Гешев смята, че мутренските времена са свършили

Скандалният клип в съдебната палата уронва авторитета й
26 апр 2020 21:15,
98
Гешев смята, че мутренските времена са свършили
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпросът защо е заснет скандалният клип с деца с оръжие, наркотици и разголени жени в Съдебната палата, е към човека, който управлява Съдебната палата – г-н Лозан Панов. Този въпрос е свързан с доверието в съдебната власт. Това каза главният прокурор на България Иван Гешев по NOVA.

Още по темата

"Не възприемам в сградата, в която се гледат едни от най-сериозните производства в страната, да се снима клип, който пропагандира употреба на наркотични вещества, да се показват деца с оръжие и дами, чието облекло е за други места. Това за мен уронва престижа на съдебната власт", категоричен е Гешев.

Той коментира и катастрофата, при която загина Милен Цветков, като посочи, че разследването по случая се следи от цялото общество. "По отношение на евентуалния извършител на това тежко престъпление беше взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ от Софийски градски съд. Това означава, че съдията е приел, че катастрофата може да се квалифицира като умишлено убийство и е преценил, че лицето може да извърши друго престъпление и да се укрие. Изказвам съболезнования към близките на Милен Цветков".

Във връзка с нападението над журналиста Слави Ангелов, главният прокурор заяви, че към момента доказателствата относно поръчителите на побоя не са достатъчно. "Ясно е, че мутренските времена свършиха и който не го е разбрал, ще трябва да го разбере по трудния начин. Няма как нещо такова да бъде скрито от обществеността в днешно време", допълни Гешев.

Относно мерките срещу коронавируса, той е на мнение, че у нас те са били до голяма степен навременни, но не е бил осъществен цялостен контрол при тяхното спазване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Би било чудесно.но Не мога да се съглася.
36
0
 
14
 
! Отговори
Генчо Гунчев преди 4 години
Г-н Гешев, ако под "мутренските времена са свършили", разбираш "мутрите изчезна от сокаците" си на половина прав! Големите мутри от сокаците, отидоха във властта да управляват Територията, а копедалците им останаха на улицата да трепят хората с джипки, а ако избегат "ще ги трепем, както си харесваме". Да се правя ли на интересен или да ви припомня, кога Теди Москов Ви показа тези днешни времена, преди повече от 20 години?
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След това те ще го арестуват него
34
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев, ако говориш за мутрите с бухалките от миналото - те стнаха земеделци и животновъди... А сегашните са тези които звънят на подчинените ти и ти скалъпват едно обвинение...
33
1
 
21
 
! Отговори
Хехе преди 4 години
Те най-големите мутри винаги са били в костюми. И им се вика банкери. Ама тези дето се обучават за света по Холивудски филми смятат, че мафията ходи с бухалки и чупи капачки.
32
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще го призная ако арестува варненските мyтри
31
3
 
17
 
! Отговори
Оле преди 4 години
Театър сълза и смях.
30
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не не съм съгласен, мутрите станаха по фини, по богати, с връзки с депутати , закон не ги лови.
29
2
 
17
 
! Отговори
Тц преди 4 години
Ми като така смята, да го качим в едно старо фордче примерно и да го пуснем по улиците. След карантината де.Като наизлязат "бизнесмените" с мерцедесите и бмв тата. Да видим колко ще го засекът и ще му налетят на бой за една седмица.
28
3
 
19
 
! Отговори
Абе преди 4 години
арестува ли тоя един хидроитженер, двама с частни асансьорчета и др. подобни?Или само мачка поръчково. Смeшник.
27
2
 
20
 
! Отговори
Край преди 4 години
Така като го слушам се кани да арестува началниците сиВ другия живот
26
3
 
25
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Глупостите на Гешев нямат край.Как банката на СИК и Маджо придобива държавни средства,защо Борисов даде на СИК Варна да събират 10 милиона лева задължения към Глобул,защо всички опщински сгради във Варна се застраховат във Армеец и ЦКБ.Даъчните се правят на мъже и ходят по чейнч бюрата и плод зеленчуците ама им миришат краката да влязат във някоя банка
25
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че той българският манталитет от 30 години е все в 90те.
24
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като видях заглавието на статията и веднага я кликнах да мога да се посмея на коментарите!
23
2
 
8
 
! Отговори
до анонимен 10 преди 4 години
забравил си една партия-герб но щом досега не си разбрал никога няма да разбереш
22
4
 
12
 
! Отговори
Уонко Нормалият преди 4 години
Смех и поредната Гавра!
21
6
 
34
 
! Отговори
Bond преди 4 години
Г-н Каскет,Вие в момента сте част, даже голям болт, от мутренската машина. Никакви мутренски времена не са свършили.
20
2
 
15
 
! Отговори
batmario преди 4 години
г-н Пешев не можеш да разбереш какво ти казва човека защото - всеки може да вземе толкова колкото може да носи...Тези хора са творение на вас не на лозан
19
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, свършиха! Направиха си държава!
18
12
 
5
 
! Отговори
Мутренските времена преди 4 години
отминаха още 90те години. Това, че някои хора ментално още са там е само жалко за тях. Нормалните хора работят, печелят пари, гледат семейство, четат книги и презират хората, които още живеят в миналото.