Радев и Радева на прием при кралица Елизабет ІІ в Лондон

Президентът ще ръководи делегацията ни за Срещата на върха на НАТО
98
Радев и Радева на прием при кралица Елизабет ІІ в Лондон
Снимка: архив, БулФото

Президентът Румен Радев ще ръководи българската делегация за участие в Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните-членки на НАТО.

Още по темата
Тя ще се състои на 3 и 4 декември в Лондон, Великобритания. На Срещата на върха ще бъде отбелязана 70-годишнината от създаването на Алианса, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Изграждането на съвременни отбранителни способности, финансовите средства, отделяни за отбрана от държавите-членки, засилването на ролята на Алианса в борбата с тероризма, стратегическите приоритети в областта на кибер отбраната, както и политиката на отворени врати на НАТО, ще бъдат сред обсъжданите теми.

В рамките на посещението в Лондон държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще участват в прием, даван от Нейно Величество Елизабет II – кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, в чест на държавните и правителствени ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги.

В рамките на различни формати българският президент ще разговоря с министър-председателя на Великобритания Борис Джонсън, както и с президента на САЩ Доналд Тръмп. Очаква се по време на форума президентът Румен Радев да проведе и двустранни срещи.

В делегацията, водена от българския държавен глава, ще бъдат Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи, и Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Klimata li sha topliat s svrah mnogo vredni mrasni vaglerodni emissii na drevnite bg spartanski samoleti ili sha patuvat s kervan ot kamili i drevnite lodki na atia?!
59
7
 
19
 
! Отговори
Радев угрижен преди 4 години
Радев разкарай Деса Мерцедеса ,че ще те пързулне и тебе по нанадолнището както е тръгнало!
58
5
 
11
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
До РВКапучиното е Западна/Италианска/ топла напитка.Не бива вие комунистите да се разюздвате със западния начин на живот.За теб специално, чай от бъз.
57
28
 
15
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Колкото и да църкат мишлетата, ген. Радев ще е следващият премиер на България. А вашия тиквун ще е в пандиза.
56
5
 
4
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Старбъкс, я ми направи едно капучино и не се обаждай повече.
55
8
 
14
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До АнонименПо протокол придружава съпруга си. Четете повече и няма да има глупави коментари, освен ако не се заплащат на някои от пишещите тук.
54
8
 
16
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Аууу - мисия Лондон.Това е мерака на първенютата - да се отъркат в т.нар. аристокрация та дано закачат малко култура и самочувствие. Пък после като започне една хвалбо, едно надуване - ти знайш ли бе братчед, че мен това, лордовете, това кралицата на Англия ихтибар са ми правили? ...перефразирам думите на Бай ***. Точно за случаят са.
53
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мисия Лондон" 2
52
11
 
15
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 4 години
Британската кралица Елизабет-втора е специалистка по разгонени състезателни кобили.Явно Радев ходи на лични консултации, за своята!ДРУГА НАЛЕЖАЩА ПРИЧИНА НЕ ВИЖДАМЕ!
51
11
 
22
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
По едно си приличат Президентската институция Румен и Десислава Радеви с кралицата на Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия-Нейно Величество Елизабет II.И двете институции,харчат народни пари, без да допренесат нищо за благосъстоянието на хората.На нашата фльорца, само роклитре не можете да и платите.
50
10
 
14
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
Ето че дори кралица Елизабет е попаднала в плен на чара и мъдрите думи на г-н Радев! Тя също така знае че г-н Радев е и безстрашен но смел пилот на Грипен който понякога вози и г-жа Деси на задната седалка! Но г-н Радев трябва да бъде нащрек защото кралицата е Кобург и може да му скрои подъл номер. Трябва да си отваря очите на четири като руски агент-разведчик!
49
8
 
21
 
! Отговори
Нено преди 4 години
Кой знае какво ще "сглоби генерал Деси".... Издънка е сигурна
48
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейй,добре,че ридакторя се съжали и пусна статия удобна за плюене,че робите на *** да заработят нещичко,с това привикване у белата колиба,нямаха какво да напишат.......то цел свят се смя на воля.....
47
4
 
8
 
! Отговори
пффффффф преди 4 години
-КО????-НЕ!!!!
46
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Деса пак се уреди с екскурзиика
45
6
 
5
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
радеф поитесата на каишка да не ходи да пуска язици на лево на десно пак че оня бай андрй на епщайн аверчето и той ша и там. тя му е малко старичка де ама като нищо ше и тегли едни макари и ше станем за резил. най добре в клетка шото тя е женския вариант на поркича. земе да глътне топката че се чудим ко да го праим малкото ряптилчи.
44
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно са спечелили кастинга за сервитьори за приема. Единият с коремно, другата с чистата престилка.
43
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Радев по му подхожда да е в Москва при идеологичния си господар.
42
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ШКЕМБО С КОГО ЩЕ Е НА ПРИЕМА
41
7
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
До Анонименdo40 Ne ,ne se ochakva ...ama vaobshte ! Borisov be do tuk! Tramp mu go pokaza iasno !!! Bez nikakvo znachenie kogo e namachka I oligavil otnovo !!!