Европа допусна огромни тълпи джихадисти на територията си

Правата на мигрантите спирали там, където започвали тези на домакините
63
Европа допусна огромни тълпи джихадисти на територията си
Снимка: БГНЕС

След поредния терористичен акт международният анализатор Боян Чуков коментира, че проблемът е на Европа, която допусна на територията си огромни тълпи от джихадисти.

Още по темата

„Докато в Европа не се разбере, че правата и свободите на идващите от Азия и Африка свършват там, където започват правата и свободите на домакините, на местното население, ще продължаваме да сме свидетели на подобни случки“, каза той пред БНР.

В случая с Виена Чуков е категоричен, че става дума за ислямски тероризъм.

„Убитият младеж е от албански произход. В същия ден на атентата е анонсирал предварително в Инстаграм, че ще има такова събитие и след това е изказал няколко лозунга с характерна арабска дума, която е типична за джихадистите“, обясни той.

Той направи паралел между случващото се в Западна Европа.

„Във Варшава се случва нещо като цветна революция. Има писмо, публикувано и подписано от 220 запасни полски генерали, които нанасят страхотен удар върху политиката на Полша. И Варшава, и Париж, и Виена излизат от коловоза, предначертан от либералните глобалисти. Всеки, който мръдне, му се подсказва, че трябва да коригира външнополитическия си курс. В случая тероризмът е един инструмент“, посочи анализаторът.

Според него навсякъде наблюдава надигаща се вълна срещу управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Лицемерието на запада няма край,кой защитаваше главорези те и терористите в Сирия от САА и Руските самолети?!кой раздухваше измислени химически атаки и лъжи?! Същият този запад който сега пищи и трепери.
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНИ ДЕГРАДЕТА РЕВЕТЕ ЛИ НА УМРЯЛО? РЕВЕТЕ.
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боян Чуков - поредния комунистически *** който трябва да лежи в затвора за всяване на паника.
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УРОДЛИВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАШИСТИ ОТ СЪВЕТСКИ ПРОИЗХОД ВЪЗПИТАХА ДЖИХАДИСТИТЕ И ГИ ДОКАРАХА В ЕВРОПА. ПОМНИМ КАК КОМУНИСТИ ОТ ГЕРМАНИЯ, БЕЛГИЯ И БЪЛГАРИЯ ПРЕКАРВАХА БЕЖАНЦИ НЕЛЕГАЛНО ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ПРОТЕСТИРАХА ЗА ПРАВАТА ИМ.
8
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЯН ЧУКОВ Е ПОРЕДНОТО СЪВЕТСКО ДЕГРАДЕ КОЕТО ГРАЧИ ПРОТИВ ЕВРОПА. ВСИЧКИ ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪБРАНИ И ИЗПРАТЕНИ ПРИ РАМЗАН КАДИРОВ.
7
2
 
11
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Какви терористи! Всички са борци за свобода и човешки права,бягащи от диктатура Путин.Останалите са ядрени физици,инженери и зъболекари.
6
2
 
11
 
! Отговори
Техни хора преди 3 години
Европа подкрепяше и защитаваше терористите в Сирия, след всеки удар на Руснаците и Сирииската армия пищеше и обвиняваше в измислен геноцид.А сега нека пищят де..
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Правата на мигрантите спирали там, където започвали тези на домакините"Точно така, мигрантите са гости и в един момент трябва да си ходят.
4
0
 
14
 
! Отговори
КГБ преди 3 години
Да им имам службите на бечовците ..... само дето не им е звъннал преди да почне стреля .... съден нещо, свъзрано с фундаментализъм, пуснат по-рано по странна програма уж от хуманни съображения ... говореха едва ли не за тълпа зверове-командоси, а се оказа един *** дето погуби невинни
3
1
 
12
 
! Отговори
89485 преди 3 години
Пак ефектни мантри - правата и свободите на всички са еднакви, както е задължително гостите да се съобразяват с правилата на домакините, а не да злоупотеяват с гостоприемството и да налагат своите порядки. Щом не могат да възприемат европейските норми на поведение, да отидат на места, където са в сиа техните разбирания.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууу, до сега импортирахме от тия дето бият чело в земята, сега да не почнем да ги експортираме?
1
6
 
1
 
! Отговори
Просто манталитет преди 3 години
А ние си имаме кървава секта в Перник.