Димитър Марковски: Думите на Полфрийман, че иска у нас, са цинични

Решението на ВКС по случая било ясно
Обновена: 19 окт 2019 21:39 | 19 окт 2019 21:29, Веселина Йорданова
104

Според адвокат Димитър Марковски е ясно какво ще е решението на ВКС за австралиеца Джок Полфрийман, който вече е предсрочно на свобода.
Още по темата
"За съжаление няма как да бъде върнат в затвора. Изключително цинични са думите му, че иска да остане в България и да се бори за правата на лишените от свобода", каза още Марковски в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

По думите му, когато Полфрийман се върне в Австралия, няма кой да го следи.

"По всичко личи и че кръвнината няма как да я изплати. Остават много въпросителни около освобождаването му. Защо едно НПО се бърка в съдебните дела? Вижда се и връзка между НПО, съдиите и Полфрийман", коментира още Марковски.

Джок Полфрийман засега остава в България. Австралиецът, осъден за убийство у нас, беше пуснат 6 години преди края на 20-годишната си присъда за убийството на студента Андрей Монов.

Полфрийман, който беше за кратко настанен в центъра в Бусманци, заяви, че отива при приятели и не изключи вариант да остане в България за постоянно. Той ще трябва да се явява ежеседмично в районно управление на МВР, докато забраната за напускане на страната не отпадне. Тя е от 2011 г. и е издадена от тогавашния директор на дирекция "Миграция".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито доктора са го оправдали , нито този се е самозащитавал. Спрете да пишете неистини.
7
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това може да се случи само тук и сега . Тук човешкия живот не струва нищо . Всеки *** може да прави каквото си пожелае с човек и знае че няма да е наказан за това според което е извършил. Нашите закони се тълкуват от адвокатите като дяволът евангелието . Не е човешко да защитаваш престъпник убиец на хора !
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** много дъвчат нашите, голямо приказване и разпъване на локуми.Много приказки а полза няма, само вятър да става. Държавата на всезнайковците, майстори който могат всичко, монтьори на всичко и продажни политици които от нищо не разбират.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгонете го тогава в Австралия "мозъци", а на вас от кое НПО ви плащат за да искате да го пуснете е тъй ? Тая държава е пълен.....
4
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам защо се мълчи за констатацията на лекаря патолог, който е правил аутопсията на Монов.Според него Монов е убит с нож-кама - заострен от двете страни. Докато ножът на Полфрийман е остър само от едната страна. При делото на това никой не е обърнал внимание.
3
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали "убитият" Монов не се разхожда някъде под друга самоличност? Затоватолкова се тревожат за парите,които трябва Полфрийман да изплати. Ако МОНОВ е убит,дали някой от пияните и дрогираните му приятели не го е убил (видяхме мутричките им)? От кадрите на ДС всичко може да се очаква.А какво стана с убийството на студента Борилски?
2
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НПО тата са пътници. Прекалено нагло работят, няма да стане. Само не е ясно от къде ще ги почнат. Най мекото, ще е подготвяния закон за агенти на влияние. Покрай тях и медии и др. ще им свият сърмите.Още малко.
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Млъкни, бе!

Спонсорирани публикации