Актьорът и режисьор Бадо Манукян почина от коронавирус

За кончината му съобщава негова близка в социалните мрежи
28 окт 2020 14:23, Петя Славова
44
Актьорът и режисьор Бадо Манукян почина от коронавирус
Снимка: Личен архив

Актьорът, режисьор и продуцент Бедо Манукян е починал от коронавирус. За това съобщава негова близка в социалните мрежи.

Манукян е издъхнал вчера в София след усложнения от коронавируса, Юлияна Велчева пише в социалните мрежи:

"Ковид отне моя скъп приятел Бедо Манукян – голям благородник, мъдрец, душеприказчик, талантлив режисьор и актьор, избрал да се върне в България след 39 години емигранство в Щатите. Преди часове бях написала прощален пост и го изтрих. Та Бедо тъкмо монтираше наново своя филм "Леблебии", за да го пригоди към големия екран.
Как да ти кажа сбогом, мили Бедо? Нямаш идея колко липсваш!"

Бадо Манукян е роден в семейството на оперетните актьори Сета и Шаварш Манукян. През 1966 г. емигрира заедно с родителите си в Америка, където следва режисура и продуцентство в престижния Калифорнийски университет (UCLA) и прави кариера в Холивуд.

У нас се завръща през 1991 г като продуцент и сърежисьор на филма "Леблебии". Участва в много театрални и литературни проекти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Анонимен 4:"Вируса е като хищник... допринася за естествения подбор. Както хищника успява да хване само болните и слабите жертви, така е и вируса."Само не забравяй, че глутница хиени може да убие и изяде напълно здрав лъв ако е сам, не внимава и не се пази. Та и с вируса така. Оставиш ли всичко само на съдбата, като нищо ще ти го...
13
3
 
18
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
мдаа,на нас ни искаха 1966г открит лист до Свиленград ,Петрич.....а пък те заминали за щатите.............
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СветозарТи на колко години си бил 66та година? Тогава се бягаше от България, а не се искаше разрешение да те пуснат. Отиваш на екскурзия до Унгария с един куфар в ръка и не се връщаш.
11
12
 
11
 
! Отговори
епас преди 3 години
и ко избягал в Америка и намерил рая па взел че се завърнал 91ва за чий ти е да се връщаш в България щом в Америка е толкоз хубоо
10
7
 
11
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
Ти имаш ли някакви заболявания? Т.е. смяташ ли, че си в перфектно здраве и вирусът ще те подмине?
9
37
 
17
 
! Отговори
Грипенов преди 3 години
Отървал се е. Няма да търпи повече речите на Радеффф
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До N2 : ти сигурно си роден и отгледан от аристократи и всички останали сме *** и ганки. Човекът е починал с вирус, не от, а кой знае и колко други заболявания е имал, възраст със сигурност на 60. Важното е да обвинявате безпочвено и да показвате високо самочувствие във форума. Нерви ли, комплекси ли избивате?
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами който вярва на митове и лъжи се чуди как е емигрирал в Америка.
6
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не се бе завьрнал - сега можеше да е жив Лека му прьст
5
8
 
19
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Лека пръст на човека. Обаче съм много любопитен, как 1966 г. са им разрешили, да емигрират в САЩ. Тогава не пускаха на екскурзия до Гърция, камо ли да отидеш да живееш във враг 1 - столицата на империализъма САЩ. Не проумявам, как е станало това, някаква загадка ще да е.
4
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"През 1966 г. емигрира заедно с родителите си в Америка "Ей всички са бягали в таз прогнилата Америка никой не отива в СССР... Що бе!?
3
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вируса е като хищник... допринася за естествения подбор. Както хищника успява да хване само болните и слабите жертви, така е и вируса.
2
4
 
8
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Вируса къса наред много подъл.
1
20
 
25
 
! Отговори
Литекс-София преди 3 години
Язък за загубата на този човек. Бог да ги прости всички, които си заминаха след усложнения от този "грип". Жалко, но сега е ред на Бай *** да намери кусири в лечението, в статията, в информацията, в усложненията, новината. Да обвини някой в нещо, често включително и самият покойник. Бай *** няма граници и има предимно очаквания, но към другите. Дано някога кажем - бог да прости Бай ***!

Спонсорирани публикации