Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!

Вицепремиерът коментира статията на "Ел Периодико"
26 фев 2020 10:10, Ния Христова
212
Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът Томислав Дончев коментира излязлата статия на испанския "Ел Периодико" и разследането срещу премиера Бойко Борисов, пишат от Нова ТВ. По думите му всеки може да има интерес от подобен скандал

"Властите в Испания, по сигнал, подаден от България, разследват въпросния имот. Не чух да разследват премиера. Това е стара манджа, претопляне на испанския котлон. Такива неща не се случват случайно. Премиерът много ясно заяви, че къща в Испания няма. Още повече, че се появи и собственикът на имота", категорично заяви вицепремиерът Дончев.

"Предстои приемането на България в чакалнята на Еврозоната, сторим стратегически обекти в енергийната сфера, предстои да прием многогодишната финансова рамка на ЕС, има много заинтересовани лица", изтъкна Дончев.

"Ако аз имам да казвам нещо на испанските власти, няма да им го кажа през вестник, а ще извикам посланика или ще потърся други канали", допълни вицепремиерът.

Той коментира и ситуацията с коронавируса, която разтърси света. Вицепремиерът заяви, че в стремежа си за адекватна реакция не трябва да създаваме масова психоза. Установената зараза не значи смъртност. Той заяви, че са взети всички мерки и това е правилното поведение.

Още по темата

"Хората не се пускат в болничен от телевизора. Министърът на здравеопазването също не може да пусне 1/3 от българите. Болничните се предписват от лекар. Той преценява какво да прави и какъв е риска. Посланието на министъра е следното – не може всеки, който е бил на почивка, да излезе в двуседмичен болничен", поясни той.

"Всички трябва да бъдат гъвкави в тази ситуация. Хората по цял свят пътуват, може да не проявят симптоми", съветва Дончев.

"Не може всеки, който е кихнал, да има коронавирус. На сайта на Министерство на здравеопазването има достатъчно информация какви превантивни мерки трябва да се вземат", добави още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
19
 
! Отговори
Яко преди 4 години
Ами сега ще си я ядете старата манджа заради дъртия коцкар.
111
2
 
23
 
! Отговори
До 124 преди 4 години
Кои комунисти бе ***? Щото 90% от герберастите са върло червени *** - а Нинова, горката, никога не се е добрала до тази"чест"? Докато Пунта Мара е член на БКП от 1978 до днес!Малииии...къде ви намират толкова абни бе...
110
0
 
26
 
! Отговори
Ал КОхол преди 4 години
Дончев, не иде реч за къщата, а за пране на пари и присвояване на средства от европрограми.
109
0
 
17
 
! Отговори
Чичето преди 4 години
Бидончев, не мислиш ли че може и друг да е пуснал мухата на испанците! Примерно - Цецо Цървула, който освен че има да си връща на Тиквата, знае и много от спатиите му!?Май никога не си чувал за "приятелски огън"?
108
1
 
13
 
! Отговори
... преди 4 години
Доста *** нададоха глас тези дни.
107
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахх стара манджа си ти *** и испанците ще те изхвърлят заедно със шефа ти. Дотук бяхте.
106
1
 
6
 
! Отговори
ОСВЕДОМЕН преди 4 години
Томислав Дончев за къщата в Барселона - НЕДЕЙ ДА МЕНТИШ БЕ...
105
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе мамулета, пране на пари означава да имаш незаконен бизнес, доходите от които да осветлиш през законен и да си платиш данъците върху тях. Какво пране на пари?
104
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичкото ГЕРБ се е хвърлило на амбразурата да защитава вожда.Не виждате ли,че ставате смешни?Не мислите ли,че той няма да ви споделя на партийните си сбирки личните си намерения и действия.Утре ако някой ви каже,че баце има 5 милиарда евро,което не е далеч от истината,пак ще се хвърлите като матросовци да го защитавате и отричате.По-добре си мълчете и го оставете сам да се оправя.Не се излагайте.
103
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А най-големия смях е, че го разследват за най-безобидното му ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...90-ката МУТРА БОРИСОВ!!! НАЙ-НАКРАЯ, заслужава да го попилеят и да му гледаме след това жалната физиономия ЗАД РЕШЕТКИТЕ!!!
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Покрай тая къща много политици са обрасли от имоти и корупция .Термина ,,еврика,, е нова система от действия за доказване , откриване .... и идва неочаквано.
101
3
 
25
 
! Отговори
Само да попитам преди 4 години
Мистър *** къде се скри пак.И проблемт не е в Къщата, а в откраднатите от българите милиони, изпрани през офшорките на ГЕРБ.Моля, проблемът да не се измества.
100
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе малумета, не става въпрос за КЪЩА, а за ПРАНЕ НА ПАРИ и КЪЩАТА е част от разследването...и въобще не е необходимо да е на Тиквата, даже още по-добре, че не е :)
99
2
 
23
 
! Отговори
До 108 преди 4 години
и останалите ***:Информацията за хасиендата на вожда изтече от разговор м/у две съдиики,едната от които близка приятелка и кума на Цветан Цветанов-тогава шефка на СГС.Така че истината одавна излезе наяве,нищо,че ББ си е вързал гащите,като я е записал на името на любовницата,за която преди време си призна и каза,че като приключи с политиката,щял да си я вземе.Такива ми ти работи.
98
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Томиславе,това,че манджата е стара,означава,че я има.Несъществуваща манджа няма,.нали така?Но,че царя е гол,това всички го разбраха.
97
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
тонката-бонбонката пак е надраскала дивотии от ника на "ПроСоТо"....Абе кукло спатъхната,как ти не минава през единствената лимка,че това,което е написал "просото" НЕ МОЖЕ ДА ИМА нещо общо с НАПЪЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ твой напън?!?!..Проста ли си,по некакъв начин завиждаш ли,..аз не те разбирам..Във всеки случай виждам,че си ОБСЕБЕНА от "ПроСоТо"...Но не чувствам вина,защото нямам такава.
96
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце си е опекъл работата. И да има нещо вярно нищо няма да се докаже. Ще го хванете за ....
95
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая къща се развява из нета от 2015 година. И то все когато на някой му трябва да отвлече вниманието от себе си. Ако имаше някакви доказателства те щяха да излязът за 5 години. А то една мисирка пише небивалици в единг вестник , другите *** ги повтарят и доукрасяват. Щото на журналиста му плащат ако повече хора му четат стаиите или ако са му ги поръчали срещу заплащане. А не за да пише истината. Това определение на Баце за журналистите като *** е точно в целта. Колкото и да се сърдят
94
2
 
28
 
! Отговори
ТИКВАТА преди 4 години
като е толкова сербез ЗАЩО не ги съди. Май ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА един път го ОСЪДИ. Сега втори път ще го ОСЪДИ. Ще му стане навик на Лъжльото
93
2
 
22
 
! Отговори
ПроСтоТо преди 4 години
май не е само "вестничето" . Може и нашенския ПИК-близалка на ТИКВАТА да напише нещо си. НО. Има РАЗСЛЕДВАНЕ за пране на пари. А това не е само някой нещо си написал. ГЕРБ се втурнака всички ПиАри на барикадата да повтарят, че било само нещо написано. Да, ама НЕ. Ако нямаше нищо полицията там нямаше да си мръдне пръста