Дани Каназирева е новият областен управител на Пловдив

Нов губернатор има и в Хасково
60
Дани Каназирева е новият областен управител на Пловдив
Снимка: БТА, архив

Дани Каназирева, която към момента е общински съветник в Пловдив, става областен управител.

Тя заема мястото на Здравко Димитров, който правителството официално освободи днес, след като Димитров бе избран за кмет на Пловдив. Решението влиза в сила от 11 ноември.

Каназирева бе опонентка на Димитров на кметския вот и на първия тур на изборите за известно време имаше интгрига, че именно тя ще се яви срещу него на балотажа.

С друго правителствено решение Станислав Дечев се освобождава от длъжността областен управител на област Хасково и на поста се назначава Стефка Стефанова, която към момента е заместник-областен управител.

Самият Дечев спечели местните избори на първи тур и е новият кмет на Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По форумите: Тролченцата си плюят.В Пловдив: Се работи здраво, съюзяват се бивши противници, нещата вървят напред.
24
11
 
2
 
! Отговори
до гробокопач преди 4 години
В Пловдив, майна, говорим както у лево, така и у десно. Ползваме свободно плевенски, добрички и заралийски наречия. Разбираме от риторика, владеем и логика. Не ни е непозната и дипломацията - статията горе е доказателство. Неслучайно Пловдив е най-хубавият и развиващ се град в България - ние тук не сме дребнави и ако трябва да работим заедно с бившите си противници, го правим, в края на краищата важното е нещата да вървят напред.
23
0
 
13
 
! Отговори
Психодиспансер преди 4 години
Мина номера, а Дени ;))))))))
22
0
 
17
 
! Отговори
Сф преди 4 години
Тая как лесно я купиха! Така прави мафията - първо подава моркова!!
21
5
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До майнаВ Пловдив не говорят "у лево";))) И много рядко вече на "Майна";)))
20
3
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
МЕЖДУ ДРУГОТО,сигурно сте наясно че никой диктатор не си е отишъл по мирен начин....Та много не рипкайте за нашия!...Нещо повече:-След като доокрадоха каквото беше останало от "социализма" и след като спрат евроинжекциите,тия ще започнат да крадат един от друг..Ще стане голем цирк....За това Тиквун побърза да си върже гончето..."ДРЪЖ!"....но някои нема да са дадат така,"бадева"...Ще има зор да види Пожарникаря..изобщо,..както веднъж вече отбелязах:-ЯВНО развалена стока сме,уви!
19
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
областните ги назначава и освобождава правителството...А както знаете,"правителството" е Бащицата на нацията-Титана на мисълта и словото и баща на българската демокрация-специалиста по разгъване на шлангове и въртене на бухалки,лицето "Б.М.Б."..Та ако някой си мисли че дамата ще прави нещо различно от това,което началника й каже,се заблуждава....ПАРАТА,ПАРАТА ПРЕДАВА БОРБАТА!!!!
18
18
 
10
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Това се знае още отпреди изборите. И не виждам какъв е проблема, че е станала областен управител. Това не е изборна длъжност. Областните управители се назначават от Министерски съвет, но това явно много сложно да се разбере от народ, който основно се занимава с мрънкане и търкане на билетчета.
17
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спомнете си че на предните избори същото направиха и ВМРО.Плюваха ГЕРБ, но после Тиквата им даде 2-3 министерства и се гушнаха.Политиката в БГ е пълна порнография.За това хората не гласуват.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето заради тия политически игрички хората се отвратиха и не гласуват.Гласуват само ромите.
15
1
 
17
 
! Отговори
ХМ преди 4 години
Е те т'ва е цирк. Как да има висока избирателна активност? Опозиция, критики, манипулация на екзит пол-а = Областен у-л, за награда. Ами Г-н Борисов, и аз съм привърженик на ГЕРБ, но не защото сте мн. добри, или мислите за народа (особено визирам раздаването на излишъците на олигархията и на "нашите хора и фирми", вместо да увеличите пенсии, заплати, в резерв ако щете ги сложете), а защото няма алтернатива. Е как шоумена да не вземе 20 % на следващите избори. Тогава предстои "ШОУ БГ - най".
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
поредната гербава калинкапловдивчани доказаха че си ги будалкат както искат и няманито един неваледен глас в римлянските махали честитотолкова ли няма свястни хора в тоя град ами едни о.т.ре.пки за управници
13
0
 
21
 
! Отговори
сара преди 4 години
Колко е щастлива - номерът мина, ура !
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи и тази излезе патерица на ГРОБ.
11
1
 
27
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
На това му се вика хепи енд. И после всички заедно три дни, яли, пили и се веселили!
10
1
 
26
 
! Отговори
щщд преди 4 години
Гнусната ни действителност-ТЕ ГО ИГРАХА ОПОЗИЦИЯ,а сега си сменят високо корупционните местенца...Игражме си на избори ,а на върха ни се подиграват вече.Честито на нещасниците ,които бяха изиграни тъпо!
9
28
 
6
 
! Отговори
майна преди 4 години
Ей така се работи - заедно. В Пловдив това е традиция - бившите противници се помиряват и работят заедно за града. Затова Пловдив е най-хубавият град в България. А троловете... ами те са си ***, нали така - тролът освен да умирише и да плювне в коментарите, няма какво друго да прави. Аре у лево тролчета, у лево, у БСП-то.
8
4
 
12
 
! Отговори
ни са знай преди 4 години
Ще бъде много интересно,когато тази скочи и на Борисов.....
7
0
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Виж какво, Каишков! Този човек ни трябва на всяка цена жив. А-а-а-а, Каназирев, ти ли си?Из т/ф "На всеки километър"
6
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И всичко продължава по старому на принципа - "Аз на тебе, а ти на мене" , както досега във властта.

Спонсорирани публикации