Скандалът с целувката на Кобрата: В САЩ ще му се нахвърлят

Според родни журналисти историята е раздухана
Обновена: 27 мар 2019 14:39 | 27 мар 2019 09:40,
84

Целувката на Кубрат Пулев с журналистката Дженифър Равало след мача на родния боксьор в Щатите се превърна в една от най-коментираните теми в света. Видеото обиколи няколко континента и се превърна в хит в социалните мрежи. Няколко часа след края на срещата обаче репортерката се обиди от поведението на Кобрата, а медиите в САЩ атакуваха боксьора и го обвиниха в сексуално насилие.
Още по темата

В "България сутрин" журналистите Патриция Кирилова и Едуард Папазян се обединиха около мнението, че поведението на Пулев не е било най-моралното, но пък и не е необходимо тази целувка да се раздухва толкова. Кирилова също така изрази мнение, че някой нарочно е посъветвал Равало да се направи на обидена, въпреки че е била в компанията на Кубрат на партито след победата над Богдан Дину.

"За мен този случай бе изключително нечистоплътно раздухан от страна на американските медии. Тя по никакъв начин не показа, че е нарушено личното ѝ пространство, че е наскърбена и огорчена. Дори си беше качила снимка с Кубрат в социалните мрежи. Явно после някой я е посъветвал да се прави на много обидена. Часове след целувката има коренна разлика в поведението ѝ. Виждаме как напоследък в Щатите се раздухват такива скандали. Реакцията на Пулев е плод на превъзбуда. Той бе в ненормална психическа ситуация. В тази целувка не се влага никакъв сексуален смисъл. Целувката изразява радост, а не насилие", заяви Кирилова.

Едуард Папазян пък разкри, че Пулев е подценил ситуацията в САЩ и как подхождат там при подобни случаи. Спортният журналист дори сподели, че съществува голяма вероятност Кобрата да бъде сериозно наказан и глобен от Международната боксова федерация заради поведението си.

"Кубрат направи грешка. Той подцени ситуацията в САЩ с навлизането в личното пространство. Те приемат подобни действия, като насилие на сексуален принцип. Ще има големи последствия за Пулев. Тази голяма победа ще потъне в скандала. Би могло да има наказание от страна на боксовата федерация. Медиите в Америка пък с удоволствие ще се нахвърлят на човек от Източна Европа. Вече го приравняват с руските боксьори и цялата империя на злото, която бе Русия в продължение на 50 години. Сигурен съм, че той не е вложил грам сексуален смисъл в целувката", обясни Папазян в Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
8
 
! Отговори
Мене преди 5 години
По-доволен щях да съм, ако беше целунал мъж. И нямаше да има драма :) поне не и в САЩ. Тук сельовците щяха да се избият от тесногръдие :D
48
5
 
22
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
Такъв вид целувка е допустима само по отношение на човек, който ти е интимен партньор. Иначе си е чисто сексуално насилие, ако няма взаимност в отсрещната страна. Друг е въпросът, че на журналистката първата реакция беше, че и е забавно и приятно. Явно по-късно е решила, че може да извлече дивиденти от това поведение на Кубрат Пулев. Мисля, че тя ще се възползва максимално от създалата се ситуация.
47
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналята умеят да правят и от п*ръдня боя...
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На известните им е позволено да целуват когото си харесат... Ако аз исках да целуна журналистката щях да отнеса ритник, и това само защото не съм известен, а обикновен работник от т. нар. простолюдие !!!
45
0
 
11
 
! Отговори
Причина следствие преди 5 години
Не той точно щот не е умен се занимава с бокс иначе щеше се занимава с астрофизика!
44
2
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А я сакам да нацелувам Евгени.Минч.!!!
43
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука един писал - нашия не е особено умен. Ами то с тия удари по главата, отразява се.(без майтап) Това не ти е шахмат. Аз не знам защо бокса се води като спорт. Това си е умение да се биеш. Харесва се на човеците, пълнят залите. Явно човешкото същество има потребност от такива зрелища и ги обича. Пълно е в залите и от двата пола.
42
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Награби я като в БГ дискотека.:))))))))
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ъз глава затрива!
40
1
 
14
 
! Отговори
wgw преди 5 години
От заглавието се разбира , че в САЩ им харесва и ще му се нахвърлят да го целуват!!
39
4
 
23
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
За мен постъпката на Пулев беше просташка, но оная с джуките и силиконовите гърди не се възмути, даже с оглед на външният и вид и облекло, си я търсеше тая целувка... Нищо особено не е станало, просто двама човека със сходен нисък морал- се намериха :))
38
6
 
14
 
! Отговори
Боата преди 5 години
Непочтено спечелен мач, с канонада от удари в тила и типична българска простащина в интервюто. Всякакви други коментари са замазване на гафовете.
37
5
 
20
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Кобрата като видя чужденка и то от латино произход и пощуря.Така е всеки отишъл в чужбина колкото и преди тва да е говорил небивалици за българските жени вижда че чужденките са много по-класни секси и готини мадами от българските доячки.Кобрата пощуря все едно не е виждал жена и наистина не е тия в бг дискотеките са далеч от всичко женско по скоро са като краварката в ъгъла!
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имахме един колега който пипаше по дупето колежките и шефа го изгони понеже много му се оплакаха.
35
3
 
28
 
! Отговори
Хм ! преди 5 години
Трябваше май Кобрата да подмине журналистката и да вземе да целуне някой репортер.Тогава сигурно щяха да го превъзнесат до небесата!!! Егати сбърканата държава. 50 нюанса сбърканост!
34
3
 
18
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Целуна я щот се паникьоса че не може да говори на англииски и блокира.Само който незнае език и е бил в чужбина знае ква паника е кат те заговорят а той има два грама мозък и го обзе паниката и се чуди чуди кво да направи па я награби като в бг дискотека.
33
3
 
13
 
! Отговори
Фъри преди 5 години
Посъветвали са журналистката! Може да изкара юридически от нашия няколко хилядарки! Нашия Бай ***, ако го знаеше със сигурност нямаше да го направи! Но ще има снизхождение заради обстоятелствата.Току що е бил бит и даже от главата му е текло кръв, не е бил 100% адекватен. Иначе целуването по устата в този случай се счита за сексуално насилие и засягане на личното достойнство в особено тежък и висок стадий, тъй като е на живо пред телевизионните камери и пред милионна аудитория!
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоша реклама няма. Кой познаваше Кубрат в Америка?
31
5
 
5
 
! Отговори
До 29-антиджендАр преди 5 години
Ти не знаеш как се пише,камо ли да знаеш какво означава ,,***".Не се изказвай неподготвен неграмотни дечко,а се изучи,вземи матурата,понаучи английския и тогава се ,,омешай " в такива разговори.
30
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От сушито не желаеше да целуне Кобрата, просто можеше да си извърти главата, но това не се случи, сами си правете извода за какво насилие иде реч.