Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Стандартът на живот в София е над средноевропейския, сочи проучване
Обновена: 21 юни 2019 09:52 | 21 юни 2019 09:52,
352

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК).
Още по темата

Всеки трети българин в чужбина готов да се върне, но има условия

"Трябва да си върнем българите от чужбина - това е категорично. Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст", смята математикът проф. Михаил Константинов.

Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов допълни в студиото на "България сутрин", че българката ражда горе-долу на средното ниво, на което раждат жените в цяла Европа.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов.

По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични - 35% от хората биха се завърнали в България - не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския.
Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Константинов пък подчерта, че в България разкритостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др." Иска да каже сигурно, че е легенда, че бъгарите получават ниски заплати, че е легенда, че има висока престъпност и че е легенда относно никаквото ни здравеопазване!
25
1
 
28
 
! Отговори
. преди 4 години
Отново изсмукано от пръстенцата и отново неумела пропаганда по отношение на качеството на живот в България и отново някакви нискочели лозунги. Истината е че хората искат предимно сигурност, справедливост в ежедневието си и не на последно място достойно заплащане. Още си ги има лустросаните мутри от 90-те, работодателите мрънкьотат, че няма кадри, които да са навити на всякакви извращения, ограбени са пенсионна и здравна каса и т.н. Докато това липсва ще има демографски колапс.
24
0
 
38
 
! Отговори
точка преди 4 години
Андрешко докато си продуцент на простафелски предавания като "Папараци" с простафелска водеща и каниш и натрапваш в тях утайката на обществото-чалгарки,плеймейтки и подобни кухавелки,няма да има оптимисти да се върнат в родината,а други нормални българи ще се изнесат.
23
1
 
38
 
! Отговори
... преди 4 години
Ще раждат българките, спор няма, но как семейството ще отглежда дете с минимална заплата от 540 лв.? Някой ще ми обясни ли? Щото да имаш дете, не е само това да го направиш, то иска и отглеждане, грижи, внимание. А как да го отгледаш без пари, как да се грижиш за него, като само памперсите са над 150 лв. месечно, да не говорим за млека, дрешки, обувчици и още хиляди неща. И как да му дадеш внимание, като постоянно мислиш какво да сложиш на масата, как да си платиш сметките.. Иначе раждайте вика
22
0
 
26
 
! Отговори
Софийски стандарт преди 4 години
Ти ядеш по 10 кюфтета, аз по 2 картофа. Според статистиката чисто средно аритметично ти си изял пет кюфтета и един картоф и аз съм изял по пет кюфтета и един картоф. Ей какво нещо е статистиката.
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В белите страни хората от бизнеса, киното, политиката, изкуството и пр. са с по 3-4 деца, допълнително осиновяват по няколко деца, а в Бг колко представители от тези среди следват примера на "колегите" си?Дайте пример за 1, поне 1, който е с много деца и е осиновил още 1 или 2 деца!
20
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е Анддрей и какво е ДНК? И защо трябва да се коментира мнението му?
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак се лее пропаганда...
18
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябвало да раждат, чччччшшшшшшшшшшшшшшшшш алооооо, ти ли ще ми кажеш дали да раждам или не??? Като не можеш да срещнеш подходящ партньор, пак да раждаш нали??? Тва само един *** може да го каже! Раждайте само ако наистина се обичате и наиситна го искате, ако не, си жевейте живота както ви харесва! и без деца животът е прекрасен
17
0
 
43
 
! Отговори
Ех преди 4 години
То ако ставаше само с лозунги и призив за национална отговорност драги ми Арнауде,прираста щеше да е ненадминат.Първом си дай една петилетка да разработиш солидна кауза, щото то е ясно че трябва да шумиш около себе си, ама дай по-конструктивно някак си.България не е катун и никой нормален българин не гледа децата си как да е.Иска качествено образование, сериозно и компетентно медицинско обслужване, както и работеща социална програма.
16
14
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените не са *** за разплод!
15
2
 
33
 
! Отговори
Ние раждаме ама... преди 4 години
...ама уважаемите роми (които се издържат от българския данъкоплатец) ги избиват. А неутрепаните умирт от лошото качество на храните.Полицаите са партия с бандитите от всички нива, ако случйно заловят някой бандит той ще си плати на съда и ще го пуснат.Излиза, че е по-добре да раждаме другаде.
14
10
 
26
 
! Отговори
Найс,а. преди 4 години
Да раждат такива със по син цвят на венците.Ние раждаме ,но в Европа и Америка.Дори и на български не им говорим.
13
2
 
36
 
! Отговори
Адолф преди 4 години
Пропагандата продължава като по живково време. Ах недейте така моля ви че ще ви повярваме. Селски учени с закупени дипломи търсят балъци за зарибяване. Отвеждат ни в царството на приказките а реалността е коренно различна. И как аджеба качеството на живота не зависи от парите? ***
12
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С две думи мислители, бизнесмени, тарикати има бол, само *** бачкатори няма. Всичко е чудесно, докато не започнеш да се сблъскваш лице в лице с иди0тски проблеми и да ти казват "Еми при нас е така". Еми затова хората си бият шута от територията. И в чужбина не им е лесно да са трета класа след плебса и колониалната и3мет, но се стремят да съществуват. Вие двамата сте "успели" в България. Поддържайте си успеваймостта и не мислете хорските съдби и молдовците ще избягат.
11
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5И да не се чудиш защо тук толкова често се пожелава да изсъхне и ръката, която пише глупости, каквито ти си написал, и устата, която изрича такива лъжи.Ти колко деца създаде? Ама няма да си кажеш или ще излъжеш. Защото е ясно, че никоя българка не ти обръща внимание, затова газ пи..каш.
10
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това за стандарта направо ми разкъса сърцето!!!!!
9
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов да не се занимава само с анкети и цифри а да действа и да направи на спътницата си в живота поне още 3 деца.Така действително се бори демографска криза.
8
10
 
19
 
! Отговори
Ромка преди 4 години
Раждаме сестро ,а вие стоите вФейсбук и си снимайте газините.
7
11
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея в Ст.Загора,с едно дете съм.Чисти доходи на месец за мен и съпругата ми приблизително 4000 на месец,собствено жилище и сравнително добър автомобил,без заеми и кредити.Не се лишавам от почти нищо в ежедневен план,но не живея в лукс.Успявам да заделям и по нещо на страна,не треперя в края на месеца в очакване на заплата,но с чиста съвест мога да кажа,че не е лесно.Та не виждам как ще се върнат младите от чужбина и кой ще търпи чорбаджии- изедници,да се подиграват с него!