На живо: Ген. Венцислав Мутафчийски с последни данни за COVID-19

Чуйте редовния брифинг на Националния оперативен щаб
Обновена: 16 апр 2020 08:24 | 16 апр 2020 08:04, Анисия Иванова
54

 

Вижте на живо брифинга на ген. Венцислав Мутафчийски и Националния оперативен щаб с последните данни за разпространението на коронавируса у нас.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоприваКаква е тая рецепта за тоник с аспирин, дай малко инфо...
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек починалия се е измъчил горкичкия с тази болест, но поне влезе в новините...
27
3
 
1
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 4 години
В Сърбия има над 5 хиляди заразени. В Румъния - почти 8 хиляди. Така че слушайте Генерала и изпълнявайте.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тези хора от щаба седят толкова близо един до друг?Минимум 1,5 м трябва да е дистанцията.За какво говорим тогава щом те самите не спазват елементарни правила? Това е а сурд.
25
1
 
4
 
! Отговори
кит кат преди 4 години
тоя пък кой ли го слуша изтърка се вече
24
5
 
3
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 4 години
СЕГА Е МОМЕНТА, КОМУНИСТИТЕ ДА УМРЕТЕ В БОРБА С ДИКТАТУРАТА!СЪБИРАЙТЕ СЕ ДРУЖНО НА БУЗЛУДЖА яз. КОПРИНКА ИЛИ НА ШИПКА!!!ПРАВЕТЕ МИТИНГИ!СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО!!!!
23
3
 
10
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!
22
0
 
5
 
! Отговори
Коприва преди 4 години
Имам един въпрос извън котекста на всички политически спорове. Кога ще благоволят да пуснат в аптеките добрия стар АНАЛГИН-ХИНИН? Той си лекуваше в комбинация с аспирин всички грипове при здрав организъм за денонощие. В името на вездесъщата фармация го обявиха за вреден и опасен. След като в продължение на десетилетия се е ползвал, какъв им е проблема? (Щото изпиването на аспирина с бутилка тоник идва малко в повечко.)
21
1
 
8
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До 41 zlatena100% съм съгласен за етническите гласоподаватели. И се дразня като някой каже "те ли са ви виновни зареди кво си, те ти са ви виновни са не знам кво си". Ами да по много начини носят голяма вина за проблемите в държавата, къде директно къде индиректно. Нормалният човек поне малко от малко се опитва да е полезен и да допринася с нещо за обществото. Тези дори не могат да вдянат тази концепция. В нормално време са тежест, във време на пандемия вредят.
20
5
 
11
 
! Отговори
Новипростотии преди 4 години
НационалниятОперативенЩаб ще се преобразува вКомисия заОбщонационалноШикалкавене иМанипулиране наАборигените в Региона.
19
1
 
10
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Така и не разбрах как по "епидемиологичен" принцип ще се подбира кой да се тества и какво значи и това. Аз примерно работя във фирма с може би около 400 души, контактувам всеки ден с много хора... Такива като нас ще се тестват ли?
18
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутафа отново излъга!Това увеличение ,48 заразени,било в следствие от ,,масово" излизане на хората по улиците преди седмица!Само ,че преди 7-8 дена се правеха по200-300 теста на ден ,сега по 7-800 и затова заразените са двойно повече!
17
2
 
28
 
! Отговори
Паничко преди 4 години
Много падна бройката и натиснаха махалите да буустнат малко числата. Там короната им е най-малкият проблем. Дишат лепило от деца. Те с корона ги плашат.
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама чак сега ли забранявате полетите от Лондон до Варна...щото шефа на варненската болница Света Анна се възпротиви да има полети и то 3 пъти на седмица Лондон- Варна, нали ?
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както им каза един недолюбван от властта доцент, от тия данни може да се заключи нещо само ако всеки ден правят еднакъв брой тестове. А то не е така, тъй че е нормално веднъж да са 15, друг път 30, 40 ит.н. зависи колко теста са направили. Както показва резултатите от Банско и от махалите вероятно вече поне 10% от хората са го изкарали или сега го карат без да знаят. И вместо да тестват депутати и съдии, да пуснат тестовете сред обикновените хора масово, стига само приказки
14
3
 
13
 
! Отговори
хер Годжи Менгеле преди 4 години
Заразени са 20 опитни зайци, 3 хамстера и 23 лабораторни мишки. Всички останали си седят в клетките и скоро няма да излизат. Един планински мармот е кихнал и затова Витоша ще е под карантина цяло лято. Така е.
13
9
 
21
 
! Отговори
БСП преди 4 години
От рано лаят герберасти, парички заработват!
12
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Румен радев няма да помирише властта повече.
11
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бсп на власт значи криза, мизерия, глад, нищета, инлация, бой за хляб, студ, режим на тока, режим на водата, дефицит на стоки!
10
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерал ли си ,какъв си не знам ! Абе ти неразбра ли , че докато не затворите летищата нищо не правите бееее !Децата вече го знаят бе послушко ! Всичко пламна бе