Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари-------------------------------------------------------------------------------------------------------Винаги другите са виновни! Типична черта на слаб и ограничен човек.
34
1
 
23
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
с едно изречение се изясни че борисов е наясно с маскарата цветановноо махне ли цветанов герб се сривасега ще пелтечат няколко дни до като позатихне или до като заглушат с няккакъв новоизникнал скандал и цецовото се покрие както се покри и утихна с неговите предишни апартаменти
33
1
 
7
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До да бе да. Ама то не става с измислици и с една жена от квартала ми каза. Става с факти и доказателства, каквито не можеш да посочиш.
32
2
 
13
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Бойче, аз съм наредил огънят по теб да е с всички нужни из абележи, ненужни способи и средства. Защото трябв ада си спомняш, когато се прави на велик мъж, излезе по телевизията и ни навикваше на "гадове". Време е да разбереш и изпиташ пълното значение и смисъл на тази дума!
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките алтернативи са дс
30
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е власт, а шайка.Дори другарите от БКП не бяха толкова алчни, най-много да откраднат тухли и цимент и да си направят вила.
29
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП чрез заменки обраха цялото черноморие, разследвайте.
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любомир Павлов, Огнян Донев и Иво Прокопиев са представители на тайната,скрита корпоративна власт, която иска да измести официалната и да я превзема, обяви гостът в студиото. И предупреди, че това им начинание може да бъде много опасно.Бойко Борисов пък, като представител на легитимната държавна власт бил човекът, който ясно им противостои. Той вече 10 години се занимава със защита на държавността, допълни бившият шеф на политическата полиция.
27
2
 
38
 
! Отговори
Счети преди 5 години
Бойко назначи гражданска комисия да извърши разследване. Има достатъчно хора със знания и умения, които могат да преценят, дали един апартамент е продаден на пазарни цени. Че е законна е ясно, въпроса е дали е по пазарни цени ! Ако всичко беше супер точно Цветанов вече щеше да е извадил пазарна оценка и да я развява пред всички медии, но разчита, че ще му се размине и, че му вярваш безкрайно ! А на институциите вече никой не вярва, не си ли го разбрал ?
26
2
 
18
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До мнение и другите подобни. И кога ще стане това бе, ка.***? От 2013 чакаме, а все не идва. Нещо сънуваш май.
25
11
 
10
 
! Отговори
Време е преди 5 години
Той поне не се омаскари с имоти, за разлика нито заместниците си...И е редно да им дръпне ушите! И вън!
24
3
 
47
 
! Отговори
имаме воля наобратно преди 5 години
От шофъор на ДС до крупен собственик на луксозни имоти.
23
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам как я мислят от Герб но както са я подкарали хич не ми харесва. Неможе да живееш в лукс когато 90 % от народа немогат да си позволят да ползват парно и мръзнат. Неможе да парадираш с големо възможности когато болшинството от народа тъне в мизерия има хора и без електричество. С тези лукс категории може да парадират политиците тук в Австрия. Но й да парадират имат право защото народа им не тъне в мизерия. Нямат клошари като изключим бг Ромите които бъркат в контейнерите. Лошо много лошо.
22
4
 
38
 
! Отговори
ДА БЕ ДА преди 5 години
Когато Хасковското момче от сергията с доматите беше изобличен за 100 000 000 осигурени за родата като министър как цялата ШАЙКА в ГЕРБ скочи да го защитава все едно е последния човек на земята. Помним и за едно тефтерче ББ-ЦЦ- ФИДОСКА- ЗЛАТАНОВ да се удари, този да се спаси. АРЕ не тия номера
21
4
 
21
 
! Отговори
Въпроска ? преди 5 години
" Мога само да уверя, че Герб винаги сме вземали правилните решения ! И това ,че ДРУГИТЕ са маскари, нас не ни оправдава". Значи ли , че всички извън партията на Борисов - дори и коалиционните партньори - НФСБ, Атака, ВМРО, Марешки и ДПС също са маскари ? Говорил ли е с Цецка Цачева, Вежди Рашидов , които също са се сдобили с апартаменти на подходяща за тях цена ?
20
3
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
до 14Трол и да ми ползваш "названието" по плодовете те познаваме. Под статия с Боко, коментираш бесепарите, такива като теб са виновни за този на снимката ***......
19
0
 
44
 
! Отговори
Цецку преди 5 години
Няма нищо незаконно. Изтърках си стола в залата за молитвени закуски и отдолу се появи надпис : 7-ми апартамент.
18
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие сте най-големите маскари!!!!
17
25
 
6
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 7 червен анонимник. Глу.пак, точно БСП не могат да бъдат морален съдник по такава тема. Защото сегашните бесепари са деца и внуци на номенклатурата от БКП, които живееха в най-хубавите жилища и ползваха сума ти облаги, недостъпни за обикновените хора.
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел."---Главната тежест при разговорите ще падне върху Боко. Знаете ли, колко е неудобно да се дреме на стол? :) И през пова време другите да не пазят тишина? :) Има снимки на Боко как дреме на форумите, виждате ли какви в какви мъчителни пози спи? Тежко е на тези разговори! :)