12 нови случая на заразени с коронавирус са от шуменско село

Заразените са от три семейства, две жени са в по-тежко състояние
10
12 нови случая на заразени с коронавирус са от шуменско село
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички 12 новооткрити случаи на заразени с коронавирус в Шуменска област за последното денонощие са от село Изгрев, съобщиха от пресцентъра на Регионалната здравна инспекция за БТА.

Още по темата
Две жени са настанени в инфекциозното отделение на МБАЛ - Шумен с пневмония и тежък възпалителен процес на белите дробове.

Другите десет са в добро състояние и са под карантина в домовете си.

Всички заразени в село Изгрев са от три семейства и са контактни лица на първите трима жители на населеното място, диагностицирани с COVID-19.

През изминалата нощ пациентът, приет на 5 юни в инфекциозното отделение на МБАЛ - Шумен е бил поставен на изкуствена белодробна вентилация в ОАИЛ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжи,кви селца ,даваха по тв едно село човека каза че лъжат ,ние тук сме малко и се познаваме,пък и как ги лекуват като нямало лек)
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, така е, по селата всички си мислят, че случаващото се по света и у нас не се отнася за тях. Тепърва ще изскочат още много огнища, покрай Великден, Гергьовден и 24-ти май масово се пътуваше, отделно гастарбайтерите се точат и в момента от чужбина, да не говорим за скорошните изпълнения покрай мюсюлманскиет празници. Вирусът е разнесен и си циркулира безсимптомно, докато някой се разболее, тестват го, после контактните му лица и... О, изненада...
7
1
 
12
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
12 в Шуменско, още 40 в Доспат, няколко и в Нова Загора доколкото дочух, май до утре ще имаме 3-цифрен брой, дано греша!
6
3
 
18
 
! Отговори
Мими преди 3 години
Много по селата са малцинства,завърнали се от Европа.
5
11
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Няма корона вирус. Всичко е заради скандалите в правителството.
4
6
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Вируса май само в селата се разпространява. Заразните болести най-бързо се разпространяват в големите населени места.
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Извинявай, но българина мре от инсулти, инфаркти, рак, всякакви болести на мизерията и липсата на профилактика само заради факта, че живее в България. Мре и от катастрофи и трудови злополуки причинени от нехайство, простотия и немарливост! И да има и някакви случаи на корона вирус. Междудругото починалите в БГ от началото на годината са 43315 (пише си го в сайта на НОЙ за който може и иска да чете, а не само да ***), питам какъв е процента на починали от короната на общият фон!
2
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От София ..вироса се премести по малки градчета и селца,като от лотарията,всички станаха милионери,но усилено се говори че се заплаща за вирусчето пачки на уж заразени
1
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпреки мерките на ДЕН, НОЩ и правителството Му, българина неще да мре от коронавирус...