В нета: Жена моли за финансова помощ с различни самоличности

Най-често тя се представя за безработна майка
18 авг 2020 13:12, Ния Христова
9
В нета: Жена моли за финансова помощ с различни самоличности
Снимка: Pixabay
Жена злоупотребява с добротата на хора и събира пари от тях. Тя използва различни профили във Facebook. Хора, които са помогнали на жената твърдят, че със събраните средства тя ходи на море, а вещите продава в интернет.
 
"Жената молеше за помощ в една благотворителна група, тъй като е безработна майка. Срещнах се с нея. Тя успя да ме убеди, че наистина е в безизходица. Изпратихме й печка, микровълнова, пари, храна. В друга социална група видяхме, че всъщност тя лъже", разказа една от измамените жени пред NOVA.  
 
Истинското име на жената е Силвия Крумова. Тя е заявила, че всеки има право да подава сигнали срещу нея. Пострадалите дарители се надяват прокуратурата да се самосезира. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а, тази може да е любовница на Гешев! Надявайте се да се самосезира! Мадамата сигурно отдавна го сезира там, сещате се къде!
3
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хм, ако хитрушата моли/*** по грамотен начин няма да могат да й направят нищо. Какво като е ходила на море или продавала вещите, нали са дарени, условия едва ли има. А наивниците се набутват сами, после олеле.
2
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българска работа!
1
2
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На безработен се помага единствено като му дадеш работа.Всичко друго учи на мързел.