София отново се пълни след празничните дни

Кой ще може да влезе в столичния град?
Обновена: 20 апр 2020 08:20 | 20 апр 2020 07:44,
154
София отново се пълни след празничните дни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Очаква се трафикът към София да се увеличи през днешния ден. По данни на полицията опашката от чакащи автомобили на АМ "Тракия" към момента е над 1 км, информира  Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Много от тези, които напуснаха града преди празниците, може и да не успеят да се приберат. Всички, които ще се опитат да влязат днес в столицата, ще бъдат щателно проверявани от МВР. При нередности в декларациите ще има санкции.

Стотици шофьори напуснаха София преди да бъде въведена забраната за излизане от града по великденските празници. Прибирането ще става през двата прозореца, разрешени за преминаване през КПП-тата: между 6 и 8 ч. сутринта и между 18 и 20 ч. вечерта.

От МВР обясниха, че мерките ще бъдат изключително сериозни, като ще се гледа внимателно всеки отделен водач и хората, пътуващи в отделните автомобили. Не е изключено да има и такива, които няма да бъдат допуснати да влязат в София. Глобите за неподчинение и неизпълнение на полицейските разпореждания са между 100 и 300 лв, включително до 3 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
13
 
17
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!
94
2
 
15
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
Те се правят, че прилагат противоепидемични мерки, ние се правим, че ги спазваме.
93
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За някои демокрацията означава анархия. Както казал геле на Вуте: законо е порта в полето; Язека че съм алтав да минавам през нея. Ами сега да не ги пускат в София - 14 дена карантенен арест ще им дойде добре на тия ***
92
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен преди 4 години
Защо на мен ми слагате звездички след като буквално копирах израза, от този, когото репликирах.
91
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До столичани-***!Софиянци ще се молите на "сбирщината" да защити демокрацията, но чак когато осъзнаете че дори да сте реститути вие никой не сте и също сте в кюпа, защото мнозина са призвани, но малцина са избрани
90
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На бас, че след седмица- две, когато предполагаемо се очаква да има ръст, заради софиянците РЗИ-тата ще се разровят в още някое гето и ще изкарат така нужните бройки
89
5
 
10
 
! Отговори
Мвр преди 4 години
Ще следите на кппта и ще белите яйца ***, Бойко ни е обещал по 1000 кинта да ви тормозим
88
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е смешно как генералът се опитва да изкара Софиянци виновни за всичко. Сега сем щели да видим резултата от нашите разходки. А за самолетите от заразените държави нищо не се казва, за да не настройваме обществото срещу някой етнос.
87
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ни пуснете всички довечера, иначе ще вадим тръбите от багажника и ще видите вие мвр на леки жени синове
86
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз защо не заминах? Защото си нямам село
85
11
 
16
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Аз си мисля, че за всичко са виновни селяните. Провинциалистите донесоха заразата от чужбина. Кореняк-софиянците са реститут-рентиери. Те не ходя в чужбина, а стоят у дома си и чакат да им се донесе наема. Така, че трябва да обвиним ***, които се надомъкнаха от прованса за съдалото се положение.
84
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама те са заминали преди блокадата. Ако някой трябва да носи отговорност- това е МВР за закъснели и неадекватни мерки. Изтървахте ги
83
3
 
6
 
! Отговори
столичани-паразити! преди 4 години
До коренякСбирщинана от цялата страна събрани заедно!
82
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно такива де_би_ли, които не спазват правилата най-много се оплакват колко гаден е живота в БГ и колко не се спазвали законите. Сигурен съм, че всичките ка_ва_ли, които пътуваха без причина оня ден ще реват след седмица или две каква мизерия е по българските болници като почнат да ги приемат тях и близките им.
81
1
 
10
 
! Отговори
кореняк преди 4 години
До софийски селяни!Столицата е голямото село! *** на България!
80
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази ситуация е показателна! Когато не спазваш нормите, си тарикат и много велик, а не си безотговорен и не дисциплиниран. Сега когато се прибираш от село и си тарикат и велик, вече си репресиран,неразбран,свободомислещ и онеправдан. За това никога няма да ни се получи нищо като хората. Жалки сме скъпи сънародници! Винаги някой ни е виновен, но ние никога! На всеки Господ е дал глава на раменете, както го съди така да постъпи!
79
2
 
10
 
! Отговори
софийски селяни! преди 4 години
Как го допуснахте? столичани мръсни! сбирщината на цяла България е при вас!
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До северозападОт Градо си, язе те знам!У Враца, баце, ората са душички, не са кат вазе, кутловчански нестреси...
77
4
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Кореняците са само в идеалния център на града. Почти всички останали квартали на столицата са присъединени по време на социализма и живеещите в тях не са истински кореняци, а самозвани. Това са го знаеш от мен.
76
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много интересно, как преди няколко дни всеки искаше да се затвори София, понеже била център на заразата. Сега когато уж я затвориха, почна масово недоволство. Ясно е че всички искат да си ходят на село и всички от селата работят тук. Но иначе плюете какъв гаден град е, колко е хубаво на село и т.н.Хората ви казаха да не се излиза освен ако не е КРАЙНО належащо. Който наистина е излязъл по работа, ще се прибере без проблеми (с изключение на малко повече чакане, заради пруди отишли на ядене и пие