На море у нас: Такса 2 лв. за външна тоалетна шокира туристи

Поддръжката на тоалетните била скъпа, защото в къмпинга нямало канализаци
142

Цена от 2 лв. за тоалетна шокира туристи в къмпинг Смокиня. Тя е външна и се намира до заведение на плажа, съобщава Bulgaria ON AIR. Две туристки пазят касовия бон за 4 лв. за тоалетната като спомен от българското море.

"Аз от 10 години не съм била на нашето море и бях поканена на едно събитие, което трябваше да се проведе там и посрещането беше с 2 лева", разказа Анна.

Още по темата
"Нямаше дезинфектант, а навсякъде се тръби, че морето е безопасно. Аз не смятам така, тъй като в една тоалетна нямаше дезинфектант", каза още тя.

Собственикът на заведението каза, че тоалетната се чисти на два часа, а за клиенти на заведението е безплатна. Поддръжката на тоалетните обаче била скъпа, защото в къмпинга нямало канализация. За всяко почистване на септичните ями се плащало по 120 лв., а наемът на тоалетните е близо 400 лв. на месец.

"Искам да направите една сметка колко излиза това нещо! Две жени имам, които чистят, плащам им по 600 лв. на жена, защото са на две смени, това са 1200 лв.", обясни собственикът на заведението Милан Кибаров.

Миналото лято 3000 туристи от къмпинга са ползвали само тази тоалетна, затова вдигнал цената. На самия плаж на Смокиня обаче има тоалетни.

"Към концесията на плажа има към всяко заведение тоалетни и са безплатни. Сега и чадърите са безплатни и определено са много 2 лв. за тоалетна на плажа", заяви управителят на плажа Владимир Дойков.

Разочарованието на Анна от посрещането на българското море обаче остава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Аз ако бех собственик щех тоалетната да я направа 10 лв:):):):)Местните от Равадиново тропат у морето и у храстите и без това:):):):)10 лв и става само за ВИП:):):)Праиме си кво си искаме вътре:):):)Таа за 2лв рИве:):):):)Междудругото там чадърите и шезлонгите са по 2.50 бройката:):):)Добра цена за всекви селски тарикати:):):):)Аз лично там нищо не плащам,паркинг НЕ,чадър и шезлонг НЕ,мои хора са от години:):):):)
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонка зАщо те мразят хората зАмисли се шопче!
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаСкъпа права си този път, само че това е направено за чужденците, не знам кой нормален българин ще плати 2лв за едното пикане или тропане :)Има една българска поговорка, ден година храни, мисля че го знаеш!
45
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, затова само Гърция тука е мафия, мутроморие!
44
6
 
9
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
Най-добре е всички като тази да не идват насам нито сега, нито никога. Да мърмори по разни телевизии за едно пикане. Че тя ако плати сметката дето е яла и пила, трябва направо по CNN и BBC да я дават сигурно! И на мен ми се е слувало да платя ако не съм клиент, даже и да не са искали хората, съм оставял на бара я левче, я 50ст, това е вид благодарност към заведението. Като е скрънза има пясък, аз лично там съм пикал 3 дена там отдавна, но съм!
43
7
 
0
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
2лв са си 2лв:):):):)
42
0
 
8
 
! Отговори
Уффффф бла преди 3 години
Тази тоалйетна кът га гледам вътри кой знай кък фонти на изрязано.
41
5
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Таа верно за 2 лева се излага:):):):)Къде е тръгнала бе?:):):):)В Гърция може да се изтропа за без пари сигурно:):):):)
40
4
 
8
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Държавата и хората са на концесия в България, мутрите и рекетьорите вършеят!Приватизаторите и капиталистите са царе и богове!Селяните прости са валат!Аутсорсинговата англосаксонска каишка харесва на гербаджиите, защото получават повече , отколкото заслужават!Китайският Велик и Мъдър Дракон влезе в смъртна схватка с англоскаоснскта ционисъка змия!!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То така и така няма кого да издоите,ами поне закърпете някой друг д:рисльо!Е те така се правят ПАРИ!
38
8
 
8
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Бая стресиран живот води момата ако се шокира от цена от 2 лева.
37
0
 
3
 
! Отговори
Къванч тътлатлу преди 3 години
Само 2лв да го направят 120лв а па в ресторантите да се плаща допълнително няма нужда от табелки само за клиенти иначе 50ст.
36
7
 
8
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Не 2 лева а 20 стотинки не давам. Прекривам се с кърпата и акам на плажа. После една шепа пясък и е замаскирано. След време там и китка може да порасте.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Васильово кви агенти те гонят през нощните клади тебе бе
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да има безплатни девствени плажове ,с безплатни тоалетни места за каравани и"домашни шезлонги столчета". Стига с тоя бизнес и с това ограбване на народа!!!
33
5
 
3
 
! Отговори
Покана от доцент М. преди 3 години
Елате на моя плаж там всичко е безплатно,дори и заразяването с ковид 19 хахахахахахаха
32
6
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Хахаха тоалетната на паркинга на Смокиня:):):)Миналата седмица един приятел стана от кръчмата да се изпикае точно там и повърна вътре:):):):)Много се смяхме:):):):)Междудругото тази същата кръчма нещо това Лято не става.Оня дебелия собственик май са му намазали ските и има некви други:):):):)Цените са същите,обаче порциите на половина:):):)
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туристки, заповядайте вкъщи, ще ви дам да ползвате и тоалетна и баня...
30
4
 
16
 
! Отговори
Хараламби преди 3 години
Каквито са ни "бизнесмените", такива са им и кене.фите.
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На морето клозета търсили, ми то клозет колкото си искаш от Синеморец до Каварна все е кеннеф.