Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!

От нас зависи да минем по по-лекия път, написа премиерът
27 окт 2020 23:12, Красимир Ангелов
186
Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

"Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!“, написа премиерът Бойко Борисов в своя профил в социалната мрежа Facebook по повод новите мерки срещу разпространението на коронавируса у нас.

Още по темата
"Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни", написа министър-председателят.

"Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива! Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат", написа още Борисов и завърши:

"Затова - замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!"

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила....

Публикувахте от Boyko Borissov в Вторник, 27 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ууу,голямо прозрение го е осенило
14
5
 
10
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Говориш правилно,но вече никой,ама никой те,не слуша!!!Нико ти ,не вярва... Методиев!!!
13
4
 
4
 
! Отговори
Тя държавата не е сп преди 3 години
Спирала никога. Работи се яко. След две седмици опъват арена Армеец. Има легла:))))))
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Баце мисли за хората, няма болести които могат да го спрат, трябва да му идем на свиждане и да му занесем банани и тоалетна хартия... сал живее като аскет. Малко човещина е нужна, Баце е нашият лъч светлина.
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По правилно е да се каже, че това го е написала Севделина - Шехерезада. Докога ще се правите на дръж ми шапката, отдавна е ясно, че Тиквата не пише нищо във фейсбук, това го прави ПР-ката му. Онази същата, която хич не искала да ходи в офиса на Черепа, *** какво да се прави, пачки има за вземане
10
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаех си аз,че този изпълнява тръмпизмите на САЩ.
9
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус създаден да унищожи Европа! Гадни азиатци и руски злодеи!
8
5
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
умрели 40...а ако умрат 4000...а 40 000,търкаме билетчетата на божков...знаеш,че нямаш шанс и е нагласено...ама пуста безизходица,капана които са ти направили с менда не ти дава други опции...същата е...кога рефирми справедливи в болниците...в полицията... наливане на пари в неефективни системи...болниците търговски дружества??? ония айдук щерев го направи да богатее та и награди,живота на хорат не е стока...хем ви плащат през данъците си...лицемерие и геноцид
7
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Борисов, с цялото ми уважение към Вас и към всички родители на деца в детските градини и яслите,но ще Ви се противопоставя на тезата, че не бива всичко да затваряме.Кое бива? Бива ли яслите и градините да ги оставим да работят? От 30г. работя с деца до 7г.възраст. Такова чудо не е било. Децата кашлят и ще си изкашлят дроба, а родители идват и се молят да не ги връщаме, че ще си загубят работата.Как да ги приемем кашлящи?Вие ни поставяте в конфликт с родителите.Ние ги молим да ги види лекар.
6
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко Бойко!Вирусът ще спре всичко... Няма да си ти...
5
7
 
4
 
! Отговори
Смех преди 3 години
Азиатският вирус пуснат от ККП с цел заробване на еврооейцини американци и създаден с помощта на Франция и Сащ.Европа никога не ще се възстанови и без това разяждана от арабини азиатци.
4
12
 
4
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
тия лекари ви светкат с телефони Сделани в Китае, съответно това не са лекари, а агенти на Китайското Комунистическа Партия, ката Другаря Джо Байдън - бъдещият президент на Васална на Пекин Република САЩ!
3
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ви разправяше лятото бае ви Бойко, че не се протестите в пандемия вие му викахте Оставка. Сега той ви вика Оставка!
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах ги медиците преди време още преди вируса да се появи, точно във 10 часа излизаха пред болницата да пушат цигари и да сърбат кафета от кафемашината. Тия същите казваха, че тютюнопушенето е вредно. То е вредно ама да помислят върху моралната страна ако въобще знаят какво е туй.
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако го умори вируса - колко от милиардите, които открадна ще занесе на оня свят ?