ГЕРБ пита Нинова кои са бизнесмените, които искали да овладеят БСП

"Соцлидерката се прави на жертва преди конгреса", смятат от партията на Борисов
Обновена: 22 ное 2019 17:22 | 22 ное 2019 17:21, Веселина Йорданова
65
ГЕРБ пита Нинова кои са бизнесмените, които искали да овладеят БСП
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ иска от Корнелия Нинова да назове бизнесмените, "които заедно с Борисов искали да овладеят БСП".

Още по темата
Реакцията дойде след изказване по-рано днес на лидера на левицата по времето на парламентарния контрол.

Ако Нинова има информация, че определени лица и фирми искат да овладеят нейната партия, да ги посочи, кога, къде са се срещали, за да не помислим, че това беше манипулация, лъжа, настоя на извънреден брифинг в централата на партията Александър Ненков.

Колегата му Делян Добрев уточни, че е важно, защото е било замесено името на ГЕРБ.

Неговата теза е, че Нинова се прави на жертва, за да спечели симпатията на избиратели си, защото традиционно в БСП бизнесмените са лошите, предаде БТА.

Искаме, като се каже "а", да се каже и "я" или, ако Нинова се притеснява да назове поименно тези хора, поне да каже с какъв бизнес се занимават, призова той.

В противен случай, по думите му, излизало, че някой има режисиран план да се изкара жертва преди конгрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
16
 
! Отговори
16 преди 4 години
Между другото, за такова нещо (ползване на държавен ресурс за партийни цели) в Европа (Западна) падат правителства !!!Ама в Ганьово сичкУ И точнУ с това просто племе.П. П. ИскатИ да стИ европейци ама с този акъл който имате това е НЕВЪЗМОЖНО.За това и ви третират в Европа като трето качество матриал .....(второ качество са тези от Код дИвоар и Кения)...
18
19
 
13
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
тая нинова защо не е в затвора питам аз?
17
3
 
21
 
! Отговори
Освен преди 4 години
Гергов, другият приятел на Борисов е Станишев. И той ще е много необходим, защото е ЕК иска всички в ЕС Да се приемат за ИК. А това с Нинова няма Как Да знае се случи. Станишев трябва да помага. Но какво ще реши народът?
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БИЗНЕСМЕНИТЕ СА СЪЩИТЕ, КОИТО СА И ПРИ ГЕРБ
15
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Необяснимо е ЗАЩО жуpнaлята и опозицията пропускат ФАКТА че Боко-тиквата отива на събиране на ЕНП с правителствен самолет?!?!Това е партийно мероприятие а не правителствено!!!Именно затова австрийският канцлер пътува с редовни аеролинии.Никой да не се сеща за този елементарен момент вероятно е причинено по-скоро от ГЛУПОСТ отколкото от слугинаж.Но.... нивото в Бг е такова..... матриал 8мо качество или с други думи ***.
14
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами той се знае - Гергов и Баце са първи дружки.
13
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце пропусна да каже, че за нищо на света не би направил грешката, та да бъде свалена Нинова от шефското място!Ох,дано дълго се задържи там!!!
12
9
 
27
 
! Отговори
Полетът преди 4 години
На Борисов за партийно мероприятие с държавния самолет е наглост.Ание събираме капачки за ковьози.И помним полета на Горанов с държавния хеликоптер на частно парти на Домусчиев,. ,при откриването на трибуна Моци.За която държавата плати 6 млн.Рсботете роби,но страхуващият се от земетресение,живее безплатно точно в комплекс на Фомуса.Случайност?
11
9
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До българин"българин",знам че НЕ си българин,но въпреки това уважавам НЯКОИ от коментарите ти...В случая обаче с Нинова се дъниш яко!!!ТЪРТЕЯ го държат на власт КУПЕНИТЕ ПАТЕРИЦИ!!!!...И "вездесъщото" ДПС,разбира се...ЗАД ЗАВЕСАТА..Но всъщност,едно "щракане с пръсти" АКО се чуе от Отвъдокеана,тиквата си отива ..Като две и две.Нинова няма пръст в тая работа....Та да видим какво очаква СУПЕРСЛУГАТА "Бориссоф" на 25-ти този месец..
10
5
 
20
 
! Отговори
Кемпера преди 4 години
Диляне,Диляна недодялан,,замисли се защо платихме на гергоолу 42 милки за Варненската дупка и ще разбереш с кой се е удушил борисович за да ликвидира Нинова като Председател на БСП,нима не съсипват партиите,които ви пречат,да ама Нинова и БСП са друга бира,ако схващаш
9
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов правилно каза - Народът решава!А Нинова ще остане във политическия фолклор като тази,която нищо не решава!Нито за оставка,нито за управление...само за собствено успение!
8
7
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
добра идея!..Но нека започнем от "А",а не от "Я"!..Та така:-Нека първо тиквун назове "бизнисмените",които дърпат конците на "партийката" му,и после да пита Нинова!.."Защо се взираш в съчицата в окото на брата си,а не виждаш ГРЕДАТА в собственото си око?".../за неграмотните:-Думи на Исус../
7
7
 
22
 
! Отговори
Всички знаем преди 4 години
Че по предложение на ГЕРБ Варна,Борисов плати на Гергов 40 млн.за Дупката.При това от ДЪРЖАВНИЯ бюджет,н е от този на Варна.Освен това Гергов "печели"поръчки в строителството наред с тези на ГЕРБ.
6
25
 
3
 
! Отговори
българин преди 4 години
Докато я има Нинова и ГЕРБ се " заиграва" с Нинова. ГЕРБ ще е на власт още дълго време уви! Представете си Че я няма Нинова.ГЕРБ ще падне веднага! Какъв е извода? Мисли бе българино !Мисли сам! Нинова държи на власт Търтея Борисов!
5
4
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Делянчо,това може да...огласи само Цацарофф,като се...самосезира и изиска от госпожа Нинова...фактите.Ха познай,дали това ще стане,явно няма да получи...разрешение от Вожда.А ти от къде...изплува,нали те заточиха в провинцията,къде бързаш пак да се...връщаш.
4
16
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 4 години
Полета е по евтин от субсидията, и приватизацията докато Нинова беше при Костов... и Борисов не е цвете, но Нинова наглее безбожно....
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички са заедно. Пред нас разиграват постановки, че са в конфликт уж. Театро!Заедно ли гласуваха за В. Симеонов- заедно. Повече няма какво да се правят на опозиция.
2
7
 
19
 
! Отговори
СВИНАРЯ ГЕРГОВ преди 4 години
виден социалист и таен фен на ТИКВАТА например
1
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И това с какво променя факта, че ББ пътува за партийна конференция на държавни разноски ... или слага равенство между партия и държава ?

Спонсорирани публикации