Бойко Борисов отсече: Асфалтът носи инвестиции и работа!

Божурище ще има околовръстен път, обеща премиерът
350
Бойко Борисов отсече: Асфалтът носи инвестиции и работа!
Снимка: БТА

Край Божурище ще бъде изграден околовръстен път. Той ще започне от булевард "Царица Йоанна", ще премине през индустриалната зона в Божурище и ще се свърже с магистралата за Сърбия, съобщи премиерът Бойко Борисов, който откри на място дистрибуционен център на датска компания.

Борисов посочи, че инвестицията ще е около 50 млн. лева. Околовръстният път ще облекчи трафика в района и ще осигури и на живеещите и работещите в Божурище нормални условия.

"Обещавам да ускорим всички процедури. Веднъж трябва да спасим Божурище, втори път трябва да не отпъждаме инвеститорите", добави премиерът, цитиран от БТА.

Той отбеляза, че в момента се отчита бум на инвестициите в България. Доказателство за това е огромният интерес към индустриалната зона в Божурище.

По думите му има няколко огромни инвеститори, които искат да встъпят в България, но той не можел да им позволи, защото трафикът ще блокира работата и живота в района и преди това трябва да се изгради нужната инфраструктура.

"Асфалтът със сигурност създава милиарди инвестиции и хиляди работни места", изтъкна премиерът.

Министърът на икономиката Емил Караниколов посочи, че датската компания е инвестирала 100 млн. евро за откриването на дистрибуционния център в България. Реализацията на този проект е доказателство, че страната ни предлага привлекателна бизнес среда и дава стимули на чуждестранните инвеститори.

По време на строителството на този център са работили около 500 строители.

Караниколов добави, че в него ще бъдат назначени около 300 служители и ще се обслужват над 200 магазина на фирмата в България, Гърция, Сърбия, Румъния и Босна и Херцеговина.

Министърът обяви, че общо договорените инвестиции до момента в Индустриална зона - Божурище са за 530 млн. лева. Освен това са осигурени 1600 работни места.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек е болен.Трябва му сериозно лечение.
251
0
 
14
 
! Отговори
честно преди 4 години
За Бойко тоя асфалт е като нефт бре! Що не каже нещо за протестите на мед.сестрите дето излага,че ще им даде увеличение. На палатков лагер са пред парламента.
250
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам интелекта и гениалността на повечето коментиращи тук, се чудя въобще как имаме електричество и не живеем по клоните... те за магистрали ми говорят.
249
1
 
9
 
! Отговори
Борислав преди 4 години
Каква инвестиция е този асфалт? Работата е само докато го направят майсторите. След това иска само пари от данокоплатеца за поддръжка. Тиквата си е тиква.
248
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Суджук, къде покри Пацо Терасата.
247
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комикът на България.Лъже маже и ни прави смях,а извън БГ.ни прави за смях.
246
0
 
4
 
! Отговори
I'm преди 4 години
Да, носи, но не много за кого точно!... Особено когато асфалта се полага по 3 пъти на година на едно и също място, защото умишлено не се полага както трябва. Иначе останалото е вярно...
245
0
 
13
 
! Отговори
Без думи преди 4 години
Великият асфалтчик купи 8 самолета ф 16 за над 2 млрд.,а поляците си купиха 32 бр. ф 35 за 6 млрд.долара.
244
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До KONSTANTINOWА в противен случай труда на българите отива да бълва коментари като твоя в днес.бг и да лъска на чуждестранно порно.Хванах рак от коментара ти.
243
3
 
6
 
! Отговори
до 246 преди 4 години
Борисов е намерил шараните и ти си един от тях както и целия овчедушен български народ който търка билетчета вместо да помисли за бъдещето
242
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато един комик забавлява народа---това е комедия!!!!Когато същия този комик управлява народа---Това е трагедия!!!Всеки народ заслужава съдбата си.700 години не са случайни,щом търпят БОКО ТИКВАТА,с "интелекта" си да ги прави на ......
241
0
 
12
 
! Отговори
до Бойко преди 4 години
Баце, българският гражданин обвинен в шпионство с руснаците, излиза че е невинен.Занимавал се е с културна дейност. Ако не се появят доказателства,ще се извиниш ли на човека или трябва да емигрира,защото отсега нататък ще се страхува за живота си?
240
1
 
7
 
! Отговори
Пророк преди 4 години
Жал ми е за Бацето - харесва ми като човек, но не и като "премиер"! Тепърва ще изпие горчивата чаша- народното презрение ще скърши нарцистичното Му его- ще изпадне в забрава и ще харчи парите си с натежала душа - без радост и щастие. Историята ще Го забрави като лош спомен и това ще е наказанието Му!
239
1
 
8
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Защо ми изтрихте коментара? Бях написал,че ако можеше Бойко щеше да иска всяка една сграда да се санира по 5 пъти за едно лято! И на следващото пак. И така всяка година!
238
1
 
3
 
! Отговори
фОРИ преди 4 години
Епа щом носи,нака Асфалто Риос да те бацне студен!
237
0
 
7
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 225 АнонименАми ти защо не намериш инвеститори?-------------------Жалка картинка си комай? Проблем ти да намериш шарани,а не инвеститори! Всеки сериозен инвеститор избягва от България! Пари за инвестиране и желание за такова има при това бол! Но в БГ няма среда за такова /сериозно/ начинание! пп. В сериозни бизнес/ и не само бизнес/ среди извън БГ считат/си говорят, че в БГ могат да влагат/наливат пари единствено наивници и/или мошенници!
236
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
асфалта на Борисов носи единствено дупки които да запълва с присвоени пари
235
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В ЧЕСТ НА ТИКВАТА ВСИЧКИ ДА СТАНЕМ АСФАЛТАЖИИ
234
1
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ=БКП преди 4 години
Кой строи магистралите ? ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИ навярно , които се цитират че правят пррестъпления в Германия.Нали гледах видеята му в фейса , обикаля й им разнася печени агнета предизборно на цветнокожите българи като бачкат ЗА ТУРСКИТЕ (НЕ ЕВЕРОПЕЙСКИ) ФИРМИ ПО НАШИТЕ МАГИСТРАЛИ . В същото време избиха животните на хората в малките населени места и ги принуждават да купуват гмо меса от големите ЧУЖДИ големи магазини.
233
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИЗВЪН СОФЕТО ДУПКИ.БЪЗЕ И КОПРИВА!ПРОПАДНАЛА ТИКВАРИЯ