ВМРО: Условните присъди от Войводиново са гавра и обида

Незабавно да се приеме нашата концепция, призоваха те
4 апр 2019 14:10,
38
ВМРО: Условните присъди от Войводиново са гавра и обида
Снимка: архив "Булфото"

ВМРО излезе с позиция по решението на българския съд, относно присъдите на ромите, които пребиха командос в село Войводиново.

Още по темата

Според патриотите условните присъди са: "гавра, обида и смешни присъди". "Свидетели сме на безпардонна наглост, защото двамата представители на циганския етнос са осъдени на пробация и ще се приберат вкъщи. И какво излиза – пребиваш жестоко някого и след два месеца си у дома?", коментираха още от ВМРО.

ВМРО използваха случая, за да припомнят за концепсията си за справяне с ромския проблем. Те приканиха за незабавното й приемане.

Народният представител от ВМРО в ПГ на "Обединени патриоти" Александър Сиди коментира във Facebook страницата условната присъда на ромите от Войводиново. Ето какво написа той:

"По принцип съдебните решения не се коментират, те се изпълняват. Но днешното решение ме изненада. Двама изверга пребиват почти до смърт един български военнослужещ, защото могат. Защото така. Без причина. Просто защото всичко човешко им липсва. С ритници в главата. С думите „остави ме да го убия“. Животински. И срещу това получават условна присъда. Ще се приберат в незаконния си коптор и ще чакат следващата си жертва. Попаднала случайно на кръвожадния им инстинкт. Именно след този случай председателят на ВМРО Красимир Каракачанов написа Концепцията за справяне с циганизацията. И тя ТРЯБВА да бъде приета. Наказателният кодекс трябва да спре възможността да се дават условни присъди за такива престъпления. Извършени от нечовешка злоба и с особена дързост! Ние от ВМРО вече сме готови с такива поправки. И ще настояваме да бъдат приети. Защото българските граждани искат възмездие за тези двамата! И ще получат!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
16
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
ВМРО що крепят власта, що не излязат от нея и да правят протести. Само напъни н а популизъм. Каква концепция написа Краси, за едни паспорти питам.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо чудно това решение да е взето по нареждане на Тиквата за да се насочи общественото внимание в друга посока и да отшуми апартаментгейт, а може и да е работа на цв. цв.А бе изобщо това правителство е пълна мафия
10
2
 
17
 
! Отговори
Мария Гаргамел преди 5 години
Предупредих преди няколко часа, че ояденята шайка ВМРО използва всичко за популизъм за да излъже някой изкукал дядка да им гласувате. Какво стана с далаверата с паспортите, ами обещаните двойни пенсии. Защо подкрепиха псевдо войводите с присъствието си опрощаване на дълга на мюфтийството/ ДПС. Помним....
9
1
 
21
 
! Отговори
Тракиец преди 5 години
Това за пореден път доказва, че държавата и управляващите не работят за Българския интерес, а срещу него.. Няма партия в Парламента която да защитава Българите.. ДПС контролира съдебната система.. Как ще си осъдят собствените хора вие как я мислите тази работа?
8
0
 
13
 
! Отговори
Цецоууу преди 5 години
Е-еее, ми, вота наближава! Ще ми трябват!
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то гавра и обида са и липсата на присъди за паспортната афера, ама...
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обида е, че ни управляват такива патриоти и смешни войводи. Да си вземат концепцията и да изчезват от властта.
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи уловна присъда, осъден си ама не баш осъден, щото може и малко по-иначе. Съдебната система се гаври с командоса и управляващите се гаврят и тия съдии после ще се приберат в законния си апартамнт купен незайно как и ще кажат свърших си работата. Увoлнете съдиите и премахнете условните присъди.
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
те магистратите поддържат така етническия мир ...скоро и изнасилвача от Русе щели да пуснат, луд бил требело да се лекува милия.
3
1
 
32
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Ами хайде във властта сте.Сега му е времето да промените нещо.Нямате и причина да се оправдавате че не можете.Изкарайте на светло становището на съдията плюс имената му.Нека да разберем защо е решил да даде такава присъда.
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама властчицата сладка нали. Я да ви видим и на вас апартаментчетата.МакедонецОТ от русИ, колко апартаментчета има в София.И кой му ги подари ?И срещ какво най-вече - да крепи корумпираната власт.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембовиците да се оплачат на шефа си в Банкя, с когото заедно крадат вече трета година.Той коли и беси в БГ - и съдът и прокуратурата са негови.