Караянчева е оперирана след катастрофата, добре е

Шефката на НС изкарала спокойно нощта
61
Караянчева е оперирана след катастрофата, добре е
Снимка: архив, БулФото

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е била оперирана, съобщиха от Университетската болница "Лозенец".

Още по темата
Тя бе приета вчера в здравното заведение, след като пострада при катастрофа на пътя Силистра-Шумен. По време на ПТП-то Караянчева е била пътник в автомобил на НСО.

Оперативната интервенция, при която е стабилизиран костен фрагмент към раменната става, е била извършена вчера.

Остеосинтезата се извърши под рентгенов контрол с три винта, съобщи проф. д-р Любомир Спасов, директор на Университетската болница "Лозенец".

Хирургичната част е продължила 30 минути. Цвета Караянчева е прекарала спокойно нощта, информират от болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цензурата не променя факта, че деца загиват заради държавническо безхаберие и липса на средства, а тази вкиснала кърджалийска сnpъжa я джиткат с кортежи и хеликоптери!!!!
52
1
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Да си слуга на народа в България крие много опасности. Първо Руската агентура, която дебне зад всеки ъгъл и добре че има будни граждани като Соломончо, но после други - политически неориентирани граждани, които не сторват път на кортежите, после асансьори с 1 място, които могат да те свалят вдън земя, после висящи балкони с басейни, които могат да те отнесат на Иберийския полуостров. Тук е като джунгла за беззащитния слуга на народа.
51
0
 
4
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Тоталитарно лицемерие е да се посочва Караянчева, при 700 загинали на място на пътя годишно. МВР лъже в статистиката, загиналите на път и в болницата не ги броят. На българина всичко му пречи - другите коли, камиони, мотори, пешеходци, велосипеди, тротинетки, пешеходни, знаци, светофари, островчета, всички пречат! Националния интерес е заместен от обикновена социопатия и параноя. НСО са същите, те не идват от САЩ. Българина мрази другите българи, но държи да е като тях. Парадокс затриващ нацията
50
0
 
10
 
! Отговори
Що триете бе?!!! преди 4 години
Оставете хората свободно да споделят обичта си към тази персона!
49
0
 
8
 
! Отговори
Лелееее... преди 4 години
Ама как струи народната любов към Какараянчева! Аз ако съм потъвам в дън земя,а пекинката ще е още по нахъсана и злобна!
48
0
 
13
 
! Отговори
Леле леле преди 4 години
Алооо,днес.бг,а защо никой нищо не пише за хората от другата кола?Не ви е срам. Занимавате ни с една кукувица,а за обикновените хора какво ви пука?! И слово и печат сте се огъзили на ГЕРБ. А били независими-лъжа и и измама!!!
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво разбират от патици тези доктори?
46
0
 
10
 
! Отговори
НМЗ преди 4 години
Изобщо не ми пука за тая куха лейка. И защо изобщо и отделяте внимание на тези мекотели?Толкова по-важни неща от тях има в държавата,която продадоха!
45
13
 
3
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Манталитета на почти всички българи съвпада с този на Караянчева. Това е видно и доказуемо с обикновен видео регистратор. Ако ги возеше НСО и имаха повече права също щяха да причиняват много катастрофи и да се кефят на хеликоптера. Възмущението им е прикрита завист, че не са другари, а манталитета им е същия. Истината при самозаблуда, винаги боли.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям цинизъм е тази серия от новини за случката с Караянчева. Същата работа беше и с Лютвито. Дано медиите обуздаят малко желанието си за кеш срещу кликове на новината и да спрат да публикуват статии на килограм.
43
0
 
18
 
! Отговори
Тц тц преди 4 години
Нищо лично,но представяте ли си ако инцидента беше с Бокича?Сигур на всяка секунда щяхме да знаем диша ли ,спи ли,ял ли е или п.р.ъ.д.н.а.л.....А на хората от другата кола -светкавично предявяване на обвинение..Не че сета са застраховани де
42
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много арогантно и неприятно излъчване има тази госпожа, пожелавам и да се оправи, но и бързо да се отрезви къде си намира, защото за обекновените хора няма хеликоптери. Новоизгряващи звезди, които се мислят за богоизбрани.
41
0
 
22
 
! Отговори
Свобода или ГЕРБ ! преди 4 години
Не можах да спя цяла нощ от тревоги. От 6 сутринта съм заел място пред компютъра и чакам да публикуват новини за състоянието на г-жа Караянчева !
40
0
 
22
 
! Отговори
Сиганин преди 4 години
Изобщо не ме интересува как е Пекинската патица. Да отговори на въпросите поставени й от един гражданин във Фейсбук.Най-вече за хората от другата кола върху която връхлита колата на НСО с над 200 км в час.
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали нормалните хора- данъкоплатци в България ги интересува госпожата добре ли е или не.
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Два дни ни занимавате с тази буца, вместо да обърнете внимание на хората от другата кола.
37
4
 
2
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Останал ли е някой, който си мисли, че комунистите са полезна пасмина?
36
2
 
7
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Депутати от Атака пребиха служители на Боровец. Аню Ангелов блъсна автомобил с дете и го прати в болница. Коста Костов пътува с дете и жена по Тракия, НСО му вадят автомати от прозорците. Л. Местан уби дете с колата. Московски уби детето си с моторна шейна. Десислава Радева с кола на НСО прави катастрофа в насрещното. Синът на Р. Радев пребива няколко в дискотека, заради момиче, записите са изтрити. Бащата на Радев блъска инвалид. М. Манолова прати две жени в Пирогов. Забрана за тротинетките...
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A sa obiknovenite hira deza helikopteri njama te umirat po patja da bolnizite ili v bolnizata kadeto s stari koli barsa pomosch gi vodat no sa oekinskata pariza kojato e bila bes kola. Helikopter i pravit bolniza tova e demokraziata v bg saschto ne pischat sa mlafata jena kojato schte ja iskarat vinovna toja deto e karal barso da si prisnae vinata bil super schofior da ama ne zveta nischto i njama pak schte se pa4i v nc i rashodki po 4ujbina
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох цяла нощ не съм спал от притеснение. С нетърпение чаках да ни информират за състоянието на Другарката гербажиика. Катастрофата която се състоя на широк път поради героя на Социалистическият труд на НСО който е возел другарката която е академик по география и прати Пекин във Виетнам, Поради задминаване на ТИР-а щото е навлязъл в насрещното и е принудил насрещно движещата се да бие спирачки да се качва на банкета и да се върти като пумпал.Хвала на сеяндурските състезатели и управници.