му паднат оковите, след като в течение на десетилетие е чукал по тях в килията и до толкова им е изтънил метала, че малко му е оставало да настъпи "умора на материала"
42
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медведев да вземе тиквата в самолета и да го пусне в Сибир да реже тайгата.