В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората

Протестиращите местят палатките си пред Министерския съвет
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 08:58, Елка Василева
170
В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите пред Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще преместят палатките си пред Министерския съвет, съобщиха самите протестиращи. Те определиха действията си като знак на добра воля. Премахването на палатките започна в 8 часа.

32-ият ден на протести в София снощи завърши с факелно шествие и затваряне на булевард "Цариградско шосе" до спирката при хотел "Плиска".

Още по темата

Другите две кръстовища - това пред Министерския съвет и на Орлов мост, остават блокирани.

Спокойна е обстановката на място тази сутрин, такава е била и през нощта. Хората, които са пренощували нощ на „Орлов мост“, казват, че нощта е преминала спокойно и без провокации. Сега утрото е спокойно. Не се забелязва засилено полицейско присъствие в района.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите от герп се надявали още да управляват. Още не проумяват, че вече са история. Ще лъснат всичките им зулуми-от саниране, данъци, такси, заеми...Приготвили са и промени в закона за енергийната ефективност, с който ще свалят още по 300-500 лв от кожите ни. Каквито и статистики и "страшни вести" за короната да бълват по измислените си сайтчета-всичко излиза наяве и нищо няма да ги спаси.
97
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ognyanzПротестиращите са като теб, полезни *** ОТИ, другаря Ленин ясно вие е определил в историята. Програмист е прав на 100% с примерите за фр. и октомврийската революция, има 1 много добра книга в която е описано всичко това - Фермата на животните.
96
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А мога ли аз да си сложа една палатка на някой от плажовете на България, които си имат концесионери и после в знак на добра воля да си я преместя някъде другаде....?Нали ще ме изгонят с 200 от там където не ми е работата... Не може хем незаконно да си направил барикада на ОБЩЕСТВЕН път и после в знак на добра воля да направиш най-разумното и да се махнеш от там.. Политическите и икономическите искания се заявяват пред парламента или като се гласува на избори за програма и после следиш за нея!
95
3
 
32
 
! Отговори
666 преди 3 години
До ognyanzШШШТ-не говори за Ботев и Левски,за Батак и Перущица,защото страхливците които се крият зад жени,тормозят бабички,пият и се друсат,мърсят навсякъде и безчинстват могат да се сравнят единствено с башибозук-ясно ли е!!!
94
2
 
38
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Да бе! Добра воля!Просто няма желаещи да кибичат по цял ден на слънцето за тия мизерни пари.
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УжасТ!
92
3
 
29
 
! Отговори
Пламен Орешарски преди 3 години
Да им развалим седянката.
91
6
 
36
 
! Отговори
НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим.Споделете! Може днес вие да сте в блокадата с малко дете или нуждаещ се на задната седалка. Група лум*ени се опитва да ни се налага!
90
4
 
38
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
Ха-ха, добра воля или защото отнесохте псувните на хиляди софиянци?
89
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старшина Десиславов,импийчмънт мишко страхлива
88
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Минаващпреди 10 години нямало мафия.Сега имало мафия.хахаха
87
5
 
27
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Когато Господ реши да накаже някой най напред му взима акъла господа протестъри ! А младите пишлеменца след като ни докарат пак другарите и ДПС да ни "управляват" ще си бият камшиците по света ! Женчо е разбрал че е дядо ама не е разбрал че е и Премиер ! Щом с две фалшиви снимки могат да го свалят верно е за Банкя !
86
4
 
41
 
! Отговори
Бай Шиле преди 3 години
Начи кат зема едно дръво...В знак на добра воля и другите кръстовища ще освободите !
85
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите станаха смешни с тези барикади, все едно ще се отбраняват срещу хиляди полицаи. Обаче сега като няма нито един полицай са много смешни като надничат за кофите за ***
84
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бате ви Бойко пак спечели. Вече няма време за избори преди Коледа. Събирайте катуна и ближете раните
83
5
 
24
 
! Отговори
телефонен измамник преди 3 години
ади махайте се ва,съсипахте ни бизнеса.Остафка мутри,заради вас емигрирахме в Румъния,искаме спокйно да си връткаме бизнеса от тук,като при бат Сергей и другаря Орешарски
82
3
 
32
 
! Отговори
Не от добра воля преди 3 години
освободили са площата от срам, защото на фона на българското академично общество тоя протест мязя на клoшapcки кaтyн
81
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ognyanz"потребени ли са били въстаниците в Батак, Перущица, Брацигово"Раликата е че тези възстанници са се били срещу турците а вие се биете срещу българите.
80
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам остафка,искам пак да мога да си крада на воля,както преди,искам да мога пак да изнасилвам както преди,искам пак да мога да продавам наркотици както преди,тия *** от ГЕРБ ни объркаха всички бизнеси
79
2
 
32
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Нищо не се прай в знак на добра воля, просто не са им платили надниците ''организаторите'' !