Момчето, блъснато от кола на НСО, е стабилизирано

Детето е с тежки травми и му предстоят операции
Обновена: 13 дек 2019 09:14 | 13 дек 2019 09:14, Ния Христова
28
Момчето, блъснато от кола на НСО, е стабилизирано

Снощи 14- годишно момче беше блъснато от автомобил на НСО в столицата. Детето е стабилизирато и му предстои лечение, съобщи Bulgaria ON AIR.

Момчето е с гръдна и коремна травма и е под наблюдение, защото травми като тези могат да предизвикат сериозни усложнения.

Още по темата

"Детето е в съзнание, контактно е, на самостоятелно дишане, по-тежка е лицево-челюстната травма - с избити зъби е и счупен нос", обясни д-р Славчо Близнаков.

Инцидентът се случи миналата вечер около 20:00 часа на бул. "Драган Цанков". Детето беше транспортирано в спешното отделение на болница "Св. Анна"

Започна досъдебно производство за уточняване какви са обстоятелствата довели до инцидента. Мястото е обезопасено. МВР и Военна прокуратура са уведомени за случая.

В изявление от НСО съобщиха, че ако се докаже вината на шофьора, той ще понесе всички законни последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще понесе какво?!?! Порицание и после хайде пак като бесни по пътищата , д кажат кой е возил и за къде е бързал.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще го обявят за терорист и дерибеите от НСО пак ще ги изкарат герои самоотвержено спасили безценрия живот на Караянчева или някоя друга герберска калинка!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За властващата МАФИЯ живота на човека е със стойност точно колкото на една ***!Това е!Газят ни,морят ни,крадят ни без да им пука!
19
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
по внимателно, да не вкарвате властта в прегрешения
18
0
 
2
 
! Отговори
:):) преди 4 години
и да се дуете това е, има правила за всички, не може шофьорите да са заложници на пешеходците щото на тях където и кскто им изнася минавст. Ще ди го оправдаят това е, не се хабете, ревете за Местан и семейството което почерни.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"при 40 км ч колата спира на 25 метър"Свери малко инфото, 30-33м е нормален спирачен път от 100км/ч. Е, да, за модерните коли среден и висок клас. Ама те властта не карат фейслифотве от 2004-та, нали се сещаш...
16
0
 
6
 
! Отговори
.!. преди 4 години
Ся ако знаете това момче какво го чака! дея си нямате! Само ше се моли да иде в някой конц лагер на хитлер та да се свърши по-бързо с него! И не за друго ми в конц лагерите са се отнасяли малко по-добре с робите там! Това момче сега ще излезе по-голям престъпник и от Гешев и от Борисофффф и от Пол Пот и от Сталин! аа май тия последните не се водеха престъпници! *** то интерпретация ко да се прай!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ги наемат тези, ако е вярно, че е карал с 40, как не е могъл да спре. Слаб 2. Такива са опасни, не бива да возят народните любимци. Пречистете нъсъоту от некадърниците!
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори и момчета да е пресичало на червено, на светофар трябва да се кара внимателно и да можеш да заковеш. Всичко останало е просташка терминология.
13
4
 
28
 
! Отговори
Възможно ли е преди 4 години
Гадното хлапе е тичало на червено, пребивало е родителите си многократно, насилвало е госпожата по география, разпространявало е дрога сред връсниците си, говори се, че е замесено в няколко знакови убийства в родния ъндърграунд, а в мазето му са намерени завързани двете му съученички, изчезнали миналата годинаНСО шофьора е млад избръснат левент, в свободното си време работи безвъзмездно в приют за животни, гаси пожари, грижи се за болната си майка
12
1
 
25
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
То е ясно кой е виновен!!!!Как може момчето "да се блъсне" в кола на НСО?!!!!?
11
1
 
27
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Да идва в съзнание по-бързо за да може Гешефт да му повдигне обвинения за нападение на кола на НСО. Какви са тези своеволия. Няма да ми лежи в болница цяла седмица я.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"големи разбирачи, научете си децата че има пътеки светофари правила"Пресичам на пешеходна пътека на зелен светофар. Един *** с черени номера реши че за него правилата за движение не важат и ако не се бях спрял, щеше да ме прегази. Даже си завъртя главата и ме изгледа злобно.
9
1
 
8
 
! Отговори
От "Св. Ана&quo преди 4 години
Официално съобщиха, че блъснат и те деца са две.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тази държава дори и най-логичната промяна в законодателството се постига само след масови и продължителни протеси. Няма друг начин да се промени нещо.
7
24
 
10
 
! Отговори
:):) преди 4 години
големи разбирачи, научете си децата че има пътеки светофари правила, че сматфона не е за пресичане на пътя. при 40 км ч колата спира на 25 метър, а в случая този пикльо излиза като диво прасе на червено, хайде да ви видим големите карачи, ква ще я накъдрите в такава ситуация. Спирачния му път започва 10 метра преди удара и завършва 12 метра след това...
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Добре, но за теб ще се постараят да приложат всички възможни "изискуеми от закона" мерки."Нека ги приложат. Само възмездието е правосъдие за тях. Докато спазваме законите, а те не ги спазват, ще ни мачкат, газят и убиват като овце на заколение.
5
0
 
22
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
За 12 часа разбраха, че не едно, а две деца са блъснати и действието се развива в София.Напред и нагоре!
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МиньорДобре, но за теб ще се постараят да приложат всички възможни "изискуеми от закона" мерки. В МВР си пазят гърба един на друг.
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно.Отново евтини номера от Банкянския вечеринки.Значи виновен за пореден път няма да има.Нали и съдът и прокуратурата у цялата власт е тяхна.