Заради вируса: Глобяват ГЕРБ и БСП с по 3000 лв., наказания и за мача ЦСКА-Левски

Ще има по-голям контрол, заяви доц. Ангел Кунчев
Обновена: 22 юни 2020 12:52 | 22 юни 2020 12:25, Александър Попов
91
Заради вируса: Глобяват ГЕРБ и БСП с по 3000 лв., наказания и за мача ЦСКА-Левски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Освен трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина, добавяме и "К" - контрол, заяви на бифинг доц. Ангел Кунчев.
 
Като част от този контрол ще глобим с по 3000 лева ГЕРБ и БСП за събирането на големи групи от хора без да се спазват мерките против епидемия. Вече имаме и заразен, допълни Кунчев.
Още по темата
 
 
Той допълни, че ще глоби и ръководството на националния стадион "Васил Левски".
 
На мача между ЦСКА и Левски бяха спазени броя на допуснатите зрители, но от друга страна нямаше никакъв контрол и те скачаха и се прегръщаха. Не се съмнявайте, че скоро ще видим ефекта, допълни Кунчев.
 
Вече сатана ясно, че от полунощ стават задължителни маските на закрито, а на футболните мачове ще се допускат до 1000 души в сектор, при необходимата дистанция от 1,5 м.
 
Всички мероприятия на закрито да бъдат организирани до 50% от местата, като задължително се носят маски. Това важи за кина, театри, нощни клубове, магазини, молове.
 
Йорданка Фандъкова допълни, че също ще издаде заповед за задължително носене на маски на закрити пространства.
 
"Във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки, разпоредени със заповед на министъра на здравеопазването от страна на политическа партия БСП и политическа партия ГЕРБ за това, че са допуснали събиране на много хора на закрито, без спазване на нужното отстояние, Столична регионална здравна инспекция състави актове за административно нарушение.
 
Акт е съставен и на директора на националния стадион „Васил Левски“ във връзка с проведеното дерби Левски – ЦСКА на 20.06. при лоша организация и нарушаване на задължителната дистанция сред публиката.
 
Актовете ще бъдат в максимален размер от 3000 лв.", съобщиха от столичното РЗИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха, той контролът е ясен - чуждите фирми почнаха да отменят полетите на туристи до България.Добре, че са чужденците, че да ни контролират, щото явно управлЕващите май не смеят....
59
3
 
9
 
! Отговори
Нормален преди 3 години
Екак на един. да обясниш че е такъв???А и не е ходил войник и не знае що е това ЩАБ ,и от какво се състои.Военният министър не е военен ,а началник щабът е МОРСКИ адмирал но е шеф на сухопътни,въздушни и военноморски сили!Един ЩАБ мушмороци не помирисвали казарма, се състои от ХОРА С РАЗЛИЧНИ СПЕЦИАЛНОСТИ ,дали е военен,лекарски,технически,бригадирски ит.н. няма значение! А начело трябва да има лидер ,който да представя решенията му...Ех махнаха казармата,и я замениха с г.е.й. паради
58
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живея в Италия. И до момента всички сме с маски, независимо, че положението в момента е по-добро от това в България.
57
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като имаще щаб-защо има,като го няма-защо няма ?!?! Това е като вица за заека който го знае-,, Защо си,със шапка-бой или защо си бе без шапка -пак бой-няма угодия",важното е всичко да е против
56
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе хората в Париж 4 месеца до магазина ходят само опаковани като космонавти, какво сте се размрънкали, че като влизате в магазина ще сложите по една маска на зурлата да не пръскате слюнка около вас особено като започнете безконечните разговори по телефона!
55
10
 
27
 
! Отговори
Ki преди 3 години
Българопитека само мрънка...Накарали го два месеца да носи защитна маска,а той оревава орталъка все едно в Диарбекир го карат да ходи ...
54
5
 
13
 
! Отговори
Тъп преди 3 години
Да глобят управляващите, че се занимават с нещо, от което си нямат понятие. Пожарникар и счетоводител решават как да се пазят и лекуват болни.
53
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските *** опак подивяха.
52
9
 
11
 
! Отговори
До52 преди 3 години
Българският народ беше пред геноцид при едно друго управление ,което докара страната три пъти до държавен фалит ,дечко ! И километричните опашки бяха за хляб и мляко ,а не за уикенди и почивки във Гърция,Турция и Европа!! Живяхме -преживяхме! Сега е в пъти по добре от ония жестоки времена които ти поради непълнолетност не познаваш.За теб който си свикнал да получаваш всичко наготово и да намираш кусури нищо и никога няма да е в ред.
51
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е смешно как щом махнаха Мутафчийски и мерките му, започна невиждана досега вълна от ковид. Лошо е, когато един премиер се води от ревността и завистта.
50
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато престъпниците гробаджии са на власт, българският народ ще е под геноцид и иззтреблление!!!
49
6
 
18
 
! Отговори
3 000 лева преди 3 години
3 000 лева? Тик-вата над 2 милиарда подари на "пиещият белина". Преди карантината имаше (знам го от хвалбита на тиквон)над 2 милиарда спестени В чий шкаф са сега?Очакват се пари от Европа за преодоляване на кризата, къде ще изчезнат и те? 3 000 лева е само закуската на безработната манекенка
48
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не знам защо разрешиха фенове на мачовете. съвсем спокойно можеше да си играят на празни стадиони, докато нещата се нормализират.
47
5
 
8
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Така се пълни бюджета на фалиралата България. Само с глоби за партиите и тепните председатели !
46
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпниците щяли да глобяват сами себе си !!! Хахахахах! И това ако не е пак ПР акция...!!!Оставка на главния гробар и шайката му и в затвора!!!!
45
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
а снимката от где я зехте - такава пародия
44
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не мога да разбера това българска медия ли е или.....и защо пишат хора , които не живеят в България! и то с такава омраза?
43
2
 
14
 
! Отговори
Боко Т. преди 3 години
Вземете си 3 банкноти от нощното шкафче и не ме занимавате с глупости
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едноличния държател на касата на гроб щял да чака докато изтече давност на глобата!!!!
41
1
 
7
 
! Отговори
Алооо.. И.Козарев преди 3 години
ДА ТИ ДАДЕМЕ ЛИ МАЛКО ОТ СТАРИТЕ НЕМСКИ КУПЮРИ ПО 500-Э....????!ЩЕШ ЛИ...??!ПОСЛЕ МОЖЕШ ДА ГИ ШИТНЕШ НА РУСКИТЕ ТУРИСТИ ....АКО ДОЙДАТ!!!