Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?

Ще се стигне до съд и там ще се решава, смята бизнесменът
Обновена: 31 яну 2020 11:29 | 31 яну 2020 09:33, Красимир Ангелов
255
Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков отрече да се намира в Дубай. Както е известно се появи информация, че последният полет на частния му самолет е бил София-Дубай. Той е излетял от София в събота вечерта и е кацнал в Дубай в неделя сутринта.

Още по темата
Това се разбира от сайта https://flightaware.com/, който следи полетите на всички регистрирани самолети.

"Самолетът не е на "Нове холдинг" и кой ви каза, че аз съм пътувал в този самолет. На разположение съм. Къде съм не е най-важното“, заяви Божков в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той заяви, че не е знаел за спецакцията, организирана в София, при която бяха проверени няколко офиса на бизнесмена.

Божков определи твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв. на държавната хазна като злостна пропаганда. "Никой не каза, че компаниите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се смятаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка търговския закон с наказателния", заяви Божков.

Той категорично отрече да е предлагал подкуп на членове на Комисията по хазарта.

"Не могат да правят квалификации за криминален тип, олигарх, за ограбил хората. Не съм заплашвал с убийство. Все още не мога да си обясня какво се случи. Изведнъж държавата рязко ме нападна, благодарение на бръщолевенето на някакви хора, които за мен са психично болни. Нямам никакъв страх в момента. Мисля, че ще се стигне до съд и там ще се решава", посочи още собственикът на футболния Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте възможно е Г-н Божков да е измамил държавата с данъци, но има още много чужди фирми които мамят с истинските си приходи и ощетяват държавната хазна, ам никой не смее да ги закача. Донякъде прокуратурата са прави да реагират при събрани данни за финансови злоупетреби, но за съжаление държавните мъже преувеличават събитията и правят от мухата слон за да издигнат ретинга. Що се отнася за фк Левски няма да допускат да фалира поне на този етап.
156
3
 
3
 
! Отговори
Задачка със зор преди 4 години
Колко прости тикви требат за да се гепи един крадлив череп?
155
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най лошото е, че има хора които защитават доказан престъпник като Божков. Не помните ли, че го взривяваха в колата и едвам оживя. Кой взривява почтан бизнесмен. Явно червените каскети ги е яд , че няма вече кой да ги финансира.
154
2
 
4
 
! Отговори
стоящ преди 4 години
До АнонименДа, не нарушавам Закона, и през целия ми живот не съм извършел престъпление. Тъй като съм възрастен пресичам само на "зебра". Доволен ли си? И, ако някой българин не пресича на "Зебра", значи ли, че е измамник, убиец, крадец, мафиот, че укрива данъци и трупа милиарди чрез измами и далавери??? Жалък ***.
153
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Където ще е следващата екскурзия на Боко , то там е и Божков!!Остава да чакаме и се насладим на боксовият мач.
152
1
 
4
 
! Отговори
Застраховател преди 4 години
-- г.Божков си е застраховал черепа ,,оп обърках се ,,исках да кажа главата--за 1 милиард евро при НАС!!
151
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Otkradnatoto li e iznasqno sus samolet???
150
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лозунга на Олимпик и лотароята" Никой не е застрахован..."
149
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой не знае.. има флайтрадар, Там всеки самолет се вижда от къде , кога и за къде лети. Я някой с повече време поръчка и напише.Като не знаят куп служби кой къде е да питат нас , да четат форумите, бабите пред блока.. Издирвали лица ?? И къде ги дирят,ами по постоянен адрес и..няма ги.Хиляди ОИД-та, ..нефелни излишни служби
148
0
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Очаква ни една много интересна седмица - Много ми е любопитно КОЙ ПЪРВИ ЩЕ УМРЕ ?? ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО ТРУПОВЕ ФЕВРУАРИ МЕСЕЦ!!
147
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе няма да има никакви проблеми. Лотарията е застрахована в Олимпик, а наградите се изплащат редовно на касите на КТБ.
146
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го вкарват на топло, като е заалчнял толкова, че данъка му се е видял много. Затварят го с 3 милярда билетчета, на едно има написано "свобода" и да търка.
145
0
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Е, няма такава държава! Прав е Слави! Може ли цяла седмица да тръбиш, че Васко-Черепа е направил куп нарушения, и да искаш да те чака на входната си врата! Тези хора не са ли гледали филми и да видят как стават работите! В нормалните държави си подготвяш обвиненията без да тръбиш и тогава отиваш да хванеш Васко по бели ***, а не сега да ти го търси Интерпол! Явно в България това се превръща в практика!
144
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво им е в България? Така е по-лесно. Хващат счетоводители, програмисти, жена му са арестували. Него го няма, те ще запеят всички вкупом като разберат , че иначе отнасят всичко сами. исакат запор и конфискация на сметки по света (има си споразумения даже с островчетата тук и там) и готово
143
3
 
9
 
! Отговори
Виготура преди 4 години
Един от последните бок.луци от прехода, който оцеля и паразитира на гърба на хорската глупост, мързел и алчност. като си такъв "бизнесмен" що не построи фабрика, не работиш земеделски земи, не създаваш софтуер, ами се занимаваш с хазарт? С хазарт с гарантирана печалба и протекция от държавата и аз мога да се занимавам, въобще не е трудно. Мри там и гний!
142
3
 
12
 
! Отговори
HA HA HA преди 4 години
Гешев и прокуратурата са СМЕШНИ. Разбира се че на Летището знаят в кой самолет и за къде е пътувал. Но не искат да го хванат. ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК В БГ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ГО ПОСЕТИ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА!!!! После Интерпол да ги лови. СМЕШНИЦИ КОПУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ!
141
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каква наглост
140
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До стоящВерно ли никога не си нарушавал закона? :) И пресичаш само на зелено и зебра... Евала...
139
1
 
9
 
! Отговори
Тутурутка преди 4 години
Тоя *** и самолет си е купил,браво!
138
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 4 години
До стоящЧетене с разбиране!!! Толкова ли е трудно?