Eнергия, адреналин... Какво е изпитвал Кристиан Николов след дрогата?

Употребилите наркотици се чувстват сякаш "морето им е до колене"
22 апр 2020 18:35, Красимир Ангелов
194

Само едно хапче амфетамин вдига адреналина многократно. Под въздействието на такъв опиат, според разследващите, е бил и Кристиан Николов във фаталната неделна вечер. Медиците са категорични - амфетамините замъгляват преценката и променят реакциите.

Диpекторът на Държавната психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм д-p Владимир Николов разказа за влиянието на наркотика.

Още по темата
"Това са психостимуланти, които ви вдигат всички биогенни мини. Зарежда ви с много енергия, зарежда ви със самочувствие и както се казва, морето ви е до колене", обясни той пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Според разследващите под въздействието на амфетамин е бил и 22-годишният Кристиан Николов, който с джипа си блъсна и уби журналиста Милен Цветков. Хапчето за смелост, предполага се, момчето е взело на частно парти вечерта преди фаталния инцидент. По неофициална информация купонът е бил в местността "Златните мостове" на Витоша, а поводът - рожден ден.

Експертите посочват, че младите най-често прибягват до психотропните вещества, за да повишат адреналина си.

"Повдигат целия жизнен тонус на организма. И оттам се губи преценка на реалността, оттам идват и заплахите", разказа още доктор Николов.

Хората, употребили наркотични вещества, са лесно разпознаваеми. Не може да се твърди с абсолютна сигурност, но по всяка вероятност спътниците на Кристиан са знаели, че той не е в състояние да шофира.

"Един такъв спокоен човек изведнъж става много весел, много активен, той много знае, той е най-велик...", обясни докторът.

Д-р Николов посочва, че ако Кристиан беше само под въздействието на канабис, последиците от инцидента може би нямаше да са същите.

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои ползват психотропни вещеста. Кои карат големи автомобили. Аз лично познавам много такива. Не не са ми приятели. Това са хора с ниско самочувствие без образование. Произлизат от най нисшите касти на обществото родени в най затънтените селца дето тоалетната е навън в двора. По някакво стечение на обстоятелствата са се сдобили с много финанси и избиват комплексите си. За да не ги разберат че са никои се качват на мощни джипове дрогират се и си мислят че по големи от тях няма. Тези са най опасни
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И този ще отиде при Галевите!
79
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарю Радев! А Вие какво Мислите по въпроса или да питаме госпожата? Или госпожа Нинова? Моля, кажете, че се чудим какво да правим! Дали да бъдем против или да подкрепим Детето на Винпрома! Ако са Ви спонсори - да си мълчим! Само питаме де.
78
1
 
11
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
По-важно е какво ще изпитва първата седмица в затвора. После вече ще е свикнал, а може и да му хареса !
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива като тоя надрусеняк е пълно.Всеки един можеше е да на местото на Милен.Камикадзета много.Както казва Фънки ,късата клечка брат.
76
1
 
7
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Добър повод за празник в затвора - прясна "стока" ще имат с розово д.пенце ! Вече им текат лигите на апапите.
75
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 83Абе, шемет суджуков! Ти видял ли си организирана престъпност, която да не е или партийна, или спонсотирана от партии?
74
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не одобрявам карането под влиянието на каквото и да било, дори преял не е ок, защото ти се доспива. Но не мисля, че наркотиците са му били проблема на тоя "младеж". Наркотиците не те правят друг човек, ако си *** - оставаш ли си *** и със и без наркотици. Гонен от училище, крадец от малък, родителите му бандюги с връзки и евросубсидии, приятелите му - безделници, престъпници и деца на политици... Честно казано, дори само боб да "друсаше", пак нямаше да е стока.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До izhНищо не са ритнали. Бързо са покрили откраднатото, предполагам. Оставили са си само за плащане да не лежат.
72
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой нормален човек би си задал такъв въпрос?Дайте да вземем и ние да смесим 4 вида дрога и да тръгнем да газим неудобните на Боко Суджука журналисти, а?
71
3
 
6
 
! Отговори
izh преди 4 години
Покра другото, тези тримата ритнаха семейните бизнеси, а респективно и собственото си благополуччие. Поставените лица в алкохолния бранш, макар и 30 години партийни спонсори ще бъдат заместени с други. ГЕРБ ще изрита татито заради лошия имидж на партията а юридическия бизнес няма да допусне и най малкото съмнение в кастовата си природа. Е някои адвокати ще се снабдят с добри имоти и престиж, но това е живота
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 77 Той е бил с 4 наркотика ...не е виждал нищо пред себе си.
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен просто не е обърнал внимание щото е гледал в телефонът си или е пипал цицитр на гаджето докато кракът му е бил на газта.Просто е присъствал зад воланът.
68
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мама детето! Какво му търсите кусури! Ми това е можал - това е направил. Мама ще си плати потрошките и ще купи на детето ново джипче.
67
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на какво е била директорката на първа немска като го е приела незаконно в елитното училище? Как му дадоха диплома на това нещо? Как приемат там?
66
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоростта, с която е карал този престъпник е била 130 - 140 км. Такава е преценката на специалистите. Този надрусняк изобщо не е смятал да спира. За него светофарите не важат, защото е млад, богат, готин, той куул, той фешън, той е върха. Другите са мравки, които може да гази.
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И няколко сини джонки е глътнал със сигурност, жалко че не е духaл дрегера
64
2
 
10
 
! Отговори
? преди 4 години
Това останете,ами кажете как ще оправим бизнеса, понеже др. Радев се притесняваше наскоро?Да пуснем ли DMS за Винпром Карнобат?
63
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде не изкарвайте жертвата виновна.Ла..йното се е надрусало запоследно и се е качило на машина, която не му е по умствените възможности. С парите на мама и тате ще се измъкне .тогава се молете да не да не засечете вие ***, че некрологът ви е в кърпа вързан.
62
1
 
24
 
! Отговори
Нещо нетипично преди 4 години
Питайте носителката на наградите на Пайнер - госпожа Ивана,,Да полудеем тази нощ,,Бясно карай на червеноИвана занесла ли е цветя на тротоара,където е издъхнал човека?Като й слушам глу.авите песни , нищо чудно да се из.га.ври и да занесе цветя,след като 15 години агитира младежите да карат пияни