Над 3000 искат да са лоялни клиенти на "Топлофикация Перник"

Преподписването на договорите ще продължи до края на октомври
3 окт 2019 10:53, Анисия Иванова
6
Над 3000 искат да са лоялни клиенти на "Топлофикация Перник"
Снимка: Dnes.bg

Над 3000 абонати са подписали договор "Лоялен клиент" с местната "Топлофикация", съобщи изпълнителният директор на дружеството Любомир Спасов.

Контрактът предвижда сумите за парно и топла вода да се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година.

Отпада ежемесечната 5-процентната отстъпка, която досега гражданите с договор "Лоялен клиент" получаваха при погасяване на задълженията в срок.Те ще ползват отстъпка от 30 процента от първата и 11-тата вноска. С 10 на сто по-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски.

Преподписването на договорите "Лоялен клиент" ще продължи до края на октомври. От условията на контракта може да се възползва всеки редовен платец, също и абонатите със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения. Договорите са валидни до 31 август догодина, съобщи БТА.

Договорът "Лоялен клиент" бе въведен за първи път в Перник през 2015 г. при цена на отоплението 1 лв./кв.м жилищна площ и 15 лв. месечно за топла вода, независимо от консумацията. Тогава в града бе регистриран пик в интереса към централното парно отопление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Гълъбово преди 4 години
До СофиянецЗаповядайте да поживеете при нас и тогава пак може да коментираме кое колко и дали се плаща, както и кой колко замърсява.
5
0
 
1
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
До Гълъбовои колко е парното в Гълъбово,ако не е тайна..Писна ми да оправдават американнските тецове с Ковачки...Всички при вас замърсяват, ама само един го отнася
4
0
 
1
 
! Отговори
Гълъбово преди 4 години
До АнонименКовачки трови въздуха, но нищо безплатно не дава, хората в Гълъбово си плащат отоплението на топлофикация /т.нар. парно/.
3
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Явно не си разбрал, че Топлофикация София е на газ, докато тази в Перник е на въглища.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е Ковачки има и положителни качества в интерес на истината.Не наряза нищо което приватизира...Гълъбово пък въобще не плащат парно....безплатно им го дава
1
1
 
3
 
! Отговори
КТБ2 преди 4 години
Гарсионера в Перник- 45 лева за парно,София гарсионера с изключено парно -80лева на месец за тръби!Или как Топлофикация-София краде масово от абонатите в симбиоза с други държавни служби и то какви служби !