Майка показа зловещ клип, бившият мъж й взе детето посред бял ден

Тя твърди, че и другото й дете е при него и не го е виждала 2 месеца
Обновена: 31 юли 2020 12:05 | 31 юли 2020 12:05, Александър Попов
337

 
Катерина Игнатова сподели в социалните мрежи клип, в който показва как бившия й съпруг й отнема детето. Тя твърди, че правата са дадени от съда на нея, като твърди, че и другата й дъщеря е при него и не я е виждала от 2 месеца.
 
Ето какво сподели тя в своя профил.
 
"От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент. Бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). 
Dnes.bg не успя да се свърже с Борислав Кръстев, медията ни е готова да предостави и неговата гледна точка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 149Да оспорва в съд аи да докаже че е прав !да прекарва повече време с децата си ако е възможно финансово да ги подкрепя и да помага при решаването на проблеми свързани с децата му !как ти звучи това !
137
1
 
8
 
! Отговори
GG преди 3 години
И както обикновено минават 3-4 коли само в едната посока и никой не спира да помогне
136
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За голямо съжаление, много от родителите, които се разделят не могат да стигнат до консенсус за взимането на детето от родителя, който не е настойник и това са резултатите - боища, полиции, скандали и деца, които нямат близост с единия си родител, най-често бащата. Имам доста примери окоо мен и няма, какво да се лъжем, че другаде е проблема. Родителите използват децата си, като вид отмъщение към другия, чрез липсата им
135
7
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Най-вероятно това е лъжлива новина!!!Постоянно се случва точно обратното - съдът присъжда пълни родителски права на майките и те не дават децата на баща им !!!Следват разправии с полиция, съдилища,прокурори, което се отразява зле на децата и следва да се избягва за сметка на бащите и в крайна сметак пак потърпевши са децата !!!Изобщо не ѝ вярвам на тази, знам как действа полицията при подобни сигнали, а и знам как жените всячески лъжат и мажат и очернят бащите на децата си !!!
134
4
 
9
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Не защитавам постъпката на бащата. Бил съм на негово място, но след като даваш пари и проявяваш разбиране, злобата на жената в един момента намалява и всичко се развива най- благоприятно за детето, дори в момента е повече с мен отколкото с нея. Бащата не прилага физическа сила, не удря, напратив него се опитват да душат. Никой не обръща внимание на поведението на майката, как крещи неистово, как се опитва да го удари с вратата, какдърпа детето, как после пуска в интернет позорящ баща му клип.
133
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЙовоКМЕТА ДА ГО УВОЛНИ !ИНАЧЕ ПРОТЕСТ!тоя утре ще ми разписва проекти ...БОЖЕ!
132
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГеоргиПОЛИЦИЯТА !Когато съда ПОСТАНОВИ .и не се изпълнява ..или се нарушава ...идва ПОЛИЦИЯТА !
131
5
 
7
 
! Отговори
Йово преди 3 години
Главният архитект на Община Елин Пелин е човек на ГЕРБ. За него законни и конституция не важат нали и неговия ментор премиера не спазва никакви законни, нали са над тях!
130
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мониабе така ли се взима дете !???ти каквои глупости пишеш .... детето при всички случай след това дърпане е с синини и оглузвани, доктор трябва да го прегледа психолога е задължителен
129
1
 
1
 
! Отговори
Георги преди 3 години
До АнонименКОЕ ИДВА???
128
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"...и подобно поведение не влиза в квалификацията баща ...."А какво трябва да направи един ситински баща? Да изсотави децата си на някаква ненормална квачка коят да им разсипе живота ли?Само защото българския цирк наречен съд е казал така?
127
4
 
4
 
! Отговори
верно ли преди 3 години
а защо и взема детето , дали защото не е грижовна майка ? да чуем и него , после да съдим !
126
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кал се краде собствено дете хахаха. Тая с 2 деца живее при родителите хаха хаха пълна скръб
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да си толкова глупав баце...
124
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 137При развод е така ...ако не знаеш ....даже без развод ...като родител имаш ограничени права върху детето в рамките на закона !и имаш ЗАДЪЛЖЕНИЯ!затова като се прави развод ....СЪДА ПОСТАНОВЛЯВА !!!!!И КРАЙ !след тов идва полицията
123
6
 
18
 
! Отговори
Мони преди 3 години
Майка съм на дете на същата възраст. Гледах клипа няколко пъти много внимателно - всъщност майката пищи през цялото време, а не детето... Тя крещи "оставете ми децата бе, помощ", а бащата повтаря, че иска да я види... Той е напълно фокусиран в това да дърпа детето, реално нито веднъж не я удря майката, което говори, че не е агресивен спрямо нея, вероятно просто си иска детето. Изчакайте да се съберат данни за цялата картинка, да не се окаже, че истината е друга...
122
4
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Единственото хубаво нещо в този кошмар е, че има видеозапис на безумието в това престъпно деяние.
121
1
 
8
 
! Отговори
до 133.. преди 3 години
Е как се дава дете на афектиран баща бе? Помниш ли онзи лудия от СОТ161 дето застреля бебето си и после се опита да се самоубие, ама се размина с драскотина на челото??
120
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истинатада бе ....така се взима дете ......ти в кой свят живееш
119
5
 
5
 
! Отговори
MGTOW преди 3 години
За съжаление най-вероятно ще го осъдят. Защото и институциите са п-ки като вас.