Светлана Българанова, която е собственик на столична пекарна, обясни, че традиционният козунак със стафиди и бадеми си остава предпочитан от повечето хора. Перфектният козунак е на конци, иначе е кекс, обясни един от майсторите й.
"Рецептата, по която ги приготвяме, включва всички задължителни съставки. Предлагаме и вариант с качествен белгийски шоколад. Тайната на приготвянето е в продуктите - те трябва да са хубави, без консерванти, без добавени оцветители. Цената не бива да е за сметка на качеството", добави още Българанова.
Относно цената тя обясни, че тази година при тях няма да има промяна спрямо миналата година.
"Решихме да приемаме заявки и по телефона, и онлайн, тъй като смятаме, че това определено би улеснило много граждани", сподели пред Bulgaria ON AIR Българанова.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase