Почивните дни свършват – движението се натоварва отново

Полицейски екипи ще патрулират по основните пътища
29 апр 2019 10:13,
37
Почивните дни свършват – движението се натоварва отново
Снимка: BulFoto архив

С края на четирите почивни дни покрай Великден се очаква и натоварен трафик по основните пътища на страната.

Още по темата


Прогнозите са, че основното натоварване ще бъде в следобедните часове.

С цел облекчаване на трафика от 14 до 20 часа отново се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите.

Ще има още две ленти за София и една за Бургас и Варна в участъците с ремонт на "Тракия" и "Хемус". Пътят през Владая също ще бъде с две ленти за влизащите в столицата.

Полицейски екипи ще патрулират на повечето ключови трасета - в петък стотици шофьори бяха глобени за каране в аварийната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
3
 
! Отговори
Доктор Боко преди 5 години
Трябва да си доста вдлъбнат или много огладнял дописник,за да бълваш глупости по средата на празниците или просто е преписано от миналата година.
10
2
 
7
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До 10. Няма как, ако са снимани с камерите няма начин да не си платят глобите, ако ще да имат вуйчо шеф на КАТ. И глобите трябва да са много големи, за каране в аварийната лента, а също и за превишена скорост много над допустимото, четири цифрени числа трябва да са. Не може разни мърлячи, които по неведоми начини са се качили на лъскава каруца, да ми карат с 200+. И не е зле да започнат проверки как говнари по на 20-25 са се сдобили с лъскави возила.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало сайтчето, няма ли да "отразите" асковския кюфлия??Стана вече 49ти в АТП.Както казват англичаните "повече е по-добре".Та и аскьой тича към номер 100.Великан е този провинциален ***.
8
4
 
1
 
! Отговори
Drago Reisar4eto преди 5 години
Ana na4i nes te pravi - q kato maam pom agistalata i nekvi babi se vla4at s po 100 v drugite platna, zadalje gi reja s bmw-to prez avarinata - ot neq polza nqma taka ili ina4e.
7
1
 
14
 
! Отговори
Отново преди 5 години
да се препоръча на "софиянци" да не карат в аварийната лента, защото там друса повече и е възможно да им бомбира някой буркан в багажника.
6
2
 
15
 
! Отговори
х преди 5 години
аз като си лежа в леглото и гледам телевизия какво ме вълнува
5
1
 
8
 
! Отговори
Браво преди 5 години
това за глобите ми оправи настроението. Само така за дребните душици.
4
10
 
12
 
! Отговори
Жътварски, София преди 5 години
Затова трябва да се вдигат цените, финансово бесило за бедните, само Софиянците ще се справят, провинциалните пляки ще бъдат отритнати от големиО град със страшна сила!
3
19
 
12
 
! Отговори
Жътварски, София преди 5 години
Вън провинционалните скакалци, паразитиращи на гърба на София!Армия от нагли, нахални, некадърни, нецивилизовани аграри, ще започнат да прииждат като *** и да окупират китния град София!Не сте желани, София на Софиянци!Да се върне софийското жителство, да се налага черен печат на всеки селски пройдоха, вярващ си, че в големия Град го чакат Големите възможност!
2
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По врмето на соца нямаше такива селски изпълнения.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Засега няма движение, може да се кара спокойно, може да е кара бавно, може да се кара и с 200+. Юрвай се, народе, по Тракия магистрала е песен, който първи пресече финалната линия, получава златен медал! ГАЗ