Борисов и Щабът обсъждат утре отпадат ли мерките или не

Ще наклони ли везните ситуацията в Доспат?
Обновена: 9 юни 2020 20:17 | 9 юни 2020 17:30, Веселина Йорданова
274
Борисов и Щабът обсъждат утре отпадат ли мерките или не
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще бъде ли удължена извънредната епидемична обстановка в страната, се очаква да обсъдят утре премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб.

Още по темата
Тя изтича в неделя, 14 юни и наскоро Борисов анонсира, че мерките ще отпаднат.

По-рано днес обаче държавният главен здравен инспектор Ангел Кунчев обяви, че ще предложи удължаване на епидемичната обстановка, за да може да се налагат мерки за влизащите в България от страни с висока заболеваемост от COVID-19.

Усложнена е и ситуацията в Доспат, която доведе до ръст на случаите на заразени с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Др Борисов! Само да те попитам. А иначе НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИЯТ ОТ ТЕБ " ЛИЧНО ЩАБ" Чрез който да си държиш ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ ВСЕ ОЩЕ! -:) КЪДЕ СА ТИ АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕТЯЩИ КОШНИЦИ ОТ ) Г.Които ПЛАТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО? -:) Да знаем че ги няма още! Попита ли дали са построили завода в Америка? И кога аджеба ще долетят до тук? Ако не ПАДНАТ НЯКЪДЕ ПО ТРАСЕТО ДО ТУК? Ако бяхме ПЛАТИЛИ РУСКИ САМОЛЕТИ! ВЕЧЕ ДА СА ТУК ОТДАВНА др Борисов! Ей какво лицемерно Лай.. СИИИИ!Маааа....
175
12
 
7
 
! Отговори
Не съм трол преди 3 години
Един съвет от мен - не четете мнения в които ви се казва, че се кара леко и умират сами старите. Никой в Китай нямаше да закове вратите на хората и да дезинфекцира целия град 11 милиона ако беше така.
174
12
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ИстуканЗначи си само за Русия:):):)Е там Вовата като каже слагай маската ходи без маска:):):):)Бойко много ви разлигави:):):)Нищо де,всичко е поправимо:):):)Избираме го от 10 години да вкарва у кауша разбойниците къде крадат Народните пари.Миню,Ветко,Банев,Бобочкови,Бенчо,Бирми,Черепи:):):):)Къде успя,къде не,но действа:):):)
173
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Да ама не"Още вПерник помнят ръководителя на бригада на СИК как ходеше с бухалката.Защо пък гласуваш за него 11год.Лейтенант на бай Миле.
172
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Истукан"Няма да се съобразявам с тях."И като излезеш от вас по три пъти проверяваш дали си си взел маската ...:)))))
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Истукан"защото ги ликвидират веднага"Кои, тия дето твърдят че има ли?:)))))
170
1
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
До ТонкатаВ Северна Кореня няма никакви извънредни положения и никакви мерки. Там даже твърдят, че нямат заразен с коронавирус, защото ги ликвидират веднага.
169
5
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ИстуканТи си само за Русия и Северна Корея:):):):)Е там така като напишеш да видиш какво ше ти се случи:):):)Тук Бойко много е разпуснал положението:):):):)
168
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям Гешев да гони криминалите ,които обираха народа,сега реват,ама преди време хората ревяха от грабежа и терора,наложен от криминалите!
167
5
 
13
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Всички ще минат към неподчинение. Не могат да глобяват вече и нямат това право. Ако искат да не ме пускат в хипермаркетите, няма да пазарувам от тях. Ще ходя по малките магазини. Продавачите в малките магазини са без маски. И аз няма да слагам маска. откъде накъде ще ми казват какво да правя? Нито съм ги избрал, нито нищо. Няма да се съобразявам с тях.
166
0
 
2
 
! Отговори
Боже преди 3 години
Дано здравият разум да надделее!
165
4
 
9
 
! Отговори
Petia преди 3 години
Прекаляват. Заради един град ,пак ще държат хората със извънредни ситуации. Преекспонира се доста. През цялото време бях на работа, живея във Великобритания, работя в болница. 4 колеги го изкараха, с леко усложнение бе само една. Загинаха изключително хора със доста придружаващи заболявания и по -възрастни. Има места , изобщо незасегнати. Това са моите впечатления.Не омаловажавам спазването на лична хигиена и обществена такава, но до тук.
164
2
 
7
 
! Отговори
да,ама не преди 3 години
Заразените са право порпорционални на компроматите на Божков........................Няма да гласувам за хора,които са убивали хора и изнасилвали жени,които са грабили народа и имали дори банди за убиване на хора,ако дойдат на власт,ще убиват хора и ше малтретират и грабят хората,за такива криминали нямам намерение да гласувам,нито да им давам власт да убиват и грабят и за да се спасят от правосъдието!Желанието на Божков за власт е обратно пропорционално на интереса на хората и държавата!
163
3
 
3
 
! Отговори
Чочи преди 3 години
Браво Бойко мерките като че ли са добри само маската дето ме дразни малко.
162
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗаразените са право порпорционални на компроматите на Божков........................Няма да гласувам за хора,които са убивали хора и изнасилвали жени,които са грабили народа и имали дори банди за убиване на хора,ако дойдат на власт,ще убиват хора и ше малтретират и грабят хората,за такива криминали нямам намерение да гласувам,нито да им давам власт да убиват и грабят и за да се спасят от правосъдието!
161
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 171Подготвили ли са ви следващата опорка за когато дойдат или програмата ви не е известна с толкова време напред?Нещо се изложихте когато пРецедента изпращаше първите 4ма пилоти. Май бяхте неподготвени.:))))
160
2
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Докога мислят да удължават? Накрая ще остане за постоянно по тази логика на нещата.
159
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те Ф-ките са тука само,че са виртуални и не се виждат.Те са като подпорната стена на Алепу-хотел е ама не се вижда.....В смисъл,парите са дадени,хамериканците -доволни,снимка с моя приятел Доналд-има,ама самолети-друг път
158
2
 
3
 
! Отговори
до тонката в партер преди 3 години
тончо,балъците как са
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразените са право порпорционални на компроматите на Божков.