Протестите издават какво е състоянието на обществото

Различни групи се обвиняват в различни грехове
16 юли 2020 22:34, Петя Славова
16

Протестите от последната седмица поставиха отново въпросa за състоянието на гражданското общество у нас. Гражданското разединение е факт, а различните групи в обществото често се обвиняват в различни грехове и не уважават позициите на другите, предаде Bulgaria ON AIR

Какво означава да принадлежиш пълноценно към гражданското общество, колко важни са гражданите, когато говорим за състоянието на политическата система в дадена страна и какво показват протестите – тези теми коментирахме с Ива Таралежкова от Форум "Гражданско участие" в предаването "Директно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
0
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Платени протестиращи,които не знаят какво искат.И,като свалим Борисов, Нинова ли ще сложим начело!?Ипак ще бачкам за пет долара.
13
4
 
7
 
! Отговори
И друго показват преди 3 години
Протестите са живо доказателство за това, че дори с обещания за бъдещи обществени поръчки и назначения на топли местенца, дори и с плащане на ръка и чрез задължаване на свои служители да излязат на "протест" заедно с близките си,дори и при всички тези условия, пак се събира твърде рехава маса, която заедно със сеирджиите и със случайно разхождащите се наоколо, пак не създава представа за всенародно възмущение.Те дори не знаят какво точно искат, освен някои да им поднесе добър живот наготово.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продажни журналисти, разделени сте само вие - на пеевисти и прокопиевисти. Дърлите се, самоцензурирате се, продавате се, предавате се, изоставяте ни... Но ние сме заедно. Вие не сте. Ние сме народът, вие не сте.
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма разделение, вдички са наясно с мръсната същност на комсомолеца от Банки. За щастие той вече толкова се овъртя, че ще приключи като Садам Хюсеин или Кадафито. *** нищо де, той и Робеспиер като го слагали на дръвника казал "поне си поживяхме" Поне покрадохме и поне се повозихме с джипката.
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Публикувайте какви са имотите му,банкови сметки и други активи,обществото да прецени как са заработени,дали е реално. Много неща ще излязат наяве.
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правомощията на прокуратурата?Че тя досега с кой олигарх се е справила или е вкарала в затвор?Слънчасалите герберюги освен засмях за друго не стават.
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЕЦ, на казармен език така се вика на новобранците. Прости видински и незнам'си к'ви провинциалистчета, кой ви пусна и вас в София, ще ви се и вие да се облажите от кокала, а?
7
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И питайте Весела Лечева за Божков. А наш Радко кабинет ще му прави , а и конституцията ще променя. И ще орежат правомощията на прокуратурата за да не може да се справи с олигарсите и крадците.
6
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той , Божков си каза на Ог. Стефанов да инструктира президента кои хора да влизат в евентуален сл. кабинет. Та това му е морала на Руменчо.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обществото се формира от управниците си.А те се избират от него...Кофти затворен цикъл.
4
3
 
2
 
! Отговори
БОСТАН за тикви преди 3 години
Обществото е тскова каквото е!
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените винаги са били превратаджии и л.у.м.п.е.н.а Радев , го доказва. И освен да крадат за нищо не стават.
2
6
 
9
 
! Отговори
Е нема що преди 3 години
За жалост трагично. Пиещи бира и псуващи, като хамали, които искат промяна и това ли е промяната? Тези хора ли представляват гражданското общество? Тези хора ли ще привлекат инвестиции и стабилност в държавата? Тези хора ли ще преборят корупцията? Трагедия.
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пионката на Божков, Радев е най лошото нещо което се случи на България след крадеца Костов. Фигурант без капка мозък , чака инструкции от независимия Ог. Стефанов как да продължи с преврата , но това е бумеранг и ще се стовари върху него.