Ангелкова за Симеонов: Явно има силни чувства към мен!

Министърът на туризма коментира темата за апартамента си
Обновена: 4 апр 2019 17:28 | 4 апр 2019 17:12, Нели Христова
116
Ангелкова за Симеонов: Явно има силни чувства към мен!
Снимка: Булфото

След като Николина Ангелкова и бившият вицепремиер Валери Симеонов мериха сили по Черноморието миналата година, двамата отново се изправиха един срещу друг заради "Апартаментгейт".

Днес Симеонов намекна, че има и други хора от кабинета на ГЕРБ, които са се възползвали от евтини апартаменти.

"Добре е Борисов по-внимателно да си огледа министрите, че и там има такива. Овча Купел, Бързарица 2 - 142 кв. метра за 61 хиляди лв.", заяви бившият вицепремиер, но не посочи чий е имотът. "Намерете го кой е!", постави задача на журналистите той.

Апартаментът в "Овча Купел" веднага бе свързан с министъра на туризма Николина Ангелкова, която днес даде брифинг веднага след като се върна от Севиля, за да обясни как се е сдобила с имота.

"Явно сме свидетели на поредните силни чувства на г-н Симеонов към мен", пошегува се министърката и обясни, че апартаментът в кв. „Овча купел“ е купен от родителите й на нейно име. 

"Платени са 75 хил. лв. на груб строеж.  Става дума за апартамент, закупен през 2008 г. от моите родители на мое име. Апартаментът е в кв. "Овча купел“ и е 116 кв. м – другото е гараж и общи части, които са описани в нашата декларация. 75 хил. лв. е сумата, която е платена на груб строеж по онова време“, заяви Ангелкова, цитирана от агенция "Фокус". Тя посочи, че ще предостави нужните документи.

"Имам и пазарна оценка, която ще предоставя. Юрист съм по образование. За всяка една сделка, която съм извършвала – дали с дарение от моите родители, дали лично, преди нея съм възлагала пазарна оценка на имота от лицензиран оценител. Това е начинът, по който може да има реално данни за това дали оценката е пазарна“, поясни Ангелкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички имаме чувства към теб. Предимно неприятни.Ако можеш и да обясниш как за една година стана по-богата с едни 650 хиляди лев, нямаше да е зле.Или пък как един масивен басейн на морето се превърна в "преместваема конструкция"?
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Den na otvorenite vrati v voennoto, culturnoto, sportnoto, zdravnoto, finansovoto, trudovoto, turisticheskoto, energiinoto, ikonomicheskoto, selskoto, gorskoto, stroitelnoto, eko, mvr, mnvr, sadebnoto, transportnoto ministerstva, kakto i v ms, sem, bnt, bnb...bsp deputatite s disciplinarno uvolnenie za protivonarodna teroristichna fashistka deinost, agresivni zloupotrebi s slujebnoto finansovo polojenie, neloyalnost i arogantni deistvia kam rabotodatelia bg narod suveren.
74
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкия й мъж..... Боже, какво токова е сторила?! Прости и!
73
3
 
22
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Оххххх и аз имам силни чувства към теб! Като те видя и искам да ти счупя тъпата тиква.
72
3
 
25
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Наслушах се на гениалните изказвания на тази Ангелкова. Поставено лице бе собствени мисли в главата.
71
3
 
28
 
! Отговори
ikar преди 5 години
И на слизане от самолета развя нотариален акт. Някой да ми каже винаги ли си носи в чужбина нотариалния акт за имотите? Аз обикновено си взимам личните документи и пари, а г-жа Авгелкова се ходи с нотариален акт.
70
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тая имала три апартамента.Ейййййй,не се наядоха и не се накрадоха.
69
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три пъти ви казах,че ще има още и не ви излъгах.Сега отново ви казвам-ще има още.
68
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забравили сте ,, Кой направи КОМПИР , Кой доведе Пламен ???? КОЙ КОЙ ??ОНЗИ ОТ БАНКЯ !
67
23
 
8
 
! Отговори
нов почитател преди 5 години
Ето затова ще гласувам за Валери.Всъщност той трябва да е благодарен на ***, защото ако не беше организирала майките никой нямаше да забележи Валери Симеонов.После борбата с шума по черноморието показа че е последователен в своите действия.
66
1
 
38
 
! Отговори
баах ти преди 5 години
уродливата мутра...
65
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Успешно европредателство ,а ? Задни Балкани ,а ?Българино , за кръгла нула те взе Собственика на ГЕРБ !!
64
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами ще крадат, като народа спи и ги оставя да си се преизбират с фалшивикации и машинации, ще го ошушкат до дупка. такова крадене не е имало в историята на България от както съществува! мафията си има държава
63
1
 
21
 
! Отговори
друг недоволен преди 5 години
А 75000 лева много ли са за такъв имот?Във Варна толкова струваше панелка 65 квадрата без гаражи и други гевезилъци.Аз също имам горещи чуства към въпросната поради дивашкия шум на заведенията по черноморието.Някой от БСП да не се обърка че ще гласувам за тях.
62
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю Борисов комунисте мой !!!Какво направи , къде ги намери КОРУМПИРАНИ КАТО ТЕЕЕЕЕЕЕЕБ !!!
61
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли в това правителство някой , койго като мен да живее в 65 кв панелка и изплащана 15 години!? Аз съм с високо квалифицирана професия и легитимна диплома !
60
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези ви правят на маймуни, 100 човека въртят цалата държава, 6 млн си мълчат и нищо. От 20г работя честно в Америка на 2 работи и нямам 1 млн лева. Как в БГ се правят като сте толкова бедни? Да ви кажа ли - с много крадене кога ще го разберете че всичките са такива, всичкитееее. Събудете се овце.
59
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на тая приходите й били заКОННИ, хахахаха
58
3
 
38
 
! Отговори
Цеца преди 5 години
Аз 2007 си купих апартамента в Люлин на ''зелено', даже нямаше и груб строеж и цената на квадратен метър ми беше 730 EUR. Нямаше апартаменти по 200 EUR квадрата дори и на зелено. Направо се чудя кой им вярва на глупостите, с които се опитват да си прикрият далаверите.
57
2
 
18
 
! Отговори
до 61 преди 5 години
Дори и сама да си ги е слагала,пак трябва да декларира впоследствие поне общата цена на материалите,за да бъдат включени св стойността на имота.За труд нула ако си ги е поставяла сам самичка,но може пък и познатите да са и помагали.:)