"Омлет" за властта: Яйца и домати летяха към сградата на МС

Протестите в София продължават 22-и ден
Обновена: 30 юли 2020 21:56 | 30 юли 2020 21:37, Веселина Йорданова
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Яйца и домати полетяха към сградата на Министерския съвет в 22-ия ден от протестите.
Още по темата

Исканията за оставка на правителството и главния прокурор продължават. Блокирани остават и ключови кръстовища в столицата, което днес затрудни придвижването и през деня.

Митингът тази вечер преминава без напрежение. "Орлов мост" остава блокиран за повече от едно денонощие, но обстановката е спокойна

Вижте кадрите от протеста тази вечер в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още по темата: протестмитинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 25 август 2018 г. автобус катастрофира на пътя Своге-София при разклона за село Лесковдол. До 8 октомври 2018 г. жертвите на катастрофата стигнаха 20, включително починалите в болницата. Основната причина се оказа лошо ремонтираният път. След произшествието трима министри - на регионалното развитие Николай Нанков, на транспорта Ивайло Московски, на вътрешните работи Валентин Радев, подадоха оставки
261
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В края на октомври 2017 г. пръв от третия кабинет на Борисов си тръгна здравният министър Николай Петров. Това стана след журналистическо разследване, според което Петров като началник на ВМА е възлагал обществени поръчки на мъжа, с който дъщеря му живее. Тогава министър на здравеопазването стана финансистът Кирил Ананиев.
260
0
 
42
 
! Отговори
ОБРАЗОВАМ ВИ! ЧЕТЕТЕ преди 3 години
Лустрация - ЗАБРАНА на лица и роднини на хора от комунистическото ДС, да заемат държавни длъжности.Точно от това има нужда България. В Полша и Чехословакия е прието ПРЕДИ 1995-та година и сега СМЕТАМ, че са си добре Полша, Чехия и Словакия? ? А?
259
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само младия премиер с харема има мъжество и акъл да промени държавата, направете му партия безпартийните трябва да управляват с партия, за сега са само безпартийни
258
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Плевн 50 членове на общинската организация в града напуснаха партията.Сред тях са бившият областен управител Албена Георгиева, бившият кмет Огнян Ценков, секретари на местни клубове и бивши кметски наместници.
257
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Записите, снимките, смс-ите и всичко, което е излязло дотук, истински ли са или не са? Че прокуратурата се бави и тупа топката - това е ясно. Но от премиера все още няма обяснение по всички тези компромати: фалшиви ли са, какво в тях е фалшивото, заплашвал ли е, че ще праща държавни органи срещу опоненти и т.н. Тук вина има и журналистическата гилдия, която не би трябвало и за момент да спира да повдига тези въпроси;Аферата със 700-те милиона лева продължава да виси. Отговорът на Борисов по нея дотук варира от честен кръст, не съм вземал до не мога да си обясня как се е случило даването
256
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов Танов: Обещал съм на Мишо Бирата да не го закачат Прибирай митничарите оттам
255
0
 
25
 
! Отговори
ЕДНА ЛУСТРАЦИЯ ТРЕБЕ преди 3 години
ЕДНА ЛУСТРАЦИЯ САМО ДА ВИ НАПРАВИМ, ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ШЕ ПОБЕГНЕ КЪМ МАСКВА, НАЧЕЛО С БОЙКО, РАДЕВ И НИНОВА...ШЕ ВИ ЗНАМ В ИЗЗЕДНИЦИТЕ!ЛУСТРАЦИЯ! МНОГО Е ВАЖНО! ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е!
254
2
 
23
 
! Отговори
Беден IT Премиер преди 3 години
Ако ме изберете за премиер, правя две неща - закон за ЛУСТРАЦИЯ на ДС-то и се оттеглям от политиката, записвайки името си в историята, като "Човека, който приключи 30-годишния Преход в Българиа а.к.а. ТЪМНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ"Благодаря за Фниманието!
253
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре бе пич кажи за Нинова хотелчето и Радко апартаменти ти те.
252
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аню Ангелов бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.Нона Караджова дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.Лиляна Павлова внучка на партизанин от бригада Чавдар, по-късно с пост в БКП.Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП
251
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Росен Плевнелиев първи секретар на общински съвет на ДКМС.Николай Младенов бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация Отворено общество София (1996-1998).Сергей Игнатов бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП Видин, ректор на соросовия Нов български университет.
250
5
 
16
 
! Отговори
Лустрация за ДС-то преди 3 години
АКО ПРИЕМЕМ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ, тре затворим кепенците на парламента, МС и президентството - само Слави Трифонов може да приеме подобен закон.Всичко друго е ТУШ - ГЕРБ/БСП/ДПС/АТАКА/НФСБ/ВОЛЯ/ПАТРИОТИ/НЕПАТРИОТИ ВСИЧКО ТУШ!
249
1
 
3
 
! Отговори
Боеко е прав мишки преди 3 години
Това,че са се пребоядисали не означава,че са други!Такъв беше сценария на интернационала,назначиха капиталисти чекисти да грабят и трепят народа за да се пролетаризира и да построят куманизъма.Но на чекистите ролята им хареса и Ниновица седи и дреме в чакалнята.
248
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли са младите, които ще донесат промяната? Проводниците на висшата идея на Президента за гражданска война?Ако това е лицето на алтернативата - не, мерси.
247
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Флагманът на ЕНП в България, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%.
246
1
 
4
 
! Отговори
Боеко е прав мишки преди 3 години
Прeз 1989-тa cъщo ce рaзхoждaхa,врeщяхa и cтaчкувaхa .И влacтитe БCП-ДC oгрaбихa нaрoдa и cи нaзнaчихa милиoнeри кoитo изгoнихa прoтecтирaщитe oт рaбoтa.Ceгaшнитe зoмбирaни нeщacтници явнo нe ca пoумнeли oщe!Бoриcoв нaли e кумуниcт и Нинoвa e тaкaвa,кaквo ce e прoмeнилo oт 1989-тa дo ceгa?Ще сменят назначените милионери-милиционери с копелетата им ли? Кви протести,кви 5 лева?След 9-ти 1944 чекистите са избили почти всички от предишната власт/така се сменя власт по света/.От тогава до сега да се е случвало нещо подобно?Логично е да са същите на власт от тогава.Това,че са се пребоядиса
245
2
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Хахахахаах , виждам няколко милиарда стачкуващи. Продължавайте в същия дух другари маргинали и млади алкохолици. Черепа има пари да ви плаща още поне 1-2 години
244
9
 
25
 
! Отговори
шАфьор УБИЕЦ от ГЕРБ преди 3 години
Бойко ако ми каже да бутна човек с колата - бутам! Ако ми каже да скоча от моста Витиня - скачам!Толко съм кyx язе!
243
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснал съм си климатика и не ми дреме. А навън наркомани , с г...а омазани се въргалят по асфалта. Та затова им биха шута германците.