Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова

Премиерът доволен от рейтинга ни, от икономиката...
Обновена: 4 окт 2019 13:23 | 4 окт 2019 13:12, Веселина Йорданова
250
Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова
Посещение на Борисов в Провадия. Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че се работи активно за посторяването на автомагистрала "Хемус".

Според него след това Варна ще стане един от най-добрите градове за живеене.

Още по темата
"Преди година водихме разговор и казах, че ще си отида от политиката, когато "Хемус" е готова. Магистралата се строи активно", коментира премиерът при откриване на нов финансов център на белгийска група с 300 работни места във Варна.

"Неслучайно Световната банка направи център в София, неслучайно Китай взе решение за световния си мозъчен тръст в София. "Хемус" ще я има, Варна е градът с най-голяма перспектива в следващите 5 години заради младите хора, заради инфраструктурата, заради локацията си. Много висококвалифицирани хора се завръщат", коментира премиерът.

Вчера Борисов беше на посещение в Провадия.

"В Провадия солниците са на 6700 години, а светът не го знае. Солта е била най-важна, това са били най-богатите хора, страхотна история. Китайската стена в сравнение със стената на солницата в Провадия е един млад строеж", разказа премиерът на откриването.

Той изтъкна и че неслучайно всички кредитни агенции дават нарастващия рейтинг на България, а икономиката няколко години е с ръст.

Неслучайно ЕС ни даде най-красивия, модерния, умния ресор, каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 122 Sichtpunkt, ей глу'пендър, знаеш ли, че България е на 119 место в света по свобода на словото ? Ходи сега оли'жи още зад'ника на Пожарникарят, че се е пос'рал много ! Народа в България ражда овце, а пък комунистите - политици !
125
1
 
12
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Че те и бай Тошо не трябваше да свалят. Сигурно по - бързо и качествено щеше да е построена. Да не забравяме, че е започната 72-а година ;)
124
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЙ НЯМА ДА СИ ИДЕ, А ЩЕ БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ НАРОДА !
123
1
 
16
 
! Отговори
Бай Х преди 4 години
Какъвто е народа, такива са и управляващите, такава е и държавата. Народ силен на думи, но слаб на деяния.
122
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Жалки сте. жалка е твоята ,тиква комунист,който до края на живота си ще носи титлата за най-млад комунист,само ти от шест милиона българи не знаеш този факт,или не искаш да знаеш.
121
2
 
14
 
! Отговори
Е верно ли... преди 4 години
Дайте да се зафатаме и да довършим тая пуста магистрала, щом така ще се отървем от крадливата шайка на ГЕРБ.
120
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тази магистрала първата копка беше ударена в началото на 70-те години от бай Тошо, / на когото този пожарникар е бил пъдар един ден /, аз бях ученик във Варна и ни заведоха под строй да му ръкопляскаме и да правим калабалък ! Хайде сега се сещайте този обещалчик от коя партия е и колко години смята да управлява България заради овцете които държи на "синджир" в кошарата си "България" ! Комунистите в България раждат само политици които да водят това мър'ляво стадо овце !
119
5
 
5
 
! Отговори
Жалки сте. преди 4 години
Господ здраве да му дава на премиера а, всички останали вкупом на Позитано за инструктаж.Без съд без присъда избиха елита на нацията 1944 гадните комунисти.Взривяваха и църкви шумкарите.Три пъти фалираха България.
118
2
 
9
 
! Отговори
СТАНИ ШЕФФ преди 4 години
ПАК ЛЪЖЕ, СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СИ ИДЕ !
117
11
 
4
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
самоубиха заради закономерностите, които наложи режимът на Борисов ??Какъв режим какви пет лева, бре чеверме? Ти живял ли си по време на режим? Да не можеш да кажеш НИЩО против властта (ако обидиш Путину хоп 500$ глоба)! Тук не само казвате нещо си (най - вече лъжи), ами го и обиждате най - вулгарно!! Затова трябва да има по-строга цензура и да не се допускат подобни кафеви коментари!
116
3
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До 106. За нашата България, твоята е на Позитано 20.
115
4
 
4
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 108. На кои избори? Щото той всичките ги печели.
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ааааа, затова ли на година се строят по максимум 10 км ? Знаех си аз, че един ден всичко ще си кажете без да искате, просто ей така ще се изтървете улисани в хвалбите си ! "Умря ци'ганката дето ви хвалеше", че сега предизборно се "пъчите" пред микрофоните...и престъпници започнахте да ловите, и заплати обещавате да вдигате, ама от догодина, и лъжите ви станаха по-обмислени, абе яко пак прегърнахте МАНИПУЛАЦИЯТА, ама като има толкова голямо стадо овце излиза, че сте прави....
113
1
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 116. Амиии, не позна. Тази басня я четем от 10 години, а той още е на власт.
112
2
 
8
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Тая автомагистрала се страи повече от 30 години и още толкова ще се достроява!Най-вероятно Борисов ще е с пълна уста пръст, когато се завърши- пак се е изхвърлил нашия!
111
3
 
9
 
! Отговори
До 115 преди 4 години
Напротив, всички вече са им алтернатива
110
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито Норисов нито ГЕРБ имат алтернатива в момента.
109
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи след 15-20 години
108
4
 
14
 
! Отговори
бош лаф преди 4 години
Добър оратор е тоя с голямата , но празна кратуна. Чул недочул някое изречение и вече го говори.Всичко тъне в мизерия , няма тротоари в СТОЛИЦАТА ти , кучета убиват хора въпреки ,че се дават луди пари за тях. Строй се всичко и навсякъде , без да се мисли за паркинги. Хората от немотия бягат в София и тя става България.Тази магистрала се строи повече от 30 години , тоест ти може още 30 да си на власт.Това ,че строиш магистрала и тя се разбива след 1 сезон , говори ,че има нещо гнило,ама кой ли
107
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек не е добре. Нацията се топи с 9 човека на час, умрели или побягнали от неговата "стабилност". Баце, Бацееее, слез на земята, какви рейтинги, какви модерни ресори те гонят, не знам...