Националната благотворителна кампания на МВР подпомогна 92 деца

Децата са получили по 300 лв. за пролетните празници
5 май 2020 05:00,
9
Националната благотворителна кампания на МВР подпомогна 92 деца
Снимка: БГНЕС

Националната благотворителна кампания на МВР подпомогна 92 деца на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата, съобщиха от вътрешното министерство.

Още по темата

Децата са получили по 300 лв. по случай пролетните празници, а на седем от тях, завършващи средното си образование, са били преведени и по 700 лева.

Полицай от Второ РУ - СДВР, работещ на първа линия в условията на извънредно положение и получил заради това 650 лв. награда от правителството, я е дарил на децата на своите колеги, допълват още от МВР.

От вътрешното министерство изказват благодарност към всички дали подкрепата си със смс-и и финансови дарения, и на служителите на МВР, които ежемесечно даряват средства от заплатите си.

Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР набира средства целогодишно чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на А1, Telenor и Vivacom или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom.

Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И освен това нито учител ще загине докато преподава нито музикант докато свири ,пък камо ли библиотекар.Виж лекарите на фона на обстановката е друго нещо ,но всяко ведомство си организира само акции за дарения и там ще даряваме /по желание/.Схващате ли идеята или сте все така озлобени и сами не знаете срещу какво.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами защото тези полицаи и пожарникари са дали живота си за мира и спокойствието на държавата и но такива като вас, а другите работят за частник или за себе си ,еми нека частника с милиардите да подпомага.И няма значение как са загинали и пострадали,децата им не са виновни и пак е за да спим ние другите спокойно.Ама толкова злоба пък не бива.....Никой не ви задължава,то такива като вас и на други не помагате ,не знаете какво е благотворителност.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако всяка година даряваха десетина процента от рушветите си, децата на загиналите щяха да са милиардери.
5
4
 
4
 
! Отговори
Дарителството е тихо преди 4 години
Това трябва да бъдат кампании вътре в МВР! С какво са по-различни децата им от тези на починалите лекари, учители, музиканти, библиотекари...Така излиза, че всеки полицаи са загинали в престрелка с престъпници! В България никой не стреля по Полицията, защото и тя не стреля по никого. Смъртта на всеки човек е драма за семейството му, ама тук я превръщат във всенародно задължение за подкрепа. Браво на полицая от Второ РУП в София! Така се прави!
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Получават 20 заплати при пенсиониране, да се бръкнат и да си даряват взаимно.Нямам нито един познат, който да има какъвто и да е положителен опит с милицията.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля ви граждани, дарявайте двойно повече, защото от март месец кьорав лев не могат да изкарат по храсталаците и са принудени да карат на една заплата. А на първа линия, работят лекарите, не ушевите.
2
3
 
8
 
! Отговори
КПП преди 4 години
Децата на пазачите на властта явно имат по-големи нужди от останалите деца. Благодарение на пазачите на властта сега другите деца ще гладуват.
1
2
 
10
 
! Отговори
650лв от Боко преди 4 години
Защо делите децата по този грозен начин ?Сирачетата са сирачета без значение какво са работили родителите им !