Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото

Заявил, че "такива неща не го интересуват"
26 май 2019 11:00, Нели Христова
320
Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото
Снимка: Facebook

Мъж прегази улично куче в Сандански без дори да му мигне окото. Потресаващо видео, разпространено във Facebook от Любка Митова, показва, как собственост на луксозно Ауди се качва на автомобила си. Едва ли мъжът не забелязва животното, което минава покрай него и ляга пред колата му.

Когато чува запалването на двигателя, животинката се опитва да се махне от пътя на превозното средство, но въпреки това е прегазена от собственика на автомобила, който нехайно поглежда през прозореца си, минава още един път върху кучето, обръща и си тръгва, докато пред погледа му животинката се гърчи и скимти от болка.

Мъжът заявил, че "подобни неща не го интересуват“. 

По информация на организацията DOG Help, животинката е откарана за лечение в София за сметка на Любка Митова. За щастие е жива, но остава инвалид – гръбначния стълб на кучето е счупен, а операцията е скъпа.

В много държави, подобни прояви са наказуеми, тъй като агресията към животни и липсата на емпатия към тях, често може да е признак, че извършителят е способен да посегне и на човек.

Видеото може да видите ТУК. (18+) 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
1
 
7
 
! Отговори
До USA преди 5 години
Когато измислиш как да накараш българина да не си изхвърля животните на улицата, тогава и в България няма да има бездомни животни. В чужбина задължително ги чипират, глобите са големи за изпуснати животи, и манталитета на хората е друг като цяло. А тук... тук всички знаем... :)
201
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Племе диво балканско, от което цялото свят е припищяло!
200
4
 
13
 
! Отговори
Тео преди 5 години
До usaЗащото, драги ми приятелю, българина е толкова озверял и толкова потиснат от мизерията, че може да го манипулираш по-лесно, отколкото да вземеш на бебе близалката! За отбелязване е само заглавието - започва с "Потресаващо" - а никой не си задава въпроса, дали въобще този е видял животното. Хората са докарани до там, че за един *** човек убиват, а за хората, умиращи от лошо здравеопазване, мизерия или за емигриралите не ги интересува - един *** им е по-ценен от България!Ей за това!
199
1
 
6
 
! Отговори
usa преди 5 години
само не е ясно, защо 198 Тео е получил толкова минуси, при все, че това което е написал са ФАКТИ.Това потвърждава, колко сбъркана държавица е бг ....
198
0
 
4
 
! Отговори
usa do 205 преди 5 години
ха ха, пълчища друг път! има да, но чак пълчища,няма! и да сравняваш pomiari с катерици и ракуни е глупаво. нито *** ме е нападала нито ракун.
197
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хапан съм много жестоко от куче ,безпричинно, като малък и приведствам тази новина.Лично аз съм избил над сто кучета.Лесно е,с кърфици в кайма.Цвилят като магарици и се предават накрая....Но и с двутонов автомобил е яко !
196
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше да го доубие . Сигурно е скимтяло дълго време и може да е събудило някой от блоковете.
195
6
 
5
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ ! преди 5 години
До usa до 202"тука в Щатите НЯМА! бездомни pomiari драги ми смехурко!"за сметка на това има пълчища, скунксове, ракуни, катерици и мърмотитези твари са не по-малко вредни от бездомните кучета но на робите и в САЩ не е позволено да ги убиват - еко-фашистите вкарват в затвораза това децата ви ще имат кърлежи и ще страдат от стомашни инфекцииза това ще си събираш разпиляния по улицата *** ....заради еко-фашистките первезници за които живота на тези пара_зити е по-ценен от твоя
194
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не гледах видеото, защото не желая да се натоварвам психически.Безспорно, че ако е нарочно прегазено, това си е садизъм.Обаче аз искам да питам общината защо и докога по улиците ще има бездомни животни?Защо в нито една държава няма безпризорни животни, само у нас тоя проблем не може да се реши.Колко такова случаи трябва да станат, колко хора трябва да бъдат нахапани, защото и това е една от причините за агресия към животните и колко пари смятат да откраднат общините, правейки се че вършат нещо?
193
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***!!!***!!!Днес животно - утре човек!!!!Де да имаше късмет да го направи в Щатите!
192
2
 
17
 
! Отговори
usa преди 5 години
бг е загубена държава-никъде няма бездомни *** по улиците в нормалните страни! как пък за толкова години, нищо не направиха по този въпрос( и не само!)
191
10
 
13
 
! Отговори
ЕКО-ФАШИСТИ преди 5 години
аман от тези финасирани от Сорос психопати !!!!!мястото на животните е в гората в града тези животни ровят ис кофите, носят зарази и кърлежи и ТРЯБВА да бъдат УБИВАНИ !!!!ското тези еко-фашистки перверзници и за убит плъх ще ни вкарват в затвора !!!!.... така я ненавиждам тази толерстко-хомосексуалистка европа от където дойдоха всички тези изродщини !!!!!!
190
6
 
12
 
! Отговори
ЕКО-ФАШИСТИ преди 5 години
аман от еко-фашиски перверзии !!!!бездомното куче е *** носещ болести, кърлежи и мръсотия у ТРЯВА да бъдат УБИВАНИ !!!!аман от гнусни толерастко-хомосексуалистки западни ценности !!!!!!
189
11
 
23
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Съжалявам, че ще го кажа, но вместо да скимтят от болка природозащитниците, да вземат да вкарат енергия за разрешаването на проблемите с тези бездомни песове! Къде в цивилизованите държави безпризорни животни се разхождат налаво-надясно в градовете?!? Има ли такова нещо? НЯМА! И точно защото няма, няма и как да се случи някой да сгази нарочно безпризорен ***! На хората им е писнало, и за това се стига до там! Колко изпонахапани и убити хора има от тия животни? Кой отговаря за тях тогава?
188
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,,...A на видеото е Иван Навяков (Ivan Navqkov)...''Дано от лошотията му ,не пострада детенцето му.
187
5
 
2
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Тая *** ми напомня на Живко Садиста от Бургас, който още убива котки
186
9
 
8
 
! Отговори
Lindemann преди 5 години
На тия безмозъчни анонимници (вероятно 2-3 *** самотници, дето са ум се изтъркали.пръстите от чукане по клавиатурата) им пожелавам някой подобен надрусаняк и тях да ги прегази. Да видим дали тогава друга песен ще запеете. То бива злоба и тъпотия, ама част от пишешите тука и за изтривалка не ставатe. *** безподобни.
185
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновни са кметовете на градовете, които въпреки помощите от Европа, които се изливат, не предприемат нищо по въпроса с премахването на бездомните кучета от улиците. В нито една европейска страна няма такова нещо, само у нас.
184
20
 
35
 
! Отговори
Софиянец! преди 5 години
От време на време тия от Четири Лапи пускат по няколко кучета пред блока ни с маркери на ушите! И въпреки маркерите уж кастрирани женските пак раждат! Но Аз не оставям така нещата, глутница около блока няма да допусна! Освен това сутрин под прозорците лаят, вият и се ибътт! От битака съм си купил много мощна въздушна пушка и като ги подпукам всяка вечер от балкона постепенно сами изчезват! Не знам къде отиват, умират ли но около блока пак си става спокойно и цивилизовано!
183
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бъдете жестоки има прераждания може да ви е смешно но е така. И ще се преродите в куче и то улично да видите как страдат. Слагайте колкото минуси искате но няма да промените нещата.