Ден 69 на протест: Майките от "Системата ни убива" с отделен митинг

Няма напрежение в Триъгълника на властта
15 сеп 2020 21:22, Нели Христова
303

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За 69 път гражданите се събират в Триъгълника на властта за да поискат оставката на премиерът Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Новото тази вечер е една инициатива, обявена в социалните мрежи. Майките от "Системата ни убива" дадоха микрофона на младите хора. Целта на тази инициатива е да чуят всички младите защо са тук, какво искат и за какво се борят. Говориха предимно студенти и спортисти. Те имаха отделна озвучителна система от другите протестиращи и говореха паралелно с тях.

Според майките много е важно да се чуе техният глас, тъй като бъдещето е в ръцете на младите. Те заявиха, че искат по-добро бъдеще както за себе си, така и за всички останали.

Към 19:40 часа движението по бул. "Цар Освбодител" беше блокирано от озвучителната техника на Отровното трио. Бул. "Дондуков" е отворен за движение.

Протестите преминават спокойно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Световната *** постепенно се разпада. България също участва активно в тези събития.
3
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох леле таман от там се връщам, дали имаше 150 човека, ама имаше един с някаква тръба много шумна и яко надуваше. Жена му горката до него си запушваше ушите, съмнява ме пак да и се идва. Имаше и някакви странни старци изглеждаха като старите функционери на БКП за черна работа такива не много представителни и събираха подписи за машинно гласуване на една маса точно до музея.
2
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си врътнат по една 69-ка и да се прибират
1
7
 
41
 
! Отговори
Очуден преди 3 години
И с какво ги убива системата.Да не би аз да съм раждал тези ***.