Още един случай на вируса у нас, общо вече са 31

Сред тях е починалата в "Пирогов" 66-годишна жена
Обновена: 13 мар 2020 21:45 | 13 мар 2020 21:35, Веселина Йорданова
190
Още един случай на вируса у нас, общо вече са 31
Снимка: БГНЕС

31 са общо случаите на COVID-19 в България, съобщиха от МЗ.

8 са новите случаи, доказани днес след провеждане на лабораторни изследвания. За 7 от тях съобщи председателят на Националния оперативен щаб генерал-майор Мутафчийски на брифинг след извънредното заседание на Министерския съвет.

Още по темата
Осмият случай беше потвърден от Националната референта лаборатория преди минути.

Към днешна дата общо потвърдените случаи на новия коронавирус COVID-19 у нас са 31, един от които е на починалата в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" 66-годишна жена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ТУШИРАХА ВИ с тая "корона"!!!!!!..Знам,че не вдявате,но...така е:-ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ просто заложиха на СТРАХА ви!..Бъдете здрави!..И дано Господ НАИСТИНА са ПРЕЖАЛИ и налее малко акъл в главите ви..
138
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анти вирусайде сега бъди по-точна,кукло:-Как "Корнелия вирус" бръчка в СВЕТОВНАТА ситуация?
137
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
31 и 2-*** умрели зна4и са между1500и 15000 и ще по4инат между 96 и 960?
136
4
 
3
 
! Отговори
Анти вирус преди 4 години
Корнелия вирус,трябва да се махне,възможно най бързо от България,за да се оправим
135
9
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
мисля че се преекспонира "короната"..Епидемии ВИНАГИ е имало и ще има...Спомням си като дете имаше епидемии от шарка,грип,вирусен менингит,дори и детски паралич,но такава паника и ЩУРОБЛЪСКАНИЦА нямаше!..На вратите на заразените слагаха един лист с червен кръст на него и предупреждение,че в домът има болен от съответната болест.Живота си течеше НОРМАЛНО,никаква паника и едва ли не обявяване на военно положение.А,и имунизираха масово..
134
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корона вируса,с или без корона ще си отиде както е дошъл,но тук ще останат кърлежите, които "смучат" от недоялата си и доста отслабнала държавица.Ако българите продължат зимния си сън,не ги очаква нищо добро за тях и децата им.
133
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Пенсионер,колега не си прав,тиквата,създава конфонтрацията,защото се прави на "велик"а всъщност е един посредствен пожарникар.
132
6
 
1
 
! Отговори
до 160 преди 4 години
Човек умира и от старост. Още Леонардо Да Винчи го е изследвал, направил е дисекция на човек, който е бил на 100 и кусур години и е умрял в сънят си без видими причини от някаква болес. Тогава е установил че в кръвоносните му съдове има натрупване на това, което днес е известно като холестерол. Обикновенно тялото само се освобождава от излишният холестерол но с възрастта настава износване и изтощаване на органи като сърце, черен дроб, бъбреци което довежда до всеобща отпадналост на организма и
131
0
 
1
 
! Отговори
аааа преди 4 години
До 169Е , сигурно му е минавало през ума на човека,Ама кой говори за икономика?Той казва за чистия въздух, За печалбарство и икономика говорят провансалите.За софиянците, които нямат къде да 'се върнат' е по-тежко.Няма как хората от провинцията да си представят такова нещо.На мен вчера колега ми каза директно - ако се спече - се връшам на село.Как да му обясня, че при мен това не може да се случи??
130
0
 
4
 
! Отговори
Dd преди 4 години
В Холандия за 15дни вече са 800 заразените...като почна от туристи в Италия....в Бг за този период горе-доло 31!!!А сега българите ли сме свръх издражливи или здравната ни система е в плачебво състояние?!
129
6
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До ЧУМАТА ГЕРБ 154 Тиквата обяви извънредно положение , а Льотчика не знае.*** така е като е снел доверие от правителството.Тази конфронтация предизвикана от президента няма да доведе до нищо добро.
128
0
 
5
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 153 Ех глу.пак си ти , глу.пак !Как може да искаш това да продължи години ?Какво ти пречи прованса ? А минавали ти през ума че ще имаш чист въздух , а няма да има икономика ?Софиянец бил....
127
1
 
8
 
! Отговори
. преди 4 години
Тези 31 ги умножете минимум по 1000 и ще получите по-достоверна бройка. 31 заразени.. Тези ги разправяйте на старата ми шапка...
126
3
 
17
 
! Отговори
до 162 преди 4 години
Естествено е ,че китайците яко послъгват за починалите. Много повече са от обявените, но не може да се отрече, че тоталитарния режим там с брутални мерки и желязна дисциплина пресече заразата!
125
1
 
8
 
! Отговори
Exec преди 4 години
До ОняИли китайците имат доста по-добра методика на засичане и тестване на кой е болен, докато в италия тези с леките симптоми си стоят вкъщи и си преболедуват незабелязани. От там процента на смъртност е доста по-висок, защото засичат само тежките случаи.
124
1
 
9
 
! Отговори
... преди 4 години
Обевявам София за град крепост и град герой
123
0
 
9
 
! Отговори
LosHo преди 4 години
Снощи гледам всички ресторанти във Варна си работеха, Нямаше много хора както обичайно за петъцитв, но имаше заети маси, дори ми направи впечатление как едно младо семейство си бяха помъкнали бебе на около 1г
122
5
 
7
 
! Отговори
До 123 преди 4 години
И ще трябва да го приемеш. Освен 200 000 гербаджийдки Кслинки, които трябва да изхранваме си имаме деца и родители.
121
7
 
13
 
! Отговори
123 преди 4 години
Затворете първо границите. Заразата идва от чужбина. Затваряте ресторанти и магазини, а заводи и предприятия продължават да работят. Двойни стандарти.
120
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има лекар да коментира, моля.Значи, това сме го учили по биология в средното училище -човек не умира от старост, а умира от някакво заболяване.Така, че спред мен Ковид-19 ще удари по хора с проблеми в белите дробове или сърдечно-съдовата система.