Съдията с черен печат от САЩ излезе в болничен

Срещу него не е имало до този момент сигнали
6 фев 2020 12:44, Петя Славова
59
Съдията с черен печат от САЩ  излезе в болничен
Председателят на Специализирания наказателен съд Мариета Райкова. Снимка: БГНЕС

Съдия Антон Миталов, който е българинът с поставен черен печат от САЩ, заради корупция, е излязъл в болничен. Това съобщи шефката на специализирания съд Мариета Райкова.

Още по темата

"Това е изключителен удар върху нас. Колегата се ползва с много добро име", посочи тя. Това, което колегите са предприели, е да отправят питане до Специализираната прокуратура дали срещу съдия Миталов се водят досъдебни производства, както и запитвания и до Инспектората към ВСС докъде е стигнал сигналът на главния прокурор Сотир Цацаров, обясни Райкова.

Цацаров поиска проверка, след като Миталов пусна шефа на движение "Русофили" Николай Малинов да пътува в Русия.
Съдия Райкова уточни, че не знае за колко време колегата й ще бъде в болничен, добави, че не е имало сигнали за корупция, както и че не знае дали срещу съдията са се водили проверки предишни години.

От Инспектората към ВСС съобщиха, че по сигнала на Цацаров не е образувана проверка, тъй като не е установено нарушение на закона на съдебната власт, съобщава "24 часа".

В 11.30 часа ще започне извънредно заседание на Съдийската колегия на ВСС, която по принцип заседава във вторник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи който е против ГЕРБ е комунист, ха ха какво падение на мисълта ? Ей бу'дали герберски, знаете ли комунистическата поговорка: - "Който не е с нас значи е против нас" ? Тази поговорка ясно и категорично доказва, че комунистите сте ВИЕ бе овце ! Бойчо каза: "АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ" и цялото безмозъчно население му повярва ! Вие овце герберски българи ли сте или ГЕРБЕРАСТИ от държавата СЛУГИНАРИЯ ?
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как пък всички се разболяват като стане напечено, сега остава и да тръгне на някъде из странство за лечение ;)
33
7
 
8
 
! Отговори
Темида преди 4 години
Най вероятно човека е невинен.А,тези,които го очернят не са ли лъжци,крадци,които са в основата на Злото,което руши съвременната цивилизация?Ако е така всеки,който е на противната страна има вроден *** и пълна духовна тъпота!
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
27, роден си РОБ, растеж като РОБ, ще се ЗАТРИЕШ като РОБ ! Ти независим няма как да бъдеш, защото за това трябва РАЗУМ !
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
29-ти, ти си ПР'ОСТ и то в световен мащаб, щом смяташ, че освен комунисти има и други които управляват тази комунистическа държава България ! Какъв е банкянският бандит, ако не е комунист ? Да не би да ми кажеш, че има "бивш комунист" ? Заради такива като теб овце, българинът ще е оприличаван на тази порода животни !
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам и не вярвам на очите си,как е възможно политиците да "наедряват",а българите да слабеят и гладуват ? Преди десетина години вождът ви от пожарната беше що-годе елегантен,днес така се е угоил,че като застане "мирно" ръцете му се прегъват от лактите като дръжки на делва ! Унгарският управител Орбан също управлява дълго, но не променя телосложението си бе,да не би в България да е станало модерно и увеличение на телосложението, та на Пожарната да са му уголемили / като джуки / телосложението ?
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приемам всички злобни коментарии на червените *** и питам. Колко деца и внуци живеят и работят в Русия. Др. Нинова сина и е в САЩ. Сега какво да направим да го убием ли или да .... парите на майка си. Хора толкова ли сте наивни и прости.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
22,Добре беше започнал, ама на Саддам се пооля.
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
24 Ако тия същите сесесерейци, които трябваше още 89 Г да ЗАТРИЕМЕ ( БУКВАЛНО), сега нямаше САЩ да трябва да ни сочи с пръст руските еничари!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние кога ще си избереме истински, преданни и отговорни на народ и държава управнициЕ ти как искаш народ от дупедавци да си избере управници, които да не са дупедавци? :)Политиците на един народ са отражение на същият този народ, това е. И всеки вика: "Аааааа, аз не съм такъв!" ама после си хвърля фаса на улицата и се мазни на шефа, че да му вдигнат заплатата с 20 лева.
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой трябва да помогне на тази нещастна Държава обладана от корумпираната Русия. Браво на САЩ. Ей хора не виждатели , че Руснаците винаги се интересуват от собствените си имперски амбиции.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте бе хора / спорно е да ви нарече човек "хора", но няма значение / преди Светският съюз ни казваше какво да правим и кого да уволним / да си подаде оставката /, днес САЩ са тези които ни "дирижират", абе коя държава от бившият соц. като нас се е наг'ъзила така към някого ? Ние кога ще си избереме истински, преданни и отговорни на народ и държава управници, които да не мислят за власт и пари, а достойно да изплняват поетите и обещани отговорности ? Айде вземете в "ръце" и забравете партите !
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не му ...., на тоя " руски съдия", как па всички престъпници веднага се разболяват от РАК, ДИАБЕТ, ИНСУЛТ и т.н Щатите ще им разбият чувствата на тия еничари
22
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До знаМА ти как разбра за морала? Познаваш ли го? А жена му и дъщеря му познаваш ли ги? Колко годишна е вече дъщеря му, за да е корумпирана и тя? Или като на Саддам химическите оръжия - изпил ги преди да дойдати да го убият - та като дойдоха, не ги намериха, ама пак си го убиха?!
21
9
 
9
 
! Отговори
Даниела преди 4 години
Корумпето в болничен, а шефа му, Лизан, нищо не знае...още малко ще се изненада, че има съдия с такова име.
20
4
 
16
 
! Отговори
Херо преди 4 години
Сега и лекара да го подпукат за корупция.
19
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой българин засрами ли се от този случай?Мен лично ме е срам, но има други, за които съдия Миталов скоро ще е герой, особено ако Володя му окачи един орден "За заслуги" :)
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да кажем за Балчик? Там е пълно с корупционери, които редовно газят всички закони,но никой не взима мерки
17
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите русофили много обичат Русия а непрекъснато в САЩ ходят и се разболяват като не могат да отидат.Борят се там сигурно с лошият империализъм и гадните кравари !
16
4
 
36
 
! Отговори
Стефанов преди 4 години
Болничен? Нали държавата се беше зарекла да въведе ред в болничните, за да не се източва? Този ОЧЕВИДНО не е болен, какво чакат съответните органи?А, сетих се - искат да им повярваме, че си вършат работата! Не, няма корупция по висшите етажи на властта в България.