Борисов уверил бранша: Нощните заведения отварят на 15 юни

В заповедта вчера имало техническа грешка, поправят я
Обновена: 13 юни 2020 19:24 | 13 юни 2020 18:28, Веселина Йорданова
108
Борисов уверил бранша: Нощните заведения отварят на 15 юни
Снимка: БГНЕС

След спешен разговор с премиера Бойко Борисов от Българската асоциация на заведенията получили уверение, че нощните заведения ще отворят на 15 юни.

Още по темата
"Техническата грешка във вчерашната заповед на министъра на здравеопазването, съгласно която до 30 юни не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощни барове и клубове, ще бъде отстранена. Така нощните заведения ще отворят на 15 юни, както беше обещано", твърдят от БАЗ в съобщение до медиите.

От бранша призовават всичките си колеги да спазват стриктно предпазните мерки, за да приключи кризата с Covid-19 възможно най-скоро.

Изразяваме своята благодарност към премиера Бойко Борисов за бързата реакция и поредната подкрепа, която оказа на най-засегнатия бранш, пише с съобщението.

По късно пресцентърът на МЗ съобщи, че по разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов министърът на здравеопазването е издал днес нова заповед, на основание на която от 15 юни, понеделник, дискотеките, нощните клубове и пиано-баровете могат да възобновят дейността си.

Изискването е да бъдат спазвани въведените в страната противоепидемични мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
7
 
! Отговори
71 преди 3 години
Ти да не си Годжи бе?
67
0
 
18
 
! Отговори
до 52 преди 3 години
Решенията ги взема както ви обясни в прав текс КРАЛЯ СЛЪНЦЕ известен още като Боко Ти.квата
66
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Sichtpunkt 54Само че умрелите няма да са 1000 а 50'000 !!!Запомни какво съм казал.И когато числото набъбне добре тогава ще си говорим пак.
65
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво !!!Сега ще видят ганчовци "магаре боб яде ли".Италия ще ви се види недокосната от вируса на фона на задаващото се в Бг.Явно Боко иска да предизвика кланница в Бг та да спаси кожата от скандалите които вървят всеки ден.
64
5
 
14
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Грипът в толкова опасен,че Боко отваря всичко,смях в залата.
63
4
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Всичко си идва по местата.
62
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безразсъдно решение
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОпаТочно за това е рева, дето всички щели да измрат от глад, а напълнили веднага заведенията
60
0
 
6
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
До пияница мистикБългарчетата бяха все млади хора.Да са живи и здрави !Останалите - средна възраст повечето - чужденци.От джипове не можеш да се разминеш с човек с куче например.Въпреки бариерата на входа - за наши хора всичко е без бариера.Изводите ги оставам на Вас !
59
1
 
26
 
! Отговори
Опа преди 3 години
В БЪЛГАРИЯ с нетърпение се чакаше да се отворят ресторантите понеже хората няма къде да си харчат парите. Сега оставят по 150 200 лв сметка после се прибират вкъщи и реват по фейса ка кризата ги съкрушила
58
2
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРА масите как са разположени? Има ли 150 см или както си беше преди, само 15 :))) Никой не може да уплаши ***. Докато не почнат да измират по 1000 на денонощие като в най-силно заразените и не върнат глобите от по 5000 лева, дисциплина и самоконтрол не очаквай....Особено от тъмен балкански субект на 3 ракии, дето е готов да влезе в зоопарка и да се пребори с мечката
57
2
 
14
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Култовия ресторант Тангра - терасата пълна в момента.Съседния Нептун - наполовина пълна тераса.Слаб Сезон ли ?!Хора с маски/шлеове там не видях, но скоро ще разберем...какво и защо ...
56
8
 
11
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До ХА-ХА-ХА !!!Кажи го на близките на починалите, че не опасен ... Студени хора ...
55
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце печели точки за изборите. Колко ще се заразят и разболеят , не е важно.
54
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня с дългата коса ресторантьорчето,*** на тая дето са нейни рецептите на Рафи кога ще му вдигне мерника Бойко?!9% ДДС лиии????!!!!По-висок праг на осигуряване лиии?!!!Мнооого се взе на сериозно тоя сладоледаджия!!!!
53
7
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
До БауТака е. Човешкият живот е най-важен, а той за съжаление до голяма степен зависи от парите. А, парите пък занисят от работата и бизнеса.Затова преди да затворят държавата твоите любимци трябваше да помислят за последиците ...Оказа се, че вирусът съвсем не е толкова опасен, колкото го изкарваха първоначално.Затварянето на държавата беше грешка !Ще кажете, ама вижте какво става по света ...България е най-бедната държава в Европа. Не може да се сравнява с богатите и големите.
52
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мафията трябва да работи и да печели пари
51
6
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До SichtpunktЧовешкият живот е най-важното. Лесно ти е да говориш "ама как така ще блокира държавата??" Ами ако си ти, ами ако са твои близки ?
50
7
 
9
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Аз лично искам да чуя обяснение от Бойко, каква е точната причина при увеличаване на болните мерките да падат.Според мен основната причина е времето, което предразполага към по-леко протичане на инфекцията. Нали не си представяш как заради 1000 умрели ще блокира цялата държава!?
49
3
 
0
 
! Отговори
Н.Добрев кмет Балчик преди 3 години
Правилно сте отбелязали господине, аз не карам, а се возя на супер возилото, което като го видят само и ме пускат навсякъде!